iftar yemeğini beğenmeyen eşim !

kızlar oruç moruç bahane de erkeklerin gerçek yüzü açken çıkıyor ortaya çok tecrübe ettim,bir boğaz yüzünden öyle hakaretler edldi canlar yakıldıki bir insan ne kadarçirkinleşir egosu tavan hyapar onu gördüm.. ne vardı "aman canım ne varsa onu yeriz deseydi" kuru soğanla iftar yapan var ama benimki saraylı ya bişey beğenmesin

Ama cidden Kıymalı yumurta mi yapılır iftara tuhaf geldi. Kaç yıllık karı kocasiniz, Iftarda neyi yiyip neyi yemeyecegini bilmiyor musunuz? Sonuçta adam ilk defa oruç tutmuyor.
Evet hakaretleri çok ayıp olmuş ama yumurta cidden çok tuhaf geldi bana. İnSan kahvaltıda ya da sahurda yumurta yer..
Bi de biraksaydiniz kendisine yapsaydi keşke. .

kızlar uzatmıcam da hala konuşuyor dırdır "nasıl kadınsın bunu bende yaparım akşama kadar ne yapıyosun,yatıyosun vss dedimmi benim şarterler atıyor bi çocuğu akşama kadar bir erkeğe versen yarım saat bakamaz bide ahkam kesiyorlar..

Adam haksız, adam terbiyesiz! Ama malesef %100 haksız değil. Keşke sen de oruçlu eşine biraz özenli davransaydın da o tamamen haksız olsaydı , sana hiçbir haklılık iddia edemezdi. Koz vermeyin şu erkeklerin elineeee

ya yazarken lütfen bi virgül bi nokta koyun bi paragraf açın gerçekten yazarken dökülmek kolay ama okuması çok sıkıntı ..

Kıymalı yumurta da bir nimet. Bana hiç tuhaf gelmedi. Allah bereket versin.

Dediğiniz gibi bunu bulamayanlar da var.

Bu kadar hakareti kesinlikle haketmemişsiniz.

Üstelik evde malzemeniz yokmuş ve kıymalı yumurtaya onay veren de kendisi.

Boşverin lütfen. Siz yemeğinizi yapın, yer yemez. Keyfi bilir.

banada tuhaf geldi ama ne yapcağımı bilemedim zaten iştahlı biri değil

İftara iki saat varmış ben iki satte 5 çeşit yemek çıkarırım.bide kıymalı yumurta yapmaya kalkmışın iki saat önceden.adam bi yönden haklı çenen çalışacağına elin çalışsa kendine laf söyletmezdin kavgada çıkmazdı.

Ya bi de oruç tutan birine zikkim yesin demeyin ya. Ben üzülüyorum burda. Ben de acken çok sinirli olurum. Kimseye satasmam ama şekerim düştüğü için elim ayağım titriyor.
Ne bileyim Bekarken annem iftara Kıymalı yumurta yapsa ben de söylenir yemezdim herhalde. Kalkar kendime başka bir şey yapardım.
Biraz sakinlesin İkiniz de. Dedigim gibi kaç kere ramazan gecirmissiniz ne yediğini bilmeniz gerekiyor diye düşünüyorum. .

eşin gerçekten çok düşüncesizlik etmiş. yazdıklarında senin tatlı dilli oldugunu farkettim söylesen yaparım sen yapma ben yapayım gibi. ama eşin baya kırıcı davranmış ne yazık ki..

konuşun güzelce gerekirse burada açtıgınız konuyu ve yazılan yorumları okutun belki bişeyleri farkedebilir..
ramazan ramazan hiç hoş davranış değil , bizde oruç tutuyoruz bizde açlık krizine giriyoruz ama böyle davranamaz insan eşine.. bebegine bakmak en büyük iş zaten.
üzüldüm gerçekten canım ..

üslubunuza dikkat edin burası ağzı olan konuşsun yeri değil,başka yemek de vardı dedim düzgün okuyun

Esiniz buyuk terbiyesizlik etmis. Tabi acliktan, mazur gormek gerek. Ancak bence paniginiz cok sizin. 2 saat kala kiymali yunurta yaptim diyorsunuz. 2 saat kala 5 cesit yemek ortaya cikar. Corba kofte dedigin nedir ki arkadasim. Yetismeyecek diye korkmussun belli, atlatirsiniz uzulme.

Ahhh ah ne anlamı kaldı şimdi o tutulan orucun akşama kadar aç kalmaktan başka. İftar soframıza deli gibi hazırlık yapıyoruz. Bide yemek beğenmiyoruz. İnsanları açız sinirliyiz diye kırıyoruz bunada ibadet diyoruz. Rabbim orucun faziletini anlayanlardan olmayı nasip etsin. 2 gündür benim eşim de aynı. Menepozlu gibi evin içinde hep bir sinir hep bir istek arzusu var. Bizde dün karpuz yüzünden kavga ettik daha doğrusu o kavga etti ben ya sabır çektim. Taşıyamam yahu ben karpuz falan. Bıkbıkbık bir susmadı yiyene kadar.bugün biraz daha sakin di öğlen telefonda biraz didiştik. Olay sizinki ile aynı. Ben zaten diyet yapıyorum yemeğim hazır sen ne yemek istersin diyorum sen karar ver diyor m bende atıyorum fasulye diyorum ağzıma sürmem diyor. E tamam sen söyle diyorum ben bilmem diyor. Bana senin canın bişey istemiyor mu diyor ben salata yesem yeter bana diyorum. Kavga dediğim olay bu ama adam sinirlenip çat diye kapatıyor 5 dk sonra sakinlesip bişey yokmuş gibi arıyor. Yine çat telefon kapanıyor. Allah bana sabır versin:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…