- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
AhahahahhahaTereliye tanınmaz mı?
O bir bdv fenomeni.
O bir kaynanasavar.
O bir dertsiz başına dert bulan.
Onu tanımayan ölsün.
BDV ona kurban olsun.
İçimde saklanan Bülent Ersoy ortaya çıktı.
Eşimin dün huzuru kaçtı işte tek niyet bu ama...Hiç takılmayın eşiniz farkında yuvanızda huzur olsun gerisi boş
Gitti sevap ne birşey olmamasıBen de orucu bozdunuz sandım. Korkmayın bişey olmamış
Eşim gitmedi sonuçta değil mi?Nerde sosyal mesafe? İnsanlar iftara gidiyor birbirlerine ya çıldıracağım!
Görümcen gitti sonuçta değil mi? Ha ayrıca yarım saat önce çağırdı diye gitmemiş 1 gün önceden çağırsa gidecek.Eşim gitmedi sonuçta değil mi?
Ya bu kadın bana bilezik alırken kolundan çıkardı iki adana vurmasını günlerce üzüldüm düğünden sonra yapar veririm diye nişan günü ikisini geri istemişti annemden toplam dört taneydi düğünde takarız diye böyle birşey konuşulmamıştı verseydim onuda takmazlardı eminim sebep ne nişan çerezini bizim alıp kendi akrabalarımıza dağıtmamız mahcup düştüler eşimin haberi vardı...Ya bize yaptıkları sonra fesat ben...Tereliye tanınmaz mı?
O bir bdv fenomeni.
O bir kaynanasavar.
O bir dertsiz başına dert bulan.
Onu tanımayan ölsün.
BDV ona kurban olsun.
İçimde saklanan Bülent Ersoy ortaya çıktı.
Banane görümcemden ne hali varsa görsün iki çocukla çıkıyor birde buda yasakGörümcen gitti sonuçta değil mi? Ha ayrıca yarım saat önce çağırdı diye gitmemiş 1 gün önceden çağırsa gidecek.
Bide kendisi çok dini bütün bir kadın sorarsan sevap günah hürmet çok bilir ama o kalbindeki kin asla geçmiyor her gün oruç tutsa da başı secdeden kalkmasa da bence boşaHa bu arada kesin bilgi yayalim.
İftira yarim kala giden sevab, kk'ya konu açınca 30 günü toptan kapsıyor.
Niyeaaa ?
Çünkü dedikodu ettin !.
Sevapla, günahla çok kafa yoran kişilerin bunu hesap etmesi gerekiyor
Mal koparmak değil kalp kirmamaya bakın önce kocani doldurup fitne fesatlık yapmaÇok şükür şükretmeyi biliyoruz yoksa yağcılık yapar mal koparmaya bakardık
Artık birşey dediğim yok o kadar yazdım görmediniz mi annesini bile tuttum dünMal koparmak değil kalp kirmamaya bakın önce kocani doldurup fitne fesatlık yapma
Sence hahahahhaahahahahBide kendisi çok dini bütün bir kadın sorarsan sevap günah hürmet çok bilir ama o kalbindeki kin asla geçmiyor her gün oruç tutsa da başı secdeden kalkmasa da bence boşa
EDHO'daki Şahin Ağa oldum şimdi de.Ya bu kadın bana bilezik alırken kolundan çıkardı iki adana vurmasını günlerce üzüldüm düğünden sonra yapar veririm diye nişan günü ikisini geri istemişti annemden toplam dört taneydi düğünde takarız diye böyle birşey konuşulmamıştı verseydim onuda takmazlardı eminim sebep ne nişan çerezini bizim alıp kendi akrabalarımıza dağıtmamız mahcup düştüler eşimin haberi vardı...Ya bize yaptıkları sonra fesat ben...
İyide basligi atan sensin.Arkadaşlar dini şeyler konuşmak yasak biliyorsunuz banlanırsınız yapmayın etmeyin olan veya olmayan dininizi kendinize göre yaşayın
Bana hak veriyorsun eminim ama bunu itiraf etmek zor bunuda bilirimEDHO'daki Şahin Ağa oldum şimdi de.
-Sensin Tereliye...
En son engellemiştin beni engelle butonun yalama olmadı mıSence hahahahhaahahahah
Arada bakıyorum kim diye sizin kadar vaktim yok malesef hepsini göremiyorum çokta birşey kaybetmiyorum kız engellenmeyin akıllı durunEn son engellemiştin beni engelle butonun yalama olmadı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?