hala izliyorum ama dayanamadım bi öfkemi kusayım dedimo betül tam sopalık zaten bi de kaç yıllık arkadaşım üzüldüm demesi yok muu.Yok canım yokkkk valla korkulur insanlıktan
intihar ederkene baktigi resimlerde bile iffet var yani cemilin yanindazorlaa sahip olacak cemilee anneside ayri bi alem kizin kulagini cekmiyorki napmaya calisiyon diye
kucuk kadinlarda yine iyiydi burda kizinin kafasina vuracagina oda onunla hareket ediyorresmen kendilerini sattılarzaten o betülün annesine hiç ısınamamışımdır küçük kadınlarda da.. buz gibi bi tip
cemil planlı programlı ilerliyodu arabayı yaktı sigorta karşılayacak diye ama plan suya düştü borçları ödeyemedi haciz falan filan derken kaçıp gitmeyi planlıyodu bu betülde para varya betül intihar edince annesi devreye girdi cemili betüle satın aldılar şekerim olay bu biraz karışık oldu ama en kısa özeti
artık adres sorcak kadınlar da yaklaşmaz arabalara. mazallah her gördüğünü sıkıştırır bu adam evlerden ırak
aynen öyle bu yıl dizilere sardım hepsinde bi dolap dönüyo herkes herşeyi biliyo ama kimse konuşmuyo bizde bakıp sinir oluyoruz derdimize ne olduysa
feyyazı da ikinci adam ilan ediyorum kendi çapımda
evet başından beri cemile tek hakettiği gibi davranan insan
gırmızımsen demiştin ya ile diye, zevkine güvendiğim için izledim ve çok beğendim
zaten topiğede yazdım kırmızılım önerdi diye
iffete çok üzüldüm ya
beter ol cemil, sürüm sürüm sürün.evladına nasıl kıydın?
yanın yere gelsn cemil
Dizinin bu son bölümünde hüngür hüngür ağladım..Ben çok etkilendim nedense
Dizinin bu son bölümünde hüngür hüngür ağladım..Ben çok etkilendim nedense
ben de öyle.ama betülle cemilin sonlarını merak ediyorum daha çok ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?