İffet Star Tv

Kimse izlemio galıba , ya ben tesadufen yemek yerken baktım hosuma gıttı devam ettım ızlemeye ..
Denız Çakır cıdden olmus yanı tam ıffet :)) herkez rolune cuk oturmuş .. bence tutacak bu fılm ..

hosuma gıttı ılk bolumu ..

h.sonu bizde dizi izlenmiyor ....eşim maç izler h.içi olsaydı kesinn izlerdim..netten bakarım eğer bittiyse nette şimdi varmıdır bakem

teknolojı gelıstıkce ınsanların yuzu dogallıktan ne kadar uzaklasıyor denız çakırın gözlere bakın cam yerleştırmısler gıbı içine......

ben izleidm filmii amaa tabiii son sahne igrençti bencede tutar
işin içinde tecavüz,hırs,çekişme varrr
amaa kalite olarak oyuncu bakımından zengin bir dizii
ve dneizde cukk oturmuş diziyee

tuttum bu diziyi başroldeki çocuğa bittim resmen cuk diye oturmuş deniz çakır da iyi olmuş ya sırıtmıyor bence

Karadağlar dizisinde İbrahim Çelikkol okadar dikkatinizi çekmemiş sanırım sizin kızlar. orda sakallar almış başını gitmişti ondan olabilir

ya o kadar beğendimki.. önyargıyla izledim diziyi oysa. eski filmleri dizi yapıp uzattıkça uzatıyorlar diye. ama okadar gerçekçi konular ki dizi kendine çekiyor resmen bundan dolayı izleyiciyi.

babadan çekinmeler, korkmalar, teli ebeveynlerden gizlemeler, gizli gizli buluşmalar, babaya iş beğendireme ya da çalışmaya hiç izin vermeme, buluşmak için yada ilişkiyi gizlemek için söylenen yalanlar, kıskanç arkadaşlar, babanın kızlarının kıyafetine makyajına karışması, erkeğin kızı oyalaması serseri ruhlu olmaları falan filan.. daha 10'larca sayabileceğim konuyu barındırmış dizi. sanki karşı komşum yaşamışta bende onları izliyormuşum gibi yakın ve gerçekçi olmuş.

gerçekten bayıldım. bu sezon yeni dizi olarak Kuzey Güney ve bu dizi çok iyi bir proje olmuş.

birde bu rol için Fahriye Evcen'i ve Naz Elmas'ı düşünmüşlerdi ilk iyiki onlar olmamış Deniz Çakır çok iyi bir oyuncu hiç bir yapaylık yok çok doğal oynuyor.

harbiden tutulacak dizilerden

Son düzenleme:
Cok begendim ben roller super iyiki bencede deniz cakir olmus fahriyeyle nazla tutmazdi bu dizi ama boyle tutucak bence
Herkes rolunu cok iyi yapiyor bence basarili olur eminim

ben çok sevdim diziyii ama öle poposna baktığını vs gösterdiler çoluk çocukla izleyen var oraları pek hoş karşılaamdım adam resmen 3 yaşındaki çouğun anlıcağı şeklde bakıyoddu ya ikinci bölümde arkasında göstermezler inşallah

Önyargıyla izledim fakat beğendim. Roller cuk diye oturmuş ve hepside rolünü iyi yapıyor. Tecavüz sahnesini göstermeden bitirmeleri bence güzel olmuş. İnşallah 2.bölümün başında o sahneyle başlamaz.

Evet yaa iyikii olmamışş onlarr bende beğendim diziyii

ben de beğendim diziyi.deniz çakır konuşurken bazen abartıyor sesini de çok inceltiyor ama role uymuş.cumartesileri de izlenecek dizi var artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…