İftar sorunu.?

Selam kızlar,
Gitmek zorunda olduğum is arkadaşlarım ve eşleriyle iftar yemeği var 3 gün sonra.
Ama eski konularımi bilenler bilir esimle aramız çok kötü.
Bahane bulmak istesem gitmemek için, iki arkadaşımız tayinci . Son yemeğimiz olucak. İlle ısrar ederler . Ben de zaten ne desem bahane bulunacağı için tamam demiş bulundum.
Eşime gidelim bi seferlik idare et diyemem gibi geliyor.
Aklımda Son dk hastayım bişey derim diye düşünüyodum. Ama iftar yapılacak yer çok yakında bi yer. Sonuçta iftar acicaksin orucluyken gel aç gidersin gibi şeylerle karşılaşabilirim ki haklılar.
Bir de iftardan sonra erkeklerin birlikte maçı var. Hani başka bi yere sözümüz var diye gitmesem ya da işimiz çıktı bi yere gittik diye. Eşim maça gitcek yine işin içinden çıkamıyorum.
Ne yapcagimı bilemiyorum.

Nasıl kivirabilirim ne dersiniz?
Siz olsanız ne yaparsınız?
Tek gidemem herkese bi açıklama yapmam gerekir.
Eşimin başka planı vardı iş yerinden yada arkadaşı gelmiş şehir dışından gibi...

Ne yapayım Yarejani
İlk gün ben oruclu olmamama rağmen yemek yaptım ve ona senin için de yaptım bu yemeği dememe rağmen, ben senden hiçbir şey istemiyorum bana iyilik yapmak istiyosan bişey yapma benim için filan dedi.
Anlamıyor hosaftan insanlıktan.
Ben de bu kadar olayın üstüne bayılmiyorum
Ama böyle görmedim işte. Ramazan böyle geçmez ,düşmanın olsa el uzatirsin.
Herkes kendi gördüğünü uyguluyor.

O girince mutfağa mecbur kalmadıkça ben girmiyorum ya da tam tersi. Mecburen ikimizin de kendi yemeğinde ilgilendiği zamanlar oluyor . Göz göze filan gelmemeye çalışıyorum. Ona çok kızgınim böyle zamanlar yaşattığı için bana. :KK43:

Eger bunu da soylediyse tamam artık bitmiştir bu iş. Yani sen bir adım atmissin o yine geri adım atmış. Bu adamla ömür geçer mi

Simdiden eşyalarını toplamaya başla derim ben. 2.hafta semineri ailenin yanında alırsan son 1 buçuk haftan var toplanman için.

İftardan sonra eşiniz maça katılacaksa öncesinde yemeğe de katılın, millet nerden alnlayacak aranızın kötü olduğunu.

Konunuzu okumadım ama işin ucunda boşanmak yoksa ben olsam eşime o yemeğe gidelim derdim, orda da millet içinde normal davranırdım. Zaten çok konuşmazsınız bile kalabalıkta..
Siz gidelm dedogıız de eşiniz gitmiyorum dese napardınız?

Esimin de kendi iş yeriyle iftar programi varmis mecburen oraya gitti ben de sizi gormek icin buraya geldim desen?

Ne yapayım Yarejani
İlk gün ben oruclu olmamama rağmen yemek yaptım ve ona senin için de yaptım bu yemeği dememe rağmen, ben senden hiçbir şey istemiyorum bana iyilik yapmak istiyosan bişey yapma benim için filan dedi.
Anlamıyor hosaftan insanlıktan.
Ben de bu kadar olayın üstüne bayılmiyorum
Ama böyle görmedim işte. Ramazan böyle geçmez ,düşmanın olsa el uzatirsin.
Herkes kendi gördüğünü uyguluyor.

O girince mutfağa mecbur kalmadıkça ben girmiyorum ya da tam tersi. Mecburen ikimizin de kendi yemeğinde ilgilendiği zamanlar oluyor . Göz göze filan gelmemeye çalışıyorum. Ona çok kızgınim böyle zamanlar yaşattığı için bana. :KK43:
Hiçmi ona karşı sevgin yok. Bazen insanın tartışmaları oluyor ve gözgöze gelince kıyamaz oluyor.
sende öyle bişey hiçmi kalmadı cnm :KK51:

ishal oldum falan de bir arkadaşına. anlarlar durumu sanıyorum. ewt yalan hoş değil ama gerçeği de söyleyemem diyorsun.

eşinize ne yapacağını sorun
ona göre hareket edin
işyerinde işi varmış o maça yetişecek dersiniz

Kızlar aksam bişey sormadım söylemedim.
Sabah arabada sorarım diyordum yine soramadim içimden gelmedi.
En Son o inecekken aksam maçları varmış eşinin karısı da beni çağırmış ya da ben geleyim demiş. Bunu söyledi. Ne diyeyim dedi.
Ben de bilmiyorum ev Toplu değil fln dedim.
Cevap vermemiştim yani kesin.
Az önce mesaj attım.
Ben giderim sorarsa söylersin bir de söyleyemedim sana diyip bu durumu açıkladım gitmezsek ayıp olur ne diyosun dedim.
Henüz cvp yok

bosanacakta olsanız ıkı medenı ınsan gıbı davranılmalı bırbırıne
gıdın bırlıkte nolacak zaten orda baskalarıyla muhabbet edeceksenız

ha durum cok vahımse zaten ıkınızde yemek eglence dusunecek halde degılsınızdır , ararsın arkadasını aıle ıcı problem var kusurumuza bakma dersın zaten bosanacaksanız

hayırlısı olsun hakkınızda

Yok ben o soruyu o ıhtumale karsı napardınız dıye sordum. Aynı sey benım basıma geldi de
Böyle bir durumda
Eşime gidelim derdim, istemiyorum derse,
O zaman maça da gitme derdim herhalde.
İnsanlara açıklama yapmak istemiyoruz ve birlikte hareket etmeliyiz, en azından bu kadar medeni olalım filan derdim.

Kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Eşin gelmezse gelmedi dersin, millet de niyesini soruşturacak değil. Aranız bozuk olabilir çok normal.

Selam kızlar,
Gitmek zorunda olduğum is arkadaşlarım ve eşleriyle iftar yemeği var 3 gün sonra.
Ama eski konularımi bilenler bilir esimle aramız çok kötü.
Bahane bulmak istesem gitmemek için, iki arkadaşımız tayinci . Son yemeğimiz olucak. İlle ısrar ederler . Ben de zaten ne desem bahane bulunacağı için tamam demiş bulundum.
Eşime gidelim bi seferlik idare et diyemem gibi geliyor.
Aklımda Son dk hastayım bişey derim diye düşünüyodum. Ama iftar yapılacak yer çok yakında bi yer. Sonuçta iftar acicaksin orucluyken gel aç gidersin gibi şeylerle karşılaşabilirim ki haklılar.
Bir de iftardan sonra erkeklerin birlikte maçı var. Hani başka bi yere sözümüz var diye gitmesem ya da işimiz çıktı bi yere gittik diye. Eşim maça gitcek yine işin içinden çıkamıyorum.
Ne yapcagimı bilemiyorum.

Nasıl kivirabilirim ne dersiniz?
Siz olsanız ne yaparsınız?
Tek gidemem herkese bi açıklama yapmam gerekir.
Aynı evin içinde yaşayabiliyorsanız aynı yemeğede gidebilirsiniz diye düşünüyorum.Eşine sorarsın gelirse gelir gelmezse kendin gidersin.

Oruc agizla yalan soylemeyin sakin sakin ....hicbir zaman soylenmemeli doğrusunu soyleyin yok yapamiyorsaniz,suan anlatamam ama katilamiyorum kusura bakmayin dersiniz , tesekkurler dersiniz. Olur biter

Back
X