İftara gelmeyen kayınpeder...Derdi ne olabilir sizce?

Bdv'nin haftalık kv kp konu ihtiyacının %75'ini tereliye tek başına çıkarıyor

ben cok yoruldum bu kv kp gorumce meselelerinden.Ola bilir her kes derdini yaziyor esiyle hee gun problemlerini yazsa yine normal ama ne kadar kv kp gorumce konularu var ya.hakkaten cok sikiliyorum.belki ban yiyicegim yada beni tasa tutucaksiniz ama hakkaten qina geldi.Burasinin ismini degistirip kv kp gorumce dertleri yapmak lazim.bir olur iki olur .gorumce bu gun bunu yapti iki gun sonra kv boyle dedi kp boyle dedi Allahim ya bir kisi hakkinda 5 konu aciliyor

Onu yaptim simdi:) ha bire esinin ailesine sarmis galiba..
Kadın 2 güne bir onlarla ilgili konu açıyor birde sanki hiç görüşmüyorlarmış gibi davranıyor eğer görüşmüyorlarsa bu konular nereden çıkıyo anlamış değilim.

Ben derim ki açtığın konuları tek tek bir oku.Eşinin ailesine fena halde takıksın ve bir dediğin bir diğerini tutmuyor tutarsızsın. Anlaşamıyorsan görüşme canım seni silah zoruylamı görüştürüyor kocan ?

Ayrıca sen geçen sefer onların yemeklerine bahane buldun beğenmedin ya sen ne yaptın acaba bi anlatsana. Babaya gelince adam senle görüşmek istemiyor çok açık birşey bende olsam bende istemem

konu sahibinin çok konusu var hepsini okuyamam biri özetleyebilir mi, neden onu istemediklerini? çoğu kişi aynı şeyi yazmış merak ettim.

Saat 6 da bu konuyu acicak kadar ne aciliyetiniz vardı ? Yöneticiler uyuyo nasılsa insanları deli ederim , onlar uyanana kadar amacima ulasirim demiş olmalısınız.
Şahsım adına ben bile bıktım sizin hastalıklı düşüncelerinizden KP napsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…