- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
TamamHııım şimdi oldu.
Boşver haydi sahura ayol
Hahahahhaahahahah burada nice konum var ve daha nicelerinden kimsenin haberi yok emin ol eskilerlede imtihanım olmuştu nişanımda görümcemin kıyafetlerinden teklif edilmesi gibibu konuyu okuyunca kaynanam bana kendi eski eteğini eski başörtülerini verdi son olarak kızıma memleketten eski oyuncak bebek oğluma eski ayakkabılar gönderince konu açmadığıma içerledimsenin kaynanan masum geldi gözüme
Deme öyle deme böyleKv'yi 'bir şeyler verme azmi'
seni de kv'yi gömme azmin için
tebrik ve takdir ediyorum Tereliye.
Siz kv ile ayrılmaz bir ikilisiniz bence.
Ya kim kime takmış arayan ben miyim hahahahhaahahahahTakmışsın kadına resmen. Yazık üzüldüm valla.
Çaldırmak ne demek ama ya eşim bile diyor artık sanki ellerinde yok diyeher konunuzda kadının zengin olduğunu bir yere sıkıştırmasanız olmaz değil mi
Olsun,bir şekilde patlama noktası olmuş. Daha kötü ve başka türlüsü olabilirdi. Boş verin.Eşimin sesi yükseldi malesef... Zaten en başından beri sorun bu adaletsizlik eşimde artık gözardı edemiyor...
üzgünüm tüm parasını kızı ve damadı yiyecek bu gidişleÇaldırmak ne demek ama ya eşim bile diyor artık sanki ellerinde yok diye
Canım benim dua et eşin gereken cevabı vermiş benim kaynanamda insanı bunaltır ama eşim tek kelime etmez hep tamam anneciğim derEşim manava ve ekmek almaya gitti...Eve geldi ki manav bozuk meyve vermiş ve malesef ekmek taş gibi bayat...Dedim boşver gitme orucun sevabı gitmesin.İki kez yoldan çevirdim bu seferde baktık telefonu çalışıyor arayan annesi...Dün kızı için yaptırdığı bayat etli pideleri eşime gel al diyor.Eşim istemiyorum sağol demiş.Dün eşimi aramış iftara bir saat kala ama eşim gitmek istememiş.Davet eden birgün önce söyler dedi kardeşim için yaptırmış beni çağırıyor dedi kim için yaptırdıysa ona versin dedi.Artık bu kadına açık açık söyleyeceğim yeter diye resmen çocuk yerine koymak bu sağol istemiyorum dedikçe üsteledi birde ben sevmiyorum bunu bile bile gel al diyor vereceğide bir tane falandır sahurda ısıtıp yersiniz diyor eşime sinirlenip yüzüne kapadı birde...Ne yapmalı ne etmeli gerçekten karşımda kaynanam değilde başka bir insan varmış gibi konuşmak istiyorum bu kadar yaptığın şeyi anlıyoruz biz çocuk değiliz o evladınsa buda evladın demek istiyorum.Bu zamanda çaldırıyor telefonu deli oluyorum gören der beş kuruşu yok...
BendeMeşhur tereliye tanıştığımıza memnun oldum efem kayınvalide konularını sabırsızlıkla bekliyorum
Aman yesinler yesinlerde bizi rahat bıraksınlar yeterüzgünüm tüm parasını kızı ve damadı yiyecek bu gidişle
Gaz verme yaüzgünüm tüm parasını kızı ve damadı yiyecek bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?