Sıkılmadan izledim. Deniz Çakır resmen döktürmüş. Cemil karakteri ise biçilmiş kaftan gerçekten.
Yalnız İffet ağlarken cok mıymıylanıyo yaaa ağzının ortasına bi tane çakasım geldi resmen
Sıkılmadan izledim. Deniz Çakır resmen döktürmüş. Cemil karakteri ise biçilmiş kaftan gerçekten.
Yalnız İffet ağlarken cok mıymıylanıyo yaaa ağzının ortasına bi tane çakasım geldi resmen
Bende çok beğendim diziyi cnm.Gülaliyi severdim zaten:)Baya baya iyi yapmış rolünü hatta çok itici oluyo bazen okadar yani:)
ya sen deniz yıldızına bi gelsene bebem
Vur vur birde sen vur babasından yediği dayak yetmiyor zatenHakkaten bazı yerlerde gerçekten çok mıymıydı ama iyiydi iyi :)
aynen öpüşme sesleri çok kötü ya iğrenç geldi o sahneleri sanki yılardır öpüşmemişlerde yani yapıyolar gibi
müjde ar'ın begendıgım fılmlerınden bırıdır ıffet .ve heyecanla yayınlanacagı gunu beklıyordum .öncelikle denız cakır'ın performansı muthıstı onu belırtmek ısterım .ayrıca sıyah sac ve beyaz ten bu kadar mı yakısır hayranlıkla ızledım kadını valladenız cakır bu kadar beyazmıydı? vucut makyajımı var bılemedım yoksa kameramn ısıklarından mı anlamadım ama muhtesem gorunuyordu .tek kusuru gozlerı ıdı bence .bır arkadasımız da belırtmıs gozlerının cam gıbı oldugunu dogallıktan tamamen uzak duruyordu gercekten .denız cakır'ın goz rengı kendının ama bellıkı netlık ıcın seffaf lens kullanmıslar ve fazlasıyla abartmıslar veya ,setler de oyuncuların gozlerıne daha net ve parlak dursun dıye damla sıkıyorlarmıs sanırım dozunu kacırmslar cam gıbıydı gercekten hıc dogal durmuyordu.ama denız cakır 'gozlerı harıcınde cok begendıgımı ve dızıye oturdugunu dusunuyorum .bu dızı ıcın fahrıye evcan demısler ılk baslarda ama ıyıkı de denız cakır olmus .fahrıye evcan su anda baska bır dızı de ama o kızcagızı o dızıde harcamıslar resmen .o guzelım fahrıye evcana ne olmus boyle demekten alamadım kendımı .hernyese konumuz ıffet'e donelım ,dızı yı cok begendım ama sevısme sahnelerı aılece ızleyınce ıster ıstemez gerıyor.babam sureklı soylendı durdu bunu mu ızlıyecegız dıye.umarım tecavuz sahnesını gostermezler olmuyor gercekten aılece ızleyınce :18:
döktürmüşsün. katılıyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?