İffet Star Tv

iyice saçmaladı zaten sabırla izliyordum ama artık bıraktım hep aynı şeyler türk filiminden bile saçma sürekli cemille buluşmalar sürekli aynı konuşmalar bozuk plah gibi bence zaman kaybı

Arkadaşı kazık attıya adama dedim ki şimdi bunu uzatırlarda uzatırlar.
Ama hemen sonuca bağlandı bu diziyi bu yüzden seviyorum.
Bi sahneyi uzatıpta seyirciyi sıkmıyolar sürekli farklı bir atraksiyon var.
Dizide çalan müziklerde çok hoşuma gidiyor benim için izlemeye değer bi dizi.

Ay geçen hafata izleyemedim kardeşime izlettirdim bugün de geç açtım ama yine de çok ilerlememiş neyse ki...Saçmalıklardan biri decemili ali ihsandan gizlemesi bana göre iffetin...Söylesene kocana ya aptal...

diziyi nedense fırsat buldukça izlemeye çalışıyorum da , hayatımda bu kadar saçma bir dizi izlemedim.
herşey sapma sapan , yakında biter zaten

Kızlar Ali İhsanla İffet neden ayrıldı ben izleyemedim de..

cemili evden attirmak icin ali ihsana nille beraber oldugunu soyledi..sen ne zamandir biliyorsun dedi iffete bi suredir dedi ali ihsan kizdi neden benden sakladin diye kustu..tam eve gidip gonlunu alayim iffetin onu haksiz yere kidim dedi eve gitti iffette mektup yazdi cemili falan herseyi anlatti evi terketti aki ihsan okumu mektubu orda bitti yuzugunude cikardi sanirim

tesekkür ederim canım.. Simdi nolucak acaba gerci beni biraz sıktı ama gene de merak ediyorum..

Radyo Televizyon Üst Kurulu, aşkı ve sadakati yozlaştırdığı iddiasıyla Star TV’de yayınlanan ‘İffet’ dizisine 100 bin TL ceza kesti. RTÜK, İffet dizisindeki aile içi ilişkilerin genel ahlak ve adaba aykırı olması gerekçesiyle dizinin gençlerin izlediği saatlerde yayınlanmasını sakıncalı buldu.

aşk -ı memnuyu o kadar RTÜRK e şikayet ettiler bişey olmadı..Sırf bu yüzden iffet yayından kaldırılırsa bilemiyorum yani..!!!!

onca dizi arasından fatura iffetemi kesildi yani,bir sürü gençlerin ahlak yapısına aykırı yayın varken iffetin nesi varmış anlayamadım iffette doğru düzgün öpüşme sahnesi bile yok,tabi nilin uyuşturucu sahnelerini kastediyorlarsa bilemiyorum,yinede çok manasız buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…