İftara yarım saat kala sevap gitti elden...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahahahahhaha profil güncellemesi ne bunuda yeni duydum ne uyduracağınızı şaşırdınız artık ama hala anlayamadınız ben yılmam...
Valla sen de kaşınıyorsun. Madem konu açtın konuna odaklan. Soruna cevap verene yaz diğerlerine cevap verme. Çok zor değil bunu yapmak

Canım çalışma bak sende rahatsız olmuşsun dikkatini çekmiş bukadar heba etmeyin kendinizi.
Ailesine taktığımı bende söylüyorum zaten bana farklı şeylerle gelin hep aynı sözler sıkıcı oluyor

Kızlar dikkatimi çeken nokta şu. Siz ne kadar açıklama yapsanız da konu sahibi konu açmaya devam ediyor
Bu platformda da en doğal hakkı. Biraz salsak mı yakasını? Her konusu ban ile bitiyor çünkü
Çok doğru bir konuya parmak basmışsınız, üyelerin kurallara uygun olduğu ve doğru bölüme açtığı müddetçe konu açma sınırlaması yok, konu sahibesinin açtığı açacağı konuları üyeler öngörüyorlardır mutlaka, kullanıcı adını da biliyorlar, yorum yapmama haklarını kullanmaları gerekirken ya hakaret, ya polemik veya geyikten banlanıyorlar, sonra başka bir topikte biz bu üye yüzünden banlandık yazıyorlar, kimse kimse yüzünden banlanmıyor, kurallara uymadıkları için banlanıyorlar aslında.

Konu sahibesi de istediği kadar kızabilir lakin kendisi de konularına yorum yapıldıkça geyik yapıp dalga geçmeyi seven birisi, madem geyik yapılacak o zaman geyik bölümüne açılmalı konuları.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…