İffet Star Tv

İffetin babası, iffet ve kızkardeşi dayak sahnelerinde çok etkileyiciydiler. Resmen gerildim .

akşam özellikle iffetin cemille son konuş senin için onurumu feda ettim ben herşeyden vazgeçtim demesi çok duygusaldı gözlerim doldu..gerçekten cemilin yaptığı çok büyük bir terbiyesizlikti..hem zorla sahip oldu hemde para için herşeyden vazgeçti..anneside bilezikleri görünce herşeyi kabul etti..yazıklar olsun dedim..özellikle betülün annesine acayip sinir oldum gitti söyledi iffetin babasına..torun olcakmış diye..allahım böyle pis niyetlileri islah etsin..gerçek hayattada var bunlar diziler hep bir örnek aslında.. iffetin babası aslında aklı başında bi adam olsa önce gider cemilin ağzını burnunu kırar yediğin haltı temizle şimdi derdi...kızının başına ne geldiğini bile hiç sormadan dayak atmak en büyük aptallığı oldu..mahalleye kendini rezil etti...çok zor bişey allahım hiçbir aileye göstermesin ama bu tarz bi durumda en akıllı haraket o haltı yiyeni bulup evlendirmektir..ama işte dizi nasıl devam edicek.. ali ihsan bey çok karizma ya tam rolüne uygun bir kişi bulmuşlar tebrik ederim..

Allahım, o nasıl bir dayak sahnesiydi öyle? İçim kıyıldı izlerken.Ki gerçek hayatta bundan daha daha kötüleri mevcut. Aile içi şiddete karşı farkındalık oluşturmak gerek. Herkes şiddetten uzak durmalı.

dünkü bölüm harikaydı gözyaşlarımı tutamadımoyuncular resmen döktürmüşler
o kadar güzel seyirciye duyguyu veriyorlar ki ağlamamak elde değilizlerken kendimi iffettin yerine koydumda çok zor bir durum Allah kimseye yaşatmasın.babasına bende kızdım ama çok da üzüldüm bir baba için ne kadar onur kırıcı bir durum
betülün anne babasına da sinir oldum resmen cemili satın aldılar tabbi cemile söyleyecek söz bulamıyorum

bu bölüm gercekten cok etkileyiciydi, benimde gözlerim doldu kac kere izlerken..
cok iyi verdiler o duyguyu, heleki iffetin hastanede aglayisi bebegi icin.. orada tam
duyguyu yansitabildi..
ama dövme sahnesi olmamisti pek.. benim icim parcalanmadi.. cünkü bence böyle bi
baba sadece tokat atip durmaz, iyice kizi parcalardi.. havada ucusan tokatlar vardi..
ve birden yüzü kan oldu, döverken olmadi.. kan lekeleride hic inandirici durmuyordu..
tek hosuma giden agir cekimde olmasiydi..

o cemili elime verselerdi varya sinir oldum garip iffet kadın rolünü çok güzel oynuyo olan bebege oldu çok acıdı içim hastane sahnesinde babasınada kızdım kızkardeşi demediki tecavüz eti diye onada kızdım ne hayatlar var ya gerçektir belkim bu olay hayat senaryo degilmi zaten biz figüranlarız

begendin mi diziyi sende

gırmızım sen demiştin ya ile diye, zevkine güvendiğim için izledim ve çok beğendim

zaten topiğede yazdım kırmızılım önerdi diye

iffete çok üzüldüm ya

beter ol cemil, sürüm sürüm sürün.evladına nasıl kıydın?

yanın yere gelsn cemil

iffete yazık ya babasıda kızını evden attı ondan sonra taşınıcakmış insan çocuğunu alır da gider

paranın gözü kor olsun iştee ahh cemil ahh seninde olsun emii ne dramatik bi dizi yahuuuu buu içim parçalandı o kızcağızın yediği dayağaa ali ihsan adamsınn

paranın gözü kor olsun iştee ahh cemil ahh seninde olsun emii ne dramatik bi dizi yahuuuu buu içim parçalandı o kızcağızın yediği dayağaa ali ihsan adamsınn

tekrarini izledin galiba simdi bende izledimde kotu dovdu babasi yazik

cemil zaten kimi sevio belli değil ki onu öpüo iffeti öpüo garip abuksubuk bi insan. sadece iffete karşı ilgisi brz daha fazla. bi de cemil zorla o kızın yanında, o kadar belli oluyo ki, kız da sanki çocuk onu el üstünde tutuyomuş gibi gülümsemiyomu ekrandan çekip üstüne atlayasım geliyo

o betulmuudur nedir ona bende gicik oldum hem iffetle arkadas hem cemile asik arada oynayip duruyor gicik sey aglamasida sinir bozucu

o betulmuudur nedir ona bende gicik oldum hem iffetle arkadas hem cemile asik arada oynayip duruyor gicik sey aglamasida sinir bozucu

ayrıca çok aciz.. madem intihar edicek kdr zayıfsın iffete nasıl güler yüzle heycanlanmış gibi bakıyosun evlencez dediğinde. saçmalığa gel pis kadın lahana saç

hala izliyorum ama dayanamadım bi öfkemi kusayım dedim o betül tam sopalık zaten bi de kaç yıllık arkadaşım üzüldüm demesi yok muu.Yok canım yokkkk valla korkulur insanlıktan

ayrıca çok aciz.. madem intihar edicek kdr zayıfsın iffete nasıl güler yüzle heycanlanmış gibi bakıyosun evlencez dediğinde. saçmalığa gel pis kadın lahana saç

intihar ederkene baktigi resimlerde bile iffet var yani cemilin yaninda zorlaa sahip olacak cemilee anneside ayri bi alem kizin kulagini cekmiyorki napmaya calisiyon diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…