İffet Star Tv

zaten ben ali ihsanı çok beğendim.çok beyfendi,sevdiğini herhaliyle kabul eden nadir erkeklerden :98: haa bi de zengün:119:

cemilde kimmiş

Ayyyyy aynen zebanicimmmmm yaa bende cok beğendim , yakışıklı değil ama bi karizması varr, has adam yaaaa.. yiirim ben o centilenn herifiii. :82:

Ayyyyy aynen zebanicimmmmm yaa bende cok beğendim , yakışıklı değil ama bi karizması varr, has adam yaaaa.. yiirim ben o centilenn herifiii. :82:

evet reçelim çok kibar,bi de bAbacan bi tavrı var

grgülü,kültürlü bize de böyle bi koca nasip olur inş :92:

daha 4. bölümden özel bölüm konup yeni bölüm yayınlanmıyor. tıpkı yeni işe başlayan çalışanın izin alması gibi !!! böyle başladı böyle devam eder kanımca. hı hı evet.
kabak tadı vermese bari

[video=dailymotion;xlov4r]http://www.dailymotion.com/video/xlov4r_star-dizi-yffet-ozel-bolum-15-10-2011-yeni-dizi-fragman-1-sinematv-info_shortfilms[/video]

müziği çok güzel..

Son düzenleme:
ali ihsan bir bölümde aşık mı oldu iffete yani:44:
bu inandırıcı olmadı bence biraz zamana yaysalarmış keşke
adam hemen iffeti seviyorum dedi bile:26:

Dizinin cumartesi akşamı yayınlanacak olan 5. bölümünde;
Kızının hamile olduğunu öğrenen Ahmet, ona karşı geri dönüşü olmayan bir adım atacak.
Çaresiz bir halde mahallesine dönen İffet, Cemil ve Betül'ün nişan haberleri ile yıkılacak.
Ali İhsan'ın İffet'e ilgi duymasından rahatsız olan Dilek, ikiliyi birbirinden uzak tutmak için planlar yapacak. Ancak Dilek, ummadığı bir gerçekle yüzleşecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…