- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
- Konu Sahibi Akuamarin10
-
Peki.hayır canım öle değil babasına bırakıp gidiyorum
banada tuhaf geldi ama ne yapcağımı bilemedim zaten iştahlı biri değilAma cidden Kıymalı yumurta mi yapılır iftara tuhaf geldi. Kaç yıllık karı kocasiniz, Iftarda neyi yiyip neyi yemeyecegini bilmiyor musunuz? Sonuçta adam ilk defa oruç tutmuyor.
Evet hakaretleri çok ayıp olmuş ama yumurta cidden çok tuhaf geldi bana. İnSan kahvaltıda ya da sahurda yumurta yer..
Bi de biraksaydiniz kendisine yapsaydi keşke. .
İftara iki saat varmış ben iki satte 5 çeşit yemek çıkarırım.bide kıymalı yumurta yapmaya kalkmışın iki saat önceden.adam bi yönden haklı çenen çalışacağına elin çalışsa kendine laf söyletmezdin kavgada çıkmazdı.merhaba hanımlar çok canım sıkkın kendimi özet geçeyim 5 yıllık evliyim 2 yaşında oğlum var çalışmıyorum..daha ramazanın 2.günü kavga ettik eşimle.gündüz eşim mesaj atmış şunu şunu alcam başka bişey eksikmi die bende süt,şu bu yazdım alırmısın die. bu arada izinden yeni döndük 2 gün oldu ramazan alışverişi yapmaya pek fırsat olmadı birgün önceden bende bişeler almıştım parça parça aldık eksikleri bu zaman zarfında.neyse eşim gelmeden bişeler hazırladım çorba yaptım fakat evde sebze yok eşimde sevmez pek.bari etli bişey olsun dedim kıyma istedim köfte yaparım belki diye ama eşimin iki üç çeşit yemeği birarada yediğini pek görmedim birini yerse öbürünü çok az er yada yemez sadece sevdiği şeyi yer..bu arada mutfakta çok titizdir.".tezgahta ekmek kesme ,"ekmeği masaya değil tabağa koy ,"uyarır beni.düşeni almaz ufak bir toz görse söylenirde söylenir..herneyse iftara iki saat vardı acaba kıymalı yumurta mı yapsam çorbanın yanına sever die düşündüm sordumda kendisine" uyar" dedi..baktım köfte yetişmicek yetişse çorba kalıcak zaten pek bişey yemiyor ağır geliyor die düşünüp tam yapacakken eşim girdi mutfaga bir telaş elindeki poşetleri aldım vay çok yoruldum,of pof mırıldanarak bişiler hazırlıyor domates,turşu vss aparatif napıyorsun sen otur ben yaparım dedim.."ne istiyorsun ne hazırlayım falan dedim başka" yok daha yemek yapmamışım,hep böyle yapıyormuşum bu arada kıymalı yumurtayı pişiriyordum daha iftara (2 saat var dikkat...)"soğumasın diye yeni başladım" dedim..2 saat var daha dedim.başladı söylenmeye canı çıkmış alışveriş yapmış,8 saat mesai yapmış halbuki ben demedim asla git diye herşeyden gocunur oldu alışverişi de benim yapmamı istiyor çocuk olduğu halde bırakıp gidiyorum almaya bazen çocukla gidiyorum söylenmesin diye.yinede yaranamıyorum..ne biçim sofraymış,kıymalı yumurtamı yicekmiş,çorbanın yanına kıtır ekmek yokmuş,evlendiğimizde beri 2 kere yapmışım vss..hep kendi yiyebileceğim yemekleri yapıyormuşum(ramazan dışında ne yapsam yer söylenmez)fırsat vermedinki hazırlamama dedim başıma geldi dikildi ,be senin aklını okuyamamki dedim, sölesen yaparım diyorum "sölememki gerekir o an canının ne istediğini nerden bileyim diyorum vs vs.hadi oruçtur sinirlidir alttan alayım dedim sustum sustum bu hala tahrik ediyor nasıl kadınmışım akşama kadar ne yapıyormuşum,bütün gün bunla uğraşmalıymışım benim en sinir olduğum en zoruma giden laftır bu.patladım"burası lokanta değil dedim emek verdim yaptım dedim.bunu bulamayan var ,nankörsün dedim..zaten çok aktif ,huysuz bir oğlum var tüm gün canımı çıkarıyor o bile tek başına beni yormaya yetiyor..sinirlendim ağladım bağırdım zaten yeni iyileşiyordum..panikataklı bir bireyim malesef aşırı yorgunluk ve uykusuzluk mahvediyor beni ev işlerini aksatıyorum bazen oğlum aşırı yaramaz, eşim hiç yardımcı olmaz olursada demediğini bırakmaz hep başıma kakar, saolsun hiç anlayış göstermez..beni asıl yaralayan seni bi doktora götürelim gibisinden konuştu..asıl bomba ise "ben gider ozaman lokantada yerim dedi kalktı gitti.kısacası sofrayı beğenmedi eşim bir kaşık bile almadı çok zoruma gitti.sizce bu katlanılabilir bişeymi ,saygısızlık değilmi,kendimi çok değersiz hissediyorum..eşimin sürekli beni eleştirmesinden çok yoruldum..nankörlükten,kıymetbilmezlikten bıktım..çok zoruma gidior..hatalı kim şaşırdım kaldım..uzun oldu kusra bakmayın..
üslubunuza dikkat edin burası ağzı olan konuşsun yeri değil,başka yemek de vardı dedim düzgün okuyunİftara iki saat varmış ben iki satte 5 çeşit yemek çıkarırım.bide kıymalı yumurta yapmaya kalkmışın iki saat önceden.adam bi yönden haklı çenen çalışacağına elin çalışsa kendine laf söyletmezdin kavgada çıkmazdı.
Ahhh ah ne anlamı kaldı şimdi o tutulan orucun akşama kadar aç kalmaktan başka. İftar soframıza deli gibi hazırlık yapıyoruz. Bide yemek beğenmiyoruz. İnsanları açız sinirliyiz diye kırıyoruz bunada ibadet diyoruz. Rabbim orucun faziletini anlayanlardan olmayı nasip etsin. 2 gündür benim eşim de aynı. Menepozlu gibi evin içinde hep bir sinir hep bir istek arzusu var. Bizde dün karpuz yüzünden kavga ettik daha doğrusu o kavga etti ben ya sabır çektim. Taşıyamam yahu ben karpuz falan. Bıkbıkbık bir susmadı yiyene kadar.bugün biraz daha sakin di öğlen telefonda biraz didiştik. Olay sizinki ile aynı. Ben zaten diyet yapıyorum yemeğim hazır sen ne yemek istersin diyorum sen karar ver diyor m bende atıyorum fasulye diyorum ağzıma sürmem diyor. E tamam sen söyle diyorum ben bilmem diyor. Bana senin canın bişey istemiyor mu diyor ben salata yesem yeter bana diyorum. Kavga dediğim olay bu ama adam sinirlenip çat diye kapatıyor 5 dk sonra sakinlesip bişey yokmuş gibi arıyor. Yine çat telefon kapanıyor. Allah bana sabır versin:):)merhaba hanımlar çok canım sıkkın kendimi özet geçeyim 5 yıllık evliyim 2 yaşında oğlum var çalışmıyorum..daha ramazanın 2.günü kavga ettik eşimle.gündüz eşim mesaj atmış şunu şunu alcam başka bişey eksikmi die bende süt,şu bu yazdım alırmısın die. bu arada izinden yeni döndük 2 gün oldu ramazan alışverişi yapmaya pek fırsat olmadı birgün önceden bende bişeler almıştım parça parça aldık eksikleri bu zaman zarfında.neyse eşim gelmeden bişeler hazırladım çorba yaptım fakat evde sebze yok eşimde sevmez pek.bari etli bişey olsun dedim kıyma istedim köfte yaparım belki diye ama eşimin iki üç çeşit yemeği birarada yediğini pek görmedim birini yerse öbürünü çok az er yada yemez sadece sevdiği şeyi yer..bu arada mutfakta çok titizdir.".tezgahta ekmek kesme ,"ekmeği masaya değil tabağa koy ,"uyarır beni.düşeni almaz ufak bir toz görse söylenirde söylenir..herneyse iftara iki saat vardı acaba kıymalı yumurta mı yapsam çorbanın yanına sever die düşündüm sordumda kendisine" uyar" dedi..baktım köfte yetişmicek yetişse çorba kalıcak zaten pek bişey yemiyor ağır geliyor die düşünüp tam yapacakken eşim girdi mutfaga bir telaş elindeki poşetleri aldım vay çok yoruldum,of pof mırıldanarak bişiler hazırlıyor domates,turşu vss aparatif napıyorsun sen otur ben yaparım dedim.."ne istiyorsun ne hazırlayım falan dedim başka" yok daha yemek yapmamışım,hep böyle yapıyormuşum bu arada kıymalı yumurtayı pişiriyordum daha iftara (2 saat var dikkat...)"soğumasın diye yeni başladım" dedim..2 saat var daha dedim.başladı söylenmeye canı çıkmış alışveriş yapmış,8 saat mesai yapmış halbuki ben demedim asla git diye herşeyden gocunur oldu alışverişi de benim yapmamı istiyor çocuk olduğu halde bırakıp gidiyorum almaya bazen çocukla gidiyorum söylenmesin diye.yinede yaranamıyorum..ne biçim sofraymış,kıymalı yumurtamı yicekmiş,çorbanın yanına kıtır ekmek yokmuş,evlendiğimizde beri 2 kere yapmışım vss..hep kendi yiyebileceğim yemekleri yapıyormuşum(ramazan dışında ne yapsam yer söylenmez)fırsat vermedinki hazırlamama dedim başıma geldi dikildi ,be senin aklını okuyamamki dedim, sölesen yaparım diyorum "sölememki gerekir o an canının ne istediğini nerden bileyim diyorum vs vs.hadi oruçtur sinirlidir alttan alayım dedim sustum sustum bu hala tahrik ediyor nasıl kadınmışım akşama kadar ne yapıyormuşum,bütün gün bunla uğraşmalıymışım benim en sinir olduğum en zoruma giden laftır bu.patladım"burası lokanta değil dedim emek verdim yaptım dedim.bunu bulamayan var ,nankörsün dedim..zaten çok aktif ,huysuz bir oğlum var tüm gün canımı çıkarıyor o bile tek başına beni yormaya yetiyor..sinirlendim ağladım bağırdım zaten yeni iyileşiyordum..panikataklı bir bireyim malesef aşırı yorgunluk ve uykusuzluk mahvediyor beni ev işlerini aksatıyorum bazen oğlum aşırı yaramaz, eşim hiç yardımcı olmaz olursada demediğini bırakmaz hep başıma kakar, saolsun hiç anlayış göstermez..beni asıl yaralayan seni bi doktora götürelim gibisinden konuştu..asıl bomba ise "ben gider ozaman lokantada yerim dedi kalktı gitti.kısacası sofrayı beğenmedi eşim bir kaşık bile almadı çok zoruma gitti.sizce bu katlanılabilir bişeymi ,saygısızlık değilmi,kendimi çok değersiz hissediyorum..eşimin sürekli beni eleştirmesinden çok yoruldum..nankörlükten,kıymetbilmezlikten bıktım..çok zoruma gidior..hatalı kim şaşırdım kaldım..uzun oldu kusra bakmayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?