- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi Akuamarin10
-
Sanki burdaki herkes üniversite mezunuda .virgül koyacak paragraf açacak size anlayın diye hey allahım ya.ya yazarken lütfen bi virgül bi nokta koyun bi paragraf açın gerçekten yazarken dökülmek kolay ama okuması çok sıkıntı ..
Ama cidden Kıymalı yumurta mi yapılır iftara tuhaf geldi. Kaç yıllık karı kocasiniz, Iftarda neyi yiyip neyi yemeyecegini bilmiyor musunuz? Sonuçta adam ilk defa oruç tutmuyor.
Evet hakaretleri çok ayıp olmuş ama yumurta cidden çok tuhaf geldi bana. İnSan kahvaltıda ya da sahurda yumurta yer..
Bi de biraksaydiniz kendisine yapsaydi keşke. .
E iyi de canım, milleti kırıp geçirdikten sonra kimin rızasını almış oluyorsun ki bu durumda? Mübarek gün deniyor, mübarek güne yaraşır şekilde davranmak lazım. Sonuçta saati var, o saat gelince yiyeceksin. Bazı insanlar gibi mütamadiyen açlığa mahkum değilsin. Az düşünmek lazım.Ya bi de oruç tutan birine zikkim yesin demeyin ya. Ben üzülüyorum burda. Ben de acken çok sinirli olurum. Kimseye satasmam ama şekerim düştüğü için elim ayağım titriyor.
Ne bileyim Bekarken annem iftara Kıymalı yumurta yapsa ben de söylenir yemezdim herhalde. Kalkar kendime başka bir şey yapardım.
Biraz sakinlesin İkiniz de. Dedigim gibi kaç kere ramazan gecirmissiniz ne yediğini bilmeniz gerekiyor diye düşünüyorum. .
Sanki burdaki herkes üniversite mezunuda .virgül koyacak paragraf açacak size anlayın diye hey allahım ya.
merhabalar ne demek iftara kıymalı yumurta mı yapılır aşk olsun insanlar kıymayı bile bulamıyor.. ne şartlarda iftarını yapan orucunu açan var.. yorumunuza çok üzüldüm.
ne var ki bizde bazen canımız yemek istemiyor kıymalı yumurta patates kızartması falan yapıyoruz .. hatta bu aksam patates kızartması yaptık yedik normal kahvaltı dün normal yemeklerimiz vardı...
insan yemegi bulduguna şükretmeli arkadasım kıymalı yumurtayı iftarda pişirmenin hiç bir tuhaf yanı yok..
Allah razı olsun eşimden sadece çorba bile olsa bana neden çorba var demez.. dünden kalan az az yemeklerimiz vardı aşkım hiçbişey yapmasan olur dünkileri bitirelim dedi ustelik cok az kalmıstı bende yanına patates kızarttım..
evt canım onu söylemeyi unuttum oğlumun uyku vakti sapıttı bu aralar sürekli yanıma gelior mutfağa yatakta emzirrerek uyuyor biraz iftar saatine yaklaştığı için uyur mu uyumazmı yemek yetişirmi düşüncesi ile işe geçiştirdim sanırım biraz onunda etkisi varEsiniz buyuk terbiyesizlik etmis. Tabi acliktan, mazur gormek gerek. Ancak bence paniginiz cok sizin. 2 saat kala kiymali yunurta yaptim diyorsunuz. 2 saat kala 5 cesit yemek ortaya cikar. Corba kofte dedigin nedir ki arkadasim. Yetismeyecek diye korkmussun belli, atlatirsiniz uzulme.
Yazmayın ozaman buraya kimse cevap yazmıcaksa işinize gelmiyosa.uslupsuz bişey göremedim ben sizde var bi agresiflik.üslubunuza dikkat edin burası ağzı olan konuşsun yeri değil,başka yemek de vardı dedim düzgün okuyun
Zaten oruçlu insana bunlar yetiyor.Biz de bugün sadece çorba ile salata vardı.
E iyi de canım, milleti kırıp geçirdikten sonra kimin rızasını almış oluyorsun ki bu durumda? Mübarek gün deniyor, mübarek güne yaraşır şekilde davranmak lazım. Sonuçta saati var, o saat gelince yiyeceksin. Bazı insanlar gibi mütamadiyen açlığa mahkum değilsin. Az düşünmek lazım.
Ek olarak ne var yani, kadının çocuğu yaramaz, yapamamış olabilir. Ya da o gün canı yapmak istememiştir. Kadın diye dört dörtlük aşçı olmak zorunda değil. Ayrıca iftar sofrası olunca ne oluyor ki? Ne bulduysa yiyecekti, nimet seçmek nedir? Mütavazilik öldürmez, çorbaya ekmek banıp da doyabilir insan, 5 çeşitle de doyar. Kıymalı yumurta da fena değil yani, basit yapılıyor diye kimse beğenmemiş ama... Yani isterse sadece makarna olsaydı yine de olmamış o hareket.
Bizde bugün sadece çorba ile salata vardı.
İyi de bulamayan insanlar var ama konu sahibi bulamayan değil ki. Köfte yaparım demiş sonra Kıymalı yumurta yapmış. Kıymayi bulan bence bir sebze yemeği de yapabilirdi. Hayır canınız çeker yaparsınız orası ayrı ama eğer canınız cekmiyorsa da yapmazsınız yapıldığında da memnuniyetsiz yersiniz.
Ben de canımın çektiği şeyleri yapıyorum. Benim eşim de bir şey demez üstelik iftar vakti sadece is yerinde çorba içiyor gece geldiğinde düzgün yemek yemesine rağmen.
Dedigim gibi bulamayan insanları karıştırmak tuhaf geldi bana. Konu Sahibinin bulabiliyor olduğu çok açık belli zaten..
Çokta güzel bi zekaya sahibimki yazılanları anlaya biliyorum .:)yahu nasıl bi zekaya sahipsin acaba ?bunun üniversite mezunu olmakla ne ilgisi var ?
bende herhalde imla kurallarına dikkat etmiyorum türkçe öğretmenide değilim demek istediğim bütün halde yazınca okuması sıkıntı oluyor çok kişi böyle yazınca eleştiri alıyor ..
İyi de bulamayan insanlar var ama konu sahibi bulamayan değil ki. Köfte yaparım demiş sonra Kıymalı yumurta yapmış. Kıymayi bulan bence bir sebze yemeği de yapabilirdi. Hayır canınız çeker yaparsınız orası ayrı ama eğer canınız cekmiyorsa da yapmazsınız yapıldığında da memnuniyetsiz yersiniz.
Ben de canımın çektiği şeyleri yapıyorum. Benim eşim de bir şey demez üstelik iftar vakti sadece is yerinde çorba içiyor gece geldiğinde düzgün yemek yemesine rağmen.
Dedigim gibi bulamayan insanları karıştırmak tuhaf geldi bana. Konu Sahibinin bulabiliyor olduğu çok açık belli zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?