İftara yarım saat kala sevap gitti elden...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Empati çok yaptım hatta hiç eşimi ailesinden etmek gibi bir düşüncem olmadı dün dedim senide düşünmüş sonuçta aklınada gelmeyebilirdin kime yaptırmışsa o yesin dedi çocuk değilim ben dedi.Eşimle ailesi arasındaki sorun benden öncede vardı yani.Adaletli olan hiçbir ailenin sizin veya benim gibi bir gelini olacağını düşünmüyorum kusura bakmayın hep kendi tarafınızdan bakıp haklı görüyorsunuz size öyle örnekler veriririm ki donar kalırsınız...

harikasiniz valla
Ama beni goz ardi etmistiniz,yazdiklarimi nasil goruyorsunuz? Ac kapa ac kapa zor olmuyor mu?

konunuza gelince sizin bir sey soylemenize gerek yok,ne derdi varsa esiniz konussun sonucta onun annesi
Al işte bak yine nankörlük ne halin varsa gör

Bence sizin kaynananız daha da masum olabilit benim kisi eski sap sarı havlu duş havlusu birde misafirlik diye erkek geceliği ama çok çok kokmuş ve eski verdi şeytan kendileri misafir gelince ver dedi ama sonra zaten kendi evdeki havlularıda bunun gibi anlamaz dedim ve çöpe atmak zorunda kaldım malesef benim tiztizlik hastalıgım var biliyor bilerik yaptıgıni düşünüyorum

Arıyorsa oğlunu arıyor, gel al diye oğluna söylüyor. Sizi ilgilendiren bir durum yok ki gidip konuşasınız. 1 günde pide neden bayat olsun, koyarsınız fırına veya mikrodalgaya sahurda, iftarda artık ne zaman isterseniz yersiniz.

Not: Konuyu tereliye açmış ben de ciddi ciddi cevap yazıyorum

Sadece oğlu yaşamıyor bu evde ama değil mi birde ben pide sevmem yemeyecegimi bile bile gel al diyor eşim hayır dedikçe bir ara kendimi bile suçladım dedim ben yemiyorum diye mi almadın hayır ne alakası var dedi

Sadece oğlu yaşamıyor bu evde ama değil mi birde ben pide sevmem yemeyecegimi bile bile gel al diyor eşim hayır dedikçe bir ara kendimi bile suçladım dedim ben yemiyorum diye mi almadın hayır ne alakası var dedi

İyi de kendi yazdığınızla kendiniz çelişiyorsunuz. Sadece oğlu yaşamıyor bu evdeyse aynı şekilde sadece siz yaşamıyorsunuz o evde. Sizin sevdiğiniz şeyi mi yollamak zorunda? Oğluna göndermiş zaten size değil. Kadına o kadar takmışsınız ki sizin en sevdiğiniz yiyeceği de gönderse kulp takacak bir şey bulursunuz

Benim ailem benden çok eşimi düşünür ama bunu yapmak bu kadar mı zor gerçekten resmen beni hazmedemiyorlar kızlarına yaptırdıkları şeyle eşimi kandırmak bu başka birşey değil tabi kanarsa artık ben değil o konuşuyor.

Belki inanmayacaksın ama ilkkez annesinin tarafından oldum olsun düşünmüş gidip alsaydın dedim onun üstüne bunları dedi...Hep ön yargı hep ben kötüyüm... Şükürler olsun ben kendimi biliyorum...

Ön yargılı yaklaştım haklısın, ama senin değiştiğine zamanla inanabiliriz. Ön yargılar bir anda peri değneği gibi değişmez. Dikkat etmeye başlamana çok sevindim. Umarım böyle devam edersin

Çok şey var aslında bu birikmişliğin patlaması...
Bence çözümü basit. Her şeye bir perde çek ve sıfırdan başla. Affetmeyi öğrenmeden Rabbimden affedilmeyi bekleyemeyiz değil mi sen Allah'ın rızasını kazanmak için affet, ahirette karşılığını kat be kat alırsın.
(Rabbiniz, rahimdir. Bir iyilik yapmak isteyip de yapamayana, bir sevap verir. Yapana on mislinden 700 misline kadar veya daha fazla sevap yazar. Kötülük yapmak isteyip de yapmayana bir sevap, yaparsa bir günah yazar.)

O da sizin aileniz. Herkesin aynı olmasını bekleyemezsiniz. Şöyle düşünün yangın çıksa eşiniz ve siz yan yana olsanız aileniz önce eşinizi mi kurtarır? Herkesin kendi çocuğu önceliklidir. Eşinizi seviyor olabilirler ama sizden çok düşünmeleri imkansız.

Eşiniz bir pideyle mi kanıyor? E siz sevmiyorsunuz ki ne kayınvalide ne görümceyi. Siz de onları hazmedememişsiniz. Neden kendilerini sevmeyen insanı düşünsünler?

Ön yargılı yaklaştım haklısın, ama senin değiştiğine zamanla inanabiliriz. Ön yargılar bir anda peri değneği gibi değişmez. Dikkat etmeye başlamana çok sevindim. Umarım böyle devam edersin
Benim bahsettiğim şeyleri buradaki çoğu kimse anlamadı aslında ben uzun süre önyargılı olmamak için uğraştım bir kötülük gördüğümde bunun karşılığı birşey yapmamıştım bunu anlatamadım zaman geçtikçe biriktide birikti.

Ben kaç konu açtım burada sıfırdan başlamak için hep aynı oldu hep aynı davranışlar değişmedi bende artık bir yabancı gibi bakıyorum onlara bu sebeple alınmıyorum ama şimdide eşim alınmaya başladı.

Evlât ayrımı yapan o kadar çok ki, kimi kızını daha cok seviyor kimi oğlunu. Onları böyle kabul etmek lazım. Ve senin eşine destek olman lazım. O alınırsa ve sen onu sakinlestirirsen o da senin gibi alışacaktır.

Tabiki herkesin aynı olmasını bekleyemem bu benim ailemin insanlığı...
Bir pide değil sadece mevzu çok detay var.Benim onları sevmemem için malesef geçerli sebeplerim var.Onları hazmedemesem onlarla görüşmesini desteklemem bence.Bende bunu düşünüyorum gerçekten beni sevmemeleri için ne yaptım sadece biliyor musun sustum ve uzak durdum her hatalarında yüzlerine vurmadım tek suçum bu

Valla dün yaptığım şey buydu gazlamak değildi

Pardon görüşmesini desteklemem ne demek? Umarım anladığım anlamda değildir anne oğlunun görüşmesine karışmak gibi bir haddiniz yok çünkü.

Konularınızı biliyoruz kendinizi masum göstermeyin. Eş ailesi ne yapsa ne söylese size batıyor. Sevilmediğinin farkında olan insanlar sizi neden sevsin? Yine uzak durun madem. Bu anlattığınız konuda sizlik hiçbir şey yok. Kendi kendinize nerden sinir olabilirim diye konu aramışsınız resmen.

Ara sor git gör demem bu anlamda.Aman boşver arasan ne olacak gitme bu hafta demedim hiç kaçkez tartıştım hatta gitmeyecek diye...
Üslubunuz çok çirkin haddiniz yok falan konu içeriğim belli ona karşılık bu neyse.
Evet konularım bunlar ama neredeyse hepsi içimde yaşadığım kızgınlıklar yaptığım pek birşey yoktu sizin gözünüzde masum olmak gibi bir derdim yok beni tanımıyorsunuz ki ne düşündüğünüz beni ilgilendirmiyor kendimle ilgili.
Sizi gözardı ediyorum üslubunuzdan dolayı iyi günler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…