Iftara istenmeyen misafir

Panik ataği kendim geçirdim nasil olduğunu biliyorum ama sevmedigim veya bana kotu his veren insanla ayni ortama girdim diye kendimi kaybedip hastanelik olmadım hiç. Boyle hayat geçmez, bu kadar dev boyutta panik atak yaşiyorsa tedavi olsaymiş şimdiye kadar hala geç degil.

Eşim X eve gelmesin ben bayiliyorum hastanelik oluyorum, Y eve gelmesin kriz geciriyorum dese hoş bakamam. Dunya öyle dönmüyor kusura bakmasin kimse.

Haa bu abinin konu sahibine eve sokulmayacak bir davranişi, yanlişi olsa tamamdir eve sokmasin krizini de gecirsin panik atagini da gecirsin ama adam 3 sene once karisini aldatti diye de kriz....

İşte zaten normal olmayan kısmı da burası bence destek almalı sadece bu olayda sıkıntı yaşadığını düşünmedim konu sahibinin verdiği tepki normal değil

Abisinin hatası sizi hiç ilgilendirmez babanızın suçunun sizde bıraktığı travmanın acısını onun abisinden çıkarmanız hastalıklı bir durum bence psikoloğa gidin! Çocukluk travmanız var diye iki kardeşin görüşmesine engel olmanız aşırı mantıksız sizin travmanızın sorumlusu abisi değil ve tekrar ediyorum onun yanlısı sizi ilgilendirmez ! Herkesin kendi hayatı size yargılamak dahi düşmez !

Onca yasanilanin ve hissettiklerinizin bir önemi yok ister demirin ister çıldırın eşşek gibi eve kabul etmek zorundasınız diyosunuz yani
Eğerki çevrendeki insanlar anlayışsız ise ne hislerinin ne duygularının pek bir önemi olmuyor . Keşke hayat herkesin zihin yapısı aynı olan insanları bir araya toplasa ama işte olmuyor o . Bence tedavi olmaya çalış . Bazı şeyleri affet ve yaptıkları hatalarının onları değersiz kıldığını bil . Sizin babanız kötü ve kaybetti ama anneniz daha onurlu . Veya eltiniz şerefli ama kaynınız ş.....Z biri. Zaten oturun yiyin için asla demiyorum . Keşke hiç evinize almama gibi bir şansınix olsa ama maalesef sizin kocanız ile zor bir iş bu . 3 saat idare edin. Ama aranızda kesinlikle mesafe olsun . Merhaba merhaba . Yesin içsin çıksın gitsin hemen

Hiç kimseyi çağırmayın bence o zaman

Tuh hesabi pasif olmus. Yorum da yazmisim bosa gitti. Umarim cagirmamissindir, kendini dusun bosver. Cagirdiysan da sakin kalmaya calis. Sevmedigim, istemedigim seyleri ozellikle boyle sosyal iliskileri hic yapmiyorum, kafam rahat. Beni mutsuz edecekse, herkes mutsuz olsun bana ne dusuncesindeyim. Zaten her sey zor, bir de insanlari, akrabalarini cekemem. Pehh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…