İffet Star Tv

Böyle diziler olduğu sürece bu ülkede tecavüz olaylarına hergün bir yenisi eklenir
çok güzel fikir veriyorlar aferin
iştahını kabarttılar tecavüzcülerin

oyunculuklar çok güzel diyecek lafım yok
ama tecavüz olmadan olmuyomu illa göstermek vurgulamak mı gerekiyo
temiz televizyon istiyoruz artık
yakında duyarız birisi bi kızı cama sıkıştırmış tecavüz etmiş diye

(Allah korusun)

ama şu varki izleniyor bu tarz dizilerrrr
o gün 5 arkadaş oturyoruzzz ebru şallınınn plateis yayından kalkmış dedimm ses yok kimsedenn

iffeti izlediniz mi dedimm ardından ben dahil 4 kişi izlmeiştikk
izlemeyen ise okadar anlatıldıki bu akşam netten izleyim dedii

durum içler acısı yani arkadaşım

yaaa ebru kalktı mı ama gecen gun magazınde devam edecez gıbı seyler söyluyordu........

yaaa ebru kalktı mı ama gecen gun magazınde devam edecez gıbı seyler söyluyordu........

valla tv 8 de yok cnm beyaz tv de yayınlancak dediler ama orayı aradım bugün
oradada yayınlanmıycakmışşş bi yerlerden çıkar ama dur bakalım:)

Evet maalesef tecavüz falan olunca dikkat çekiyor dizi... Biz de reyting amaçlarına ulaştırıyoruz toplum olarak. Bana gına geldi tecavüz sahnesi görmektenn artık..

Son düzenleme:
baş rol oyuncular ikiside rollerine çok yakışmışlar hele o bas roldeki adam adını bilmiyorum taksici cemil cuk oturmuş rolüne eski ferhundemizede o rol cuk oturmuş... bi tek zengin olan adam baskası olabilirmiydi diye düşündüm ama o da güzel rol yapıyo

bende sevdim iffetii.. biraz aileyle izlenilmicek tarzda gibi ama zaten tek izliyo oluyorum geneldee

Ben beğendim bu diziyi.Özellikle ZuhalOlcay, Mahir Günşiray çok piyasa işlere girmezler diye düşünüyorum. O tecavüz sahnesini de abartmadan insanların gözüne sokmadan çekip yayınlarlarsa daha iyi olu herhalde. Sonuçta senaryoda var. Deniz Çakır tam oturmuş tipe taksici de öyle

Ben beğendim bu diziyi.Özellikle ZuhalOlcay, Mahir Günşiray çok piyasa işlere girmezler diye düşünüyorum. O tecavüz sahnesini de abartmadan insanların gözüne sokmadan çekip yayınlarlarsa daha iyi olu herhalde. Sonuçta senaryoda var. Deniz Çakır tam oturmuş tipe taksici de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…