İftara yarım saat kala sevap gitti elden...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Eşim manava ve ekmek almaya gitti...Eve geldi ki manav bozuk meyve vermiş ve malesef ekmek taş gibi bayat...Dedim boşver gitme orucun sevabı gitmesin.İki kez yoldan çevirdim bu seferde baktık telefonu çalışıyor arayan annesi...Dün kızı için yaptırdığı bayat etli pideleri eşime gel al diyor.Eşim istemiyorum sağol demiş.Dün eşimi aramış iftara bir saat kala ama eşim gitmek istememiş.Davet eden birgün önce söyler dedi kardeşim için yaptırmış beni çağırıyor dedi kim için yaptırdıysa ona versin dedi.Artık bu kadına açık açık söyleyeceğim yeter diye resmen çocuk yerine koymak bu sağol istemiyorum dedikçe üsteledi birde ben sevmiyorum bunu bile bile gel al diyor vereceğide bir tane falandır sahurda ısıtıp yersiniz diyor eşime sinirlenip yüzüne kapadı birde...Ne yapmalı ne etmeli gerçekten karşımda kaynanam değilde başka bir insan varmış gibi konuşmak istiyorum bu kadar yaptığın şeyi anlıyoruz biz çocuk değiliz o evladınsa buda evladın demek istiyorum.Bu zamanda çaldırıyor telefonu deli oluyorum gören der beş kuruşu yok...

Bence sevabiniz gitmemiş ama kayinvalideye gerekeni soylemek lazim boyle icine atarak olmaz. Anne diye saygida kusur etmiyor kimse ama o da eşit davranmakla yükümlü.
Eşimin sesi yükseldi malesef... Zaten en başından beri sorun bu adaletsizlik eşimde artık gözardı edemiyor...

Kendi kendinize yetin, yağınızda kavrulun yoksa da yok demeyin öyle kv ye. Evlatları arasında ayrımcılık yapan çok var emin ol Allah sorar hesabını fazla muhatap olmayın zaten eşin de herşeyin farkında
Aynen bende bu fikirdeyim eşimede söylerim hep çok şükür yiyecek ekmeğimiz var dert etme hangi gün aç kaldık onun sinirlendiği şey abartması sanki büyük birşey veriyor...

Eşimin sesi yükseldi malesef... Zaten en başından beri sorun bu adaletsizlik eşimde artık gözardı edemiyor...
Bu duygusal.yuk ile yasamayin. Esinizden bu durumu konuşmasını rica edin. Yapamayacak gibiyse siz konusun onun yerine. Ama gelini tarafindan anneliğinin yargılanması çok agir gelebilir.

Bu duygusal.yuk ile yasamayin. Esinizden bu durumu konuşmasını rica edin. Yapamayacak gibiyse siz konusun onun yerine. Ama gelini tarafindan anneliğinin yargılanması çok agir gelebilir.
Eşim birşey demez gerçi ben desende çok birşey değişmez gibi ama Ramazan kimse kırılsın istemem ramazandan sonra olabilir.

Kız sahur var ne yatması hem darkmore için açtım konuyu yazmış konuma kıyamadım
Ben yedim yatagına gırdım herkes yedi yattı sanıyorum cok ıyı kalpli bir kadınsın eksik olma, ıyı geceler

Şu kv ile ilgili öyle bir konu aç ki; incir çekirdeğini doldursun.

Senelerdir benzer konuları açıyorsun. Ama hepsini toplasak 1 konu etmiyor.

Kadına fena halde takıntı yapmışsın. Gerçekten iyi bir kadın olsa bile sen onu çiğ çiğ yesen doymazsın.

İncir çekirdeğini doldurması için ne yapması lazım bizi ayırması falan mı lazım lütfen ama...
Evet takıntım onlar benim tek oda değil kocası kızı ama takınılmayacak gibi değiller gerçekten Keşke iyi olsa iyi olanlarla derdim olmaz benim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…