İffet Star Tv

bu dizi müjde arın oynadığı iffet filminin dizisi sanırım
bu akşammıydı yaa izleyemedim dışardaydım yeni geldim pufff
birebir yanı mı acaba diziyle senaryo:26:

beğenenlerden biride benim valla süper olmuş her hafta cumartesi iffeti izlicem artık bizim yengeden çok sıkılmıştım iyi oldu

bu dizi müjde arın oynadığı iffet filminin dizisi sanırım
bu akşammıydı yaa izleyemedim dışardaydım yeni geldim pufff
birebir yanı mı acaba diziyle senaryo:26:

hemen hemen aynı. iffeti cama yapıştırması, kızı oyalaması evlenmemek için vs vs

Bakayım
Kesin bununla ilgili konu açılır ya da nette dolaşır iffetin ruju diye
Çok farklı bi renk ya tam pembe de değil turuncuya yakın bişey ay bayıldım

fatmagülün donu diye iç çamaşırı satan yerler varken ruj gibi masum bişiy bence heryerde satılmalı

Superdiiii... Hatun izletioo kndiniii...oyuncul r hrikaa..surekli dizi izlmmm ama bunu elimden gldigince izlicm insaallahhh...

cumartesi gecelerinin vazgeçilmezi olacak bana göre.çok beğendim. deniz çakır ,ın oyunculuğu harikaydı.acun 3 hafta sonra bu dizinn karşısında duramaz.

diziyi bende beğendim.ilk başta deniz çakır bu rolü başaramaz diye düşünmüştüm ama ferhunde karakterinden güzel sıyrıldı bu rolü iyi kıvırdı bence.
çok başarılı bir oyunculuk sergiliyor

Cemil'i başkası oynayamazdı adam rolüne cuk diye oturmuş.Zaten İbrahim Çelikkol takip edttiğim bir oyuncuydu..
Muhteşemdi ilk bölümde umarım öyle gider..
Takip ettiğim dizim yoktu bu diziyi takip edeceğim..

Deniz çakır çok güzel..
ferhundeyken bu kadar beğenmezdim.
ama bak bak kadına doyamadım yani..makyajı gözü saçı başı ayrı güzel

Cts 'i günü seyredemedim..Yetenek sizsinizi'in tekrarı olmaz diye tuttum onu seyrettim pek de keyifli geçmedi..

Bu diziye de dün online seyrettim ve çok beğendim ama cts günü aileyle seyredecek bir dizi de değilmiş bazı sahneleri çok cüretkar Sonlarına yaklaştıkça "Rtük nerde?,Rtük nerde?" diye naralar attım :) Harbi Rtük nerdeydi?

Arkadaşımla izlerken bile bazı sahnelerde ben utandım yok artık tv ye bu da düştüyse vay halimize.. Ama o kısımlarını saymazsak mükemmel bir filmdi tüm oyuncular yerlerine cuk! diye oturmuş.

Deniz Çakır'ı Ferhunde karakterinden sonra böyle saf ve iyi biri olarak seyredeceğimi ummazdım üzerinde sanki eğreti durur diye düşünürdüm ama İffet rolü de üzerinde ki Ferhunde karakterini silmiş götürmüş, o artık İffet olmuş ama 2. bölüm de İffet'ini kaybetmiş bir İffet olucak

Diziyi neden cts gününe koymuşlar anlam veremedim yeni bir dizi için hafta sonu kötü bir başlangıç olmuş.. Neyse ben bu diziyi izlerim arkadaş!!

Sıkılmadan izledim. Deniz Çakır resmen döktürmüş. Cemil karakteri ise biçilmiş kaftan gerçekten.

Yalnız İffet ağlarken cok mıymıylanıyo yaaa ağzının ortasına bi tane çakasım geldi resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…