İffet Star Tv

cemil o komşu kızla evleniyo..iffet babasına hamile olduğunu söylüyor bu bölüm çok heyecanlı..cemilin sonu inşş flimdeki gibi olurda iffet onu vurur..ihsan bey çok karizma bi adam iffeti babasının elinden kurtarıyo dayak yerken..çok düzgün bi adama benziyo dizide..inş onunla evlenir..salak iffet babasına söyleyene kadar aldırsaydıya çocuğu..zaten doğurması hata olur..çok sardı dizi izliyorum valla..allahım genç kızları böyle uçkuru bozuklardan korusun..çok zor bişey....ama cemilde çok yakışıklı ben ilkkez gördüm cemili bi dizide..sanırım yeni oyunculuğa atılanlardan:44:..inş bihterlede bi dizide oynar sonra..çok yakışır..

Karadağların Gül Ali'si değil mi o?Tuğba Ekinci'nin eski sevgilisiymiş.
Uçkuru düşük ama çok yakışıklı hakaten

iffet çok saçmaladı sana tecavüz etmiş adamla evlilik hayalleri kuruyor göklerde uçuyor habire cemil cemil diye peşinden koşuyor
yazık valla sen böyle davranırsan 2.tecavüzüde yapar sana.

eski müjdear lı filmin cemili geçen türkmaxtaydı diyorki o tecavüz değildi hatta filmin sonunda iffetin kız kardeşine de tecavüz edilmedi ben havuzda yatarken
altımdan vurdu üstümden çıktı beni kışkırttı müjde arda beni vurdu diyor acaba hangisi tecavüz diyor kız kardeşinde cemile yaptığı taciz diyor.

diziyiizzliyorum ama cemilin pişkinliğine iffetin salaklığına sinirleniyorum...

ayy çok fena kızlar yaa.böyle durumlar çok acı ama gerçekleride var.Nasılda dövdü kızı.baba olacak bide.diğerlerine ne demeli.şerefinden yoksun insanlar.kızlarının mutluluğu için yapmadıkları kalmadı.resmen sattılar kızlarını

Son düzenleme:
ben ali ihsanın gelipte iffeti oradan almasına çok etkilendimm
birde iffetin babası hep dayak atıyor mübarekk

önce menekşe ile halil
sonra hanımın çiftligi
şimdide burada hep ddayakçı baba

ben iffetin yerinde olsam babası sokakta döverken cemil bana tecavüz etti diye avaz avaz bağırırdım..oda rezil olsun bütün mahalleye.bi de betülün annesinin yaptığına ne demeli.iffetin babasına hamile olduğunu niye diyorki.ya babası iffetin namusunu kurtarmak adına(!) cemille zorla evlendirseydi.o ihtimali hiç düşünmemişmi.zaten sonra kızlarını yamama çabalarına bişey diyemiyorum.banlanırım diye korkuyorum :26:

vay vay vay ..
Denız Çakır aşmış oyunculukta ..
Dayak sahneleri cok etkıleyıcıydı .. cok guzel oynamışlar
Sonrasında en etkılendıgım sahne

- Bırakın benı bebegıme gıtcem
dıye feryad etmesıydı ..
Dizi çok kalıtelı oyunculuklar cok kalıtelı .
ama saçmalıklarda yok değil : mesela ihsan beyin dayak sırasında ordan geçiyor olması
sankı kardeşi yada cok yakınıymış gb ıffetın basında beklemesı falan saçma ..
buzamanda kımse kımseye boyle davranmıyor ..

ayh o ıffetın arkadası olan kız ve anasına bıseyler dıyecem ama ahlakım musade etmıyor

döverken babasına çok kızdım ama cemile hesap sormaya gittiğinde düştüğü durum ve hali beni çok etkiledi.. babalık ne kadar zor ya

konu vasat olsa da,oyunculuklar çok güçlü dizide..:92:
gerçi hemen bütün dizilerin sonunu artık üç aşağı beş yukarı tahmin edebilir olduk,o da ayrı konu..

canım ihsan bey ordan tesadüfen geçmiyor. arkadaşıyla birlikte kızı nil için bi bina varmış o semtte. o binaya bakmaya geliyorlardı.

ben çok beğeniyorum diziyi aynı sinema filmi izliyormuşum gibi geliyor,konu sıkıcı değil hatta nasıl geçtiğini bile anlayamıyorum oyunculuklar harika:81:

Ben bugün bu diziyi ağlamaktan bir hal olarak izledim. Niye hep böyle ağlak bir haldeyim bilmem ama bugünkü bölüm çook güzeldi.

ayyy ben aksam diziyi seyredemedim misafirlikteydim ama eve geldim ve simdi netten bakiyorum..
iffetin butun sahnelerinde aglamaktan bi hal oldum, perisan oldum.. super sahneylerdi

yaaa boyle acikli sahneler olsada aglasak.. hep kendi dertlerimize agliyoruz, birazda boyle film icin aglayalim walla daha tatli oluyo

Ben bu İffeti (deniz Çakırı) cadı Ferhunde rolünde görmeye alıştığımdan heralde bu dizide de hiç ağlayasım duygulanasım gelmiyo ii mi

Babası O Kadar Fena Olduğu Halde Kız da Az Değil..

O iffet varya o iffet, gözleriynen yiyordu insanları Ferhunde rolündeyken
Şimdi ise ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…