İffet Star Tv

Ya filmde iffetin babasını çok sinirli çok kuralcı namusa çok önem veren bi adam olarak göstermişler.
E bu adam bu kadar namusuna düşkün madem neden ögrendigi zaman cemilden intikamını almadı ?
Sen benim kızıma bunu bunu yaptın .. Namusunu temizle evlen demedii ( bu tür babaların yapması gereken ilk şey bu )
ikincisi isee.. eğer evlenmesse kızına bunu yapanı ortadan kaldırmak yani cemiliii iffetn babasının öldürmesi lazımdıı..
ama adam iffeti dövdü.. kızına bunu yapandan nie hesab sormuosn be adam...
Filmn bitek burası saçma geldi.. dizide iffetin babasını namusuna düşkün biri olarak gösterselerde adam öyle davranmıooo pehh

hala izliyorum ama dayanamadım bi öfkemi kusayım dedim o betül tam sopalık zaten bi de kaç yıllık arkadaşım üzüldüm demesi yok muu.Yok canım yokkkk valla korkulur insanlıktan

bebek dusmus yazikcemilinde naptigi belli degil ben tm izlemiyorum tekrarlarina denk geliyorum boyle...bu cemil iffetle evlenmicekmiydi arabayi felan yakmadimi bu betul intihar etti diyemi betule dondu:26:

intihar ederkene baktigi resimlerde bile iffet var yani cemilin yaninda zorlaa sahip olacak cemilee anneside ayri bi alem kizin kulagini cekmiyorki napmaya calisiyon diye

resmen kendilerini sattılar zaten o betülün annesine hiç ısınamamışımdır küçük kadınlarda da.. buz gibi bi tip

cemil planlı programlı ilerliyodu arabayı yaktı sigorta karşılayacak diye ama plan suya düştü borçları ödeyemedi haciz falan filan derken kaçıp gitmeyi planlıyodu bu betülde para varya betül intihar edince annesi devreye girdi cemili betüle satın aldılar şekerim olay bu biraz karışık oldu ama en kısa özeti

resmen kendilerini sattılar zaten o betülün annesine hiç ısınamamışımdır küçük kadınlarda da.. buz gibi bi tip
kucuk kadinlarda yine iyiydi burda kizinin kafasina vuracagina oda onunla hareket ediyor

hee demek oyle cemil oyle plan yapti iffetin gozunu boyadi planlarda suya dustu:97::97:e sinir bozucu bir dizi yaw

Son düzenleme:
artık adres sorcak kadınlar da yaklaşmaz arabalara. mazallah her gördüğünü sıkıştırır bu adam evlerden ırak

aynen öyle bu yıl dizilere sardım hepsinde bi dolap dönüyo herkes herşeyi biliyo ama kimse konuşmuyo bizde bakıp sinir oluyoruz derdimize ne olduysa

artık adres sorcak kadınlar da yaklaşmaz arabalara. mazallah her gördüğünü sıkıştırır bu adam evlerden ırak

aynen öyle bu yıl dizilere sardım hepsinde bi dolap dönüyo herkes herşeyi biliyo ama kimse konuşmuyo bizde bakıp sinir oluyoruz derdimize ne olduysa

dogru diyorsun bizdeki dertler bize yeter

Dizinin bu son bölümünde hüngür hüngür ağladım..Ben çok etkilendim nedense

canimmm

ossun zengin olcek iffet :119: herseyde vardir bi hayir dimi:86:

satılık cemil
ali ihsan iffet'i alsın
iffet de cemile göstersin gününü
o betülün de bütün malı mülkü yerin dibine girsin ki
iffetin ahları kalmasın üzerlerinde

Offf bu bölüm İffete nasıl acıdım yaaa, cok ağır yaşadıkları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…