- 30 Mart 2013
- 2.848
- 15.209
- 208
- 32
- Konu Sahibi Akuamarin10
-
Beni açlık pek etkilemezNeresinden tutsak elimizde kalan bir toplum olduk.....Normalde çok üstünde durmam sosyal medyaya atılan sofra fotoğraflarının ama gerçekten Ramazan ayında çok rahatsız edici oluyor...Oruçluyken oldukça sakin oluyorum ben neden bilmem, huzurlu oluyorum...Davalar devam ettiği için mecburen konuşacak kadar enerjimde oluyor :)
O şeytanlar da nefis canimramazanda şeytanlar zincire vuruluyorsa bu şeytanlar hangileri acaba...
Bazı insanlar şeytandan beterramazanda şeytanlar zincire vuruluyorsa bu şeytanlar hangileri acaba...
Oğlanı ver eşine 1 günson durum şu ki akşamdan beri konuşmuyoruz biz alışığız zate günlerce küs kalmaya özür dilemez haksız bile olsa bir kere falan özür dilemiştir hehalde, onu geçtim kendisi özür bekler,hadi onuda geçtim yemek yapmayı seven biri iken isteğim hevesim kaçtı yapsam yermi acaba diye düşünüyorum çünkü ona kalsa hep ben haksızım kötüyüm hep eleştirir beni ben yine üstüme düşeni yapıcam sofra hazırlıcam sofrayada gitmicem konuşmucam içimden gelmiyor valizimi toplamak gitmek istiyorum çocukla nereye gidicem baba evi uzak ankarada..otelde kalsam çocuk olmasa hiç düşünmem giderim ama elim kolum bağlı..hak veren, vermeyen okuyan, yorum yazan herkese teşekkürler hayırlı ramazanlarınız olsun iki kap yemek için kimseyi kırmayın mükemmel olamadığım için çok üzgünüm...
Niye hazirlayip sofraya gitmiyosunuz ki suclu gibi. Yapin yemeginiz oturun yiyin. Isterse gelir alir tabagini koyar yer. Yemiyosa da ciksin disaruda yesin madem o kadar kolay.son durum şu ki akşamdan beri konuşmuyoruz biz alışığız zate günlerce küs kalmaya özür dilemez haksız bile olsa bir kere falan özür dilemiştir hehalde, onu geçtim kendisi özür bekler,hadi onuda geçtim yemek yapmayı seven biri iken isteğim hevesim kaçtı yapsam yermi acaba diye düşünüyorum çünkü ona kalsa hep ben haksızım kötüyüm hep eleştirir beni ben yine üstüme düşeni yapıcam sofra hazırlıcam sofrayada gitmicem konuşmucam içimden gelmiyor valizimi toplamak gitmek istiyorum çocukla nereye gidicem baba evi uzak ankarada..otelde kalsam çocuk olmasa hiç düşünmem giderim ama elim kolum bağlı..hak veren, vermeyen okuyan, yorum yazan herkese teşekkürler hayırlı ramazanlarınız olsun iki kap yemek için kimseyi kırmayın mükemmel olamadığım için çok üzgünüm...
OlmazBir erkeğin hayat arkadaşına yaptığı büyük terbiyesizlik.
Sokaktaki insana bunu yapmıyoruz, iş arkadaşımıza bunu yapmıyoruz ama çocuğumuzun annesine, hayat arkadaşımıza yapmaktan çekinmiyoruz.
Eşiniz misafirliğe gitseydi, önüne de sizin dün hazırladıklarınız konsa idi, orada da aynı davranışları mı yapacaktı?
Kadınlar, lütfen artık değerinizi bilin.
Canım bak şimdi, ben uzak doğu dizileri izleye izleye sapıtmıştım. ( pirinç yeme adeti onların ya ) Neysem, Karataycıydım, sonra bir ara az kilo aldım. Farklı arayışlara geçtim. Pirinç lapası ile pilavı aynı şey değil. Haşlanınca kalorisi falan azalıyor ama besleyici oluyor. Tıpkı patates gibi düşün, kızartması şişirir, diyette haşlama yersin di mi?
haklısınız ama başka sebeplerde var oğlum durmuyordu biraz da rahatsızdım panikatağm var benim. biraz kolaya kaçtım evet ama yinede yemeği terkedip lokantaya gitmesi zoruma gitti.
Bir de şu erkekliğin tanımını alsak, çok hoş olacak. Biraz da erkeklerden konuşsak!Yani aldatılmanın haklı gerekçesidir bu diyorsunuz?
Adamın ağzına laf vermemeye çalışmak yerine, hanımının kalbini kırmamak için kelimelerini özenle seçen adamları hayatlarımıza katsak? Olmuyor mu o?
Nedense kadının da erkeğin de ağzında hep "kadınlığın tanımı" dolaşıyor.
"Çorba ile kıymalı yumurta olur mu" diyene soruyorum "Sen ikisini bir arada yedin mi hiç" diye, cevap gelmiyor.
Yemeklerin zorluk ve vakitten alma derecelerine göre mi kadınlık mertebeleniyor?
Kimsenin yaşam biçimini bu denli eleştirmek, kimseye düşmez kusura bakmayın da, kadın dilerse, bugün kendimi iyi hissetmiyorum diyip kalkıp o makarnayı bile yapmaz. Önce kalbine dokunsun karşısındaki adam, o zaman bak nasıl pervane olur o kadın.
Neyse.
Kaldı ki bu herif orucu kendine tutuyor, Allah'a ibadeti. Öfkelenip karısını kırıp geçirecekse sofra başında, tutmasın daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?