bence dizi çok iyiydi, roller uymuş, deniz çakır süper, esas oğlanda çok yakışıklı
Gına geldi tecavüz sahnelerinden..
Evet yaa iyikii olmamışş onlarr bende beğendim diziyiiKaradağlar dizisinde İbrahim Çelikkol okadar dikkatinizi çekmemiş sanırım sizin kızlar.orda sakallar almış başını gitmişti ondan olabilir
ya o kadar beğendimki.. önyargıyla izledim diziyi oysa. eski filmleri dizi yapıp uzattıkça uzatıyorlar diye. ama okadar gerçekçi konular ki dizi kendine çekiyor resmen bundan dolayı izleyiciyi.
babadan çekinmeler, korkmalar, teli ebeveynlerden gizlemeler, gizli gizli buluşmalar, babaya iş beğendireme ya da çalışmaya hiç izin vermeme, buluşmak için yada ilişkiyi gizlemek için söylenen yalanlar, kıskanç arkadaşlar, babanın kızlarının kıyafetine makyajına karışması, erkeğin kızı oyalaması serseri ruhlu olmaları falan filan.. daha 10'larca sayabileceğim konuyu barındırmış dizi. sanki karşı komşum yaşamışta bende onları izliyormuşum gibi yakın ve gerçekçi olmuş.
gerçekten bayıldım. bu sezon yeni dizi olarak Kuzey Güney ve bu dizi çok iyi bir proje olmuş.
birde bu rol için Fahriye Evcen'i ve Naz Elmas'ı düşünmüşlerdi ilk iyiki onlar olmamış Deniz Çakır çok iyi bir oyuncu hiç bir yapaylık yok çok doğal oynuyor.
harbiden tutulacak dizilerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?