- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Eşimin sesi yükseldi malesef... Zaten en başından beri sorun bu adaletsizlik eşimde artık gözardı edemiyor...Bence sevabiniz gitmemiş ama kayinvalideye gerekeni soylemek lazim boyle icine atarak olmaz. Anne diye saygida kusur etmiyor kimse ama o da eşit davranmakla yükümlü.
Aynen bende bu fikirdeyim eşimede söylerim hep çok şükür yiyecek ekmeğimiz var dert etme hangi gün aç kaldık onun sinirlendiği şey abartması sanki büyük birşey veriyor...Kendi kendinize yetin, yağınızda kavrulun yoksa da yok demeyin öyle kv ye. Evlatları arasında ayrımcılık yapan çok var emin ol Allah sorar hesabını fazla muhatap olmayın zaten eşin de herşeyin farkında
Bu duygusal.yuk ile yasamayin. Esinizden bu durumu konuşmasını rica edin. Yapamayacak gibiyse siz konusun onun yerine. Ama gelini tarafindan anneliğinin yargılanması çok agir gelebilir.Eşimin sesi yükseldi malesef... Zaten en başından beri sorun bu adaletsizlik eşimde artık gözardı edemiyor...
Eşim birşey demez gerçi ben desende çok birşey değişmez gibi ama Ramazan kimse kırılsın istemem ramazandan sonra olabilir.Bu duygusal.yuk ile yasamayin. Esinizden bu durumu konuşmasını rica edin. Yapamayacak gibiyse siz konusun onun yerine. Ama gelini tarafindan anneliğinin yargılanması çok agir gelebilir.
AhahahahhahaTereliye boş ver be şu kadını artık.
Ne bitmez çilesi varmış onunda hala bişeyler verme derdinde size.
Kız sahur var ne yatması hem darkmore için açtım konuyu yazmış konuma kıyamadımGec oldu yat istersen banabenigeriver.
Siniri oradan bozuldu yani üstünede bu geldi.Teşekkürler istemiyoruz bitti
Bozuk meyve ve taş gibi ekmeği bağlayamadım konuya ama olsun
Ben yedim yatagına gırdım herkes yedi yattı sanıyorumKız sahur var ne yatması hem darkmore için açtım konuyu yazmış konuma kıyamadım
Hala bana boşver diyorsunuz sanki arayan benim hazTereliye boş ver be şu kadını artık.
Ne bitmez çilesi varmış onunda hala bişeyler verme derdinde size.
Ben yedim yatagına gırdım herkes yedi yattı sanıyorumcok ıyı kalpli bir kadınsın eksik olma, ıyı geceler ♥
Aramana gerek yok gece uc bucukta konu yazdıgın ıcın diyolar.Hala bana boşver diyorsunuz sanki arayan benim haz
Hııım şimdi oldu.Siniri oradan bozuldu yani üstünede bu geldi.
İncir çekirdeğini doldurması için ne yapması lazım bizi ayırması falan mı lazım lütfen ama...Şu kv ile ilgili öyle bir konu aç ki; incir çekirdeğini doldursun.
Senelerdir benzer konuları açıyorsun. Ama hepsini toplasak 1 konu etmiyor.
Kadına fena halde takıntı yapmışsın. Gerçekten iyi bir kadın olsa bile sen onu çiğ çiğ yesen doymazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?