İffet Star Tv

Bende çok beğendim diziyi cnm.Gülaliyi severdim zaten:)Baya baya iyi yapmış rolünü hatta çok itici oluyo bazen okadar yani:)
ya sen deniz yıldızına bi gelsene bebem

Vur vur birde sen vur babasından yediği dayak yetmiyor zaten Hakkaten bazı yerlerde gerçekten çok mıymıydı ama iyiydi iyi :)

Bende çok beğendim diziyi cnm.Gülaliyi severdim zaten:)Baya baya iyi yapmış rolünü hatta çok itici oluyo bazen okadar yani:)
ya sen deniz yıldızına bi gelsene bebem

Ben de GÜLALİ kim dedim yaa

Yakışmış cocuk yaa ama ikide bir "kız iffet, seni seviyorum kız" faland edikçe sinirlendim. Hic sevmem "kız" diye hitap eden erkkleri...

Vur vur birde sen vur babasından yediği dayak yetmiyor zaten Hakkaten bazı yerlerde gerçekten çok mıymıydı ama iyiydi iyi :)

Valla cemille sürtcem diye osmanlı tokatını yedi suratına benim bi şamarımdan bişi olmaz

soyka güllünün babası cemşir,iffetin baba karakterine çok iyi olmuş
off izlerken üzüldüm.o nasıl baskı ya o cemil beni deli etti,sürekli kızı sıkıştırmalar felan adamın niyeti bozuk işte
zenan burda da var oldu bitti sevmedim bu kızı.sinsi şey nolcak
oyuncular iyi beğendim ben.deniz çakır*ı hala ferhunde olarak görüyorum iyi mi
kırmızı donlum izle beğenirsin demişti.sağol canım benim

annem lale devrini izliyordu sıkıldım iffeti açtım bakalım kimler var nasıl diye ama bayıldım diziye bir tek iffetin sesi çok kulağımı tırmaladı ..annem ilk beğenmedim falan dedi son sahneye gelince bi heyecanlandı ayy ayy diyor kötü oldum değiştiriyorum dedi bende değiştirme dedim ama dizi bitti zaten müzikleride güzel
ama annem etkisinde kaldı bile sanki lavanta senin başına geliyormuş gibi üzüldüm dedi heralde önceki filmini izlememiş ben burdan haberleri aldığım için epey sakindim benimde haberim olmasaydı bende heyecanlanırdım heyecsn derken hani böyle bişey olcak diye korkarsınız ya işte ondan

birde o eski zenana sinir oldum gitti babasına söyledi ya kıskanç şey..ama iffette o siyah elbise ile hatta etekle bile ne güzeldi çok beğendim.

2 gün rüyalarıma girdi iffet fatmagülden dahada çok etkilendim çok üzüldüm ya tecavüzün tarzına kafası içerde vücut dışarda.
neyse ama birazda hak ediyo adam belli sapık oranı buranı mıncıklatırsan sonunda adam azacak gözü dönecek bide içkili ne cesaret gidiyosun düğünün ortasında onunla hemde öyle baba varken aşında.
iffeti nedense bu dizide beğendim güzelleşmiş sade makyajlı ondan heralde...

iffete bayıldımm bayıldımmm süper dizi artık 2. favori dizim yalnız cemil çok yılışık ya kadını sıkıştırıp duruyo

Cemil iffeti hem seviy0r vazgeçemiyor....ama kızıda bulduğu yerde mıncıklıyor....cemil gezsin,tozsun,yatsın kalksın ama sorumluluk almasın istiyor...zenginlerdeki gibi yaşam istiyor...ama iffetin babasınıda biliyor...

Izlerken başına geleceği o tecavüzü bildiğim için o masum aşkına çok üzüldüm iffetin

deniz çakır ferhundeden güzel sıyrılmış...hiç ferhundeyi görmedim....babası cuk oturmuş...

Kötü arkadaşda öyle ...zengin adam ihsan bey hanım çiftliğindeki adamdı orhanın kayınbiraderi...

Bu dizide çok karizmatik geldi adam bana...,,tek takıldığım öpüşürken çab çupp ses geliyor valla eşimle bile zor izlerim....zaten c.tesi günleri eşime ait kanallar...ben netten takip edeceğim...

aynen öpüşme sesleri çok kötü ya iğrenç geldi o sahneleri sanki yılardır öpüşmemişlerde yani yapıyolar gibi

kesınlıkle ne o ınlemeler sesler fılan cok kötüydü..

ama o tecavuz sahnesı nasıl bır düşünüş biçimidir ya nasıl aklına glmiş senaristin ..yuh dedim..

kaç yıl önce aklına gelmiş yazanın ne fantazi bu anlamadım sapıkmış yani yazan kimse bir kadın içinde çok kötü bi durum kafasınımı kıracak kadın kaçmak için

Böyle eski bir türk filmini neden diziye çevirdikleri gayet belli... Eski türk filmlerini tek tek incelemişlerdir, hangisinde tecavüz var, hangisinde ahlaksızlık var diye.. E artık tecavüzler, aile içi ilişkiler dizilerin yeni modası ve reytingi ne de olsa! Seçe seçe İffet'i seçmişler işte... En değişik tecavüz sahnesi onda çünkü, reyting yapar... Yeni bir senaryo üretmektense, hazıra konmak çok daha kolay olsa gerek...

off sinir olmaya başladık iyice ya bu neyaa
kalite düştü iyice mide bulandırıcı olmaya başladı artık
ne kadar soğuk bir dizi yaa ıyy

müjde ar'ın begendıgım fılmlerınden bırıdır ıffet .ve heyecanla yayınlanacagı gunu beklıyordum .öncelikle denız cakır'ın performansı muthıstı onu belırtmek ısterım .ayrıca sıyah sac ve beyaz ten bu kadar mı yakısır hayranlıkla ızledım kadını valla denız cakır bu kadar beyazmıydı? vucut makyajımı var bılemedım yoksa kameramn ısıklarından mı anlamadım ama muhtesem gorunuyordu .tek kusuru gozlerı ıdı bence .bır arkadasımız da belırtmıs gozlerının cam gıbı oldugunu dogallıktan tamamen uzak duruyordu gercekten .denız cakır'ın goz rengı kendının ama bellıkı netlık ıcın seffaf lens kullanmıslar ve fazlasıyla abartmıslar veya ,setler de oyuncuların gozlerıne daha net ve parlak dursun dıye damla sıkıyorlarmıs sanırım dozunu kacırmslar cam gıbıydı gercekten hıc dogal durmuyordu.ama denız cakır 'gozlerı harıcınde cok begendıgımı ve dızıye oturdugunu dusunuyorum .bu dızı ıcın fahrıye evcan demısler ılk baslarda ama ıyıkı de denız cakır olmus .fahrıye evcan su anda baska bır dızı de ama o kızcagızı o dızıde harcamıslar resmen .o guzelım fahrıye evcana ne olmus boyle demekten alamadım kendımı .hernyese konumuz ıffet'e donelım ,dızı yı cok begendım ama sevısme sahnelerı aılece ızleyınce ıster ıstemez gerıyor.babam sureklı soylendı durdu bunu mu ızlıyecegız dıye.umarım tecavuz sahnesını gostermezler olmuyor gercekten aılece ızleyınce :18:

döktürmüşsün. katılıyorum:))

Iffet de iffet ama ha deniz çakır hakkını yemeyelim tam bir afet gibi olmuş dizide ya kendisini oyunculuğunu beğeniyorum gayet başarılı kadın gibi kadın bana göre:)ynadığı her dizi tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…