İftar sorunu.?

belmiyum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
1.335
1.663
133
Selam kızlar,
Gitmek zorunda olduğum is arkadaşlarım ve eşleriyle iftar yemeği var 3 gün sonra.
Ama eski konularımi bilenler bilir esimle aramız çok kötü.
Bahane bulmak istesem gitmemek için, iki arkadaşımız tayinci . Son yemeğimiz olucak. İlle ısrar ederler . Ben de zaten ne desem bahane bulunacağı için tamam demiş bulundum.
Eşime gidelim bi seferlik idare et diyemem gibi geliyor.
Aklımda Son dk hastayım bişey derim diye düşünüyodum. Ama iftar yapılacak yer çok yakında bi yer. Sonuçta iftar acicaksin orucluyken gel aç gidersin gibi şeylerle karşılaşabilirim ki haklılar.
Bir de iftardan sonra erkeklerin birlikte maçı var. Hani başka bi yere sözümüz var diye gitmesem ya da işimiz çıktı bi yere gittik diye. Eşim maça gitcek yine işin içinden çıkamıyorum.
Ne yapcagimı bilemiyorum.

Nasıl kivirabilirim ne dersiniz?
Siz olsanız ne yaparsınız?
Tek gidemem herkese bi açıklama yapmam gerekir.

Selam kızlar,
Gitmek zorunda olduğum is arkadaşlarım ve eşleriyle iftar yemeği var 3 gün sonra.
Bahane bulmak istesem gitmemek için, iki arkadaşımız tayinci . Son yemeğimiz olucak. İlle ısrar ederler . Ben de zaten ne desem bahane bulunacağı için tamam demiş bulundum.
Aklımda Son dk hastayım bişey derim diye düşünüyodum. Ama iftar yapılacak yer çok yakında bi yer. Sonuçta iftar acicaksin orucluyken gel aç gidersin gibi şeylerle karşılaşabilirim ki haklılar.
Bir de iftardan sonra erkeklerin birlikte maçı var. Hani başka bi yere sözümüz var diye gitmesem ya da işimiz çıktı bi yere gittik diye. Eşim maça gitcek yine işin içinden çıkamıyorum.

Eşimin annesi aniden rahatsızlanmış, ona bakmaya gitti diyebilirsiniz.

İftardan sonra eşiniz maça katılacaksa öncesinde yemeğe de katılın, millet nerden alnlayacak aranızın kötü olduğunu.

Konunuzu okumadım ama işin ucunda boşanmak yoksa ben olsam eşime o yemeğe gidelim derdim, orda da millet içinde normal davranırdım. Zaten çok konuşmazsınız bile kalabalıkta..

Esiniz iftardan sonra onlarin esiyle mac yapacaksa iftarada beraber gidin?

Esinizle hic konusacak durumda degil misiniz?

Aramizda ki sorunlari kimse bilsin istemiyorum. Simdi gitmesem veya yalniz gitsem aramizin bozuk oldugunu anlarlar. Iki saatligine gidelim beraber diyin.

İftardan sonra eşiniz maça katılacaksa öncesinde yemeğe de katılın, millet nerden alnlayacak aranızın kötü olduğunu.

Konunuzu okumadım ama işin ucunda boşanmak yoksa ben olsam eşime o yemeğe gidelim derdim, orda da millet içinde normal davranırdım. Zaten çok konuşmazsınız bile kalabalıkta..
Boşanmaya kadar geldi malesef.
Ve hiç konuşmuyoruz.
Birileri var diye de rol yapmaz yani. Anlaşılır.
Bide söyleyemem gibi gel diye. Kotuyuz çünkü .
Desem de gelir mi gelmez mi emin değilim.

Eski konularını bilmiyorum eşine söyleme ihtimalin hiç mi yok söylemek mi istemiyorsun? Durum çok mu ciddi?
Eğer kesinlikle söyleyemem dersen tek git eşinin midesinin ağrıdığını falan uydur artık yapacak bir şey yok.

Orucluyken bos yere yalan soyleme. Arkadasina kisa ve net bir aciklama yapabilirsin.
hangi birine açıklama yapayım?
hepsiyle sorunlarımı paylaşacak kadar samimi değilim.
nasıl bir açıklama olabilir?
ben hiç iyi değilim böyle bi neden bulmakta filan o yüzden fikir almak istedim.

Midem bulanıyor halsizim de geçiştir.evine gelip zorla çıkaramazlar ya :)

Sorunlarini bosancagini soyleme tabi.

Aramiz iyi degil iyi hissetmiyorum gelemicem beni affedin gibi bisey soyleyebilirsin.

Eger esinle konusup beraber gidelim dememekte kararliysaniz. Bize yemekte katilamayacak ama maca gelecek diyip konuyu degistirin. Uzun uzun aciklama yapmaniza gerek yok.

Sen tek git Gelicekti yetişemedi heralde ama maça yetişirim dedi dersin
yetişemeyeceği bir yer yok erken cıkıyoruz hepimiz meslektaşız eşim dahil.
keşke iş durumundan veya başka bi durumdan bahane edeceğim bir şey olsaydı.
hastaydı ben geldim desem. eşimi hastayken bırakıp gitmek garip olucak sonrasında da zaten maça gitcek bu nasıl hasta denmicek mi...
cok bilinmeyenli bir denklemin içinde gibiyim kızlar...

Sorunlarini bosancagini soyleme tabi.

Aramiz iyi degil iyi hissetmiyorum gelemicem beni affedin gibi bisey soyleyebilirsin.

ya öyle geçiştirebilcegim resmiyette değiliz. tanıdıkları için de eşimi daha derine inerek sorarlar. hepsi aynı anda da sormaz. biri sorar sonraki öteki başlar.
yani tek gitsem kesin anlaşılır kötü olduğumuz.
ben boşancaksam bile kimsenin ağzına laf vermek istemiyorum
eşleri filan da olcak ne gerek var.
tek gitmek istemiyorum o yüzden.

eski konularımı bilen arkadaşlardan eşime söylemeli miyim bu konuda da fikir bekliyorum.

ben hastayım gelemiycem diye mi bişey söylesem o akşam?
of evliliğin baskısı beni öldürecek. cidden cok zormuş.

Selam kızlar,

Tamam iste birlikte yemek yersiniz erkekler gider kocanda eve doner sen arkadaslarinla kalirsin kahve icersin. Kocanla derdiniz cok mu buyuk yani birlikte toplum icine cikamayacak kadarmi kotusunuz ? Bosaniyormusunuz anlamadim ?

Back
X