- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.390
- 248
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Bdv'nin haftalık kv kp konu ihtiyacının %75'ini tereliye tek başına çıkarıyorben cok yoruldum bu kv kp gorumce meselelerinden.Ola bilir her kes derdini yaziyor esiyle her gun problemlerini yazsa yine normal ama ne kadar kv kp gorumce konularu var ya.hakkaten cok sikiliyorum.belki ban yiyicegim yada beni tasa tutucaksiniz ama hakkaten qina geldi.Burasinin ismini degistirip kv kp gorumce dertleri yapmak lazim.bir olur iki olur .gorumce bu gun bunu yapti iki gun sonra kv boyle dedi kp boyle dedi Allahim ya bir kisi hakkinda 5 konu aciliyor
Qina getirdi bize.gozlerim kor oldu artik kp gorumce kv konularindanLa Tereliye size ne etti?
Korktum eski konulara bakmaya.
Yorumlardan anladığım kadarıyla evlerden ırak bir insan galiba.
Kayınvalide/kayınpeder nefes alsa "neden nefes aldılar sizce amaçları ne" diye konu açan tiplerdenLa Tereliye size ne etti?
Korktum eski konulara bakmaya.
Yorumlardan anladığım kadarıyla evlerden ırak bir insan galiba.
Yok malesef bir kac tane daha varBdv'nin haftalık kv kp konu ihtiyacının %75'ini tereliye tek başına çıkarıyor
Kadın 2 güne bir onlarla ilgili konu açıyor birde sanki hiç görüşmüyorlarmış gibi davranıyor eğer görüşmüyorlarsa bu konular nereden çıkıyo anlamış değilim.Onu yaptim simdi:) ha bire esinin ailesine sarmis galiba..
Ya şu yorumları ben alsam utancımdan bir daha siteye adım atamam. Bu nasıl bir karakter böyle.Yok malesef bir kac tane daha var
Qina getirdi bize.gozlerim kor oldu artik kp gorumce kv konularindan
Annecim okumayayım o zaman. Orucum bozulurKayınvalide/kayınpeder nefes alsa "neden nefes aldılar sizce amaçları ne" diye konu açan tiplerden
Hayir sakin esinin ailesiyle ilgili en az 15 konu var hangisini okuyucaksin?Annecim okumayayım o zaman. Orucum bozulur
1-2 konuya bakayım deseniz :Annecim okumayayım o zaman. Orucum bozulur
Acaba niyeti bizi sinamakmi?Ya şu yorumları ben alsam utancımdan bir daha siteye adım atamam. Bu nasıl bir karakter böyle.
Tek merak ettiğim iftara ne yaptın? Kaynananınkine nazaran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?