Bakın burda sorunun temeli karşı tarafa yapılan hareket vs degil. Senin sadece aldığın duyum üzerine gidip şikayetçi olman. Ortada insanların haysiyeti, hayatını ya da herneyse konuyu bilmiyorum etkileyen bir sebep var ise, ve dediğin gibi tanıdık oldukları için buna cesaret edememişlerse, bu konu davaya sebep olsa, o anda cesaret edebileceklerinin garantisinin olmaması. Hayır böyle bir olay yaşanmadı diye işin içinden çıkarlarsa, ve şikayet ettiğin taraf da inkar ederse, bu işin sonucunun sana dönecek olması. Eğer mağdur kişiler çocuk, kendini savunamayacak derece akıl sağlığı yerinde olmayan veya korunmaya muhtaç kişiler değillerse eğer. Bir de olayın doğruluğundan hiçbir zaman tam emin olmadan bu işe kalkışmanız. Tamam ben kesinlikle Emin'im duyumu aldığım kişilere güvenim tam dersen de eğer, ispat sorunu karşına çıkıyor. Bazen öyle suçlar ya da durumlar vardır ki, sadece dillendirilmesi bile yeterli olabiliyor. Ama ben Emin'im. Bu konu yargıya dökülse de mağdur taraf zaten benim dediklerimi tekrarlayacaktır diyorsan eğer için rahat olsun.