- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Gıybet olması için kaynanamı tanıyor olmanız gerekir yarım yamalak bilgilerinizle konuşmayın lütfenGiybette üstüne yok tereliye, hayatimda senin kadar giybet eden, kaynanasinin gunahini alan bir insan gormedim, nasil iyi kalplisin ki kadinin gunahini ala ala cennetlik ettin, Allah senden razi olsun, sana da senin gibi bir gelin nasip etsin insallah
Allah hakikaten akıl mantık versin.Gıybet olması için kaynanamı tanıyor olmanız gerekir yarım yamalak bilgilerinizle konuşmayın lütfenben saf mıyım onu günahından edeyim
Evet çünkü bize hep basit şeyler büyük şeyler hep kızına kör değiliz çocuk değiliz görüyoruz.
konuları fake mi o yüzden mi böyle diyorsunuzGec oldu yat istersen banabenigeriver.
İslediğim yok artık aksine artık ben susuyorum eşim konuşuyor dün ve bugün annesini savundum ara helallik al bile dedimIyide pideyi kızına yapmış diyorsunuz . Demek ki sizin deyiminizle büyük bir şey ve sizinle de paylaşmak istemiş .
Eşinizi bu kadar ailesine karşı işlemeyin. Sizinde çocuğunuz olacak nasipse ve gelinleriniz , damadiniz olacak.
Gecelerinizi, Doğum sancilarinizi, o çocuğunuzu büyütürken harcadiginiz zamanı hiçe sayarsa o zaman geç kalırsınız.
Hayır konularım fake falan değilkonuları fake mi o yüzden mi böyle diyorsunuz
İlginç.Eşiniz de farkındaymış teşekkür edip geçin krize çevrilecek durum ne cidden anlamadım .Eşim manava ve ekmek almaya gitti...Eve geldi ki manav bozuk meyve vermiş ve malesef ekmek taş gibi bayat...Dedim boşver gitme orucun sevabı gitmesin.İki kez yoldan çevirdim bu seferde baktık telefonu çalışıyor arayan annesi...Dün kızı için yaptırdığı bayat etli pideleri eşime gel al diyor.Eşim istemiyorum sağol demiş.Dün eşimi aramış iftara bir saat kala ama eşim gitmek istememiş.Davet eden birgün önce söyler dedi kardeşim için yaptırmış beni çağırıyor dedi kim için yaptırdıysa ona versin dedi.Artık bu kadına açık açık söyleyeceğim yeter diye resmen çocuk yerine koymak bu sağol istemiyorum dedikçe üsteledi birde ben sevmiyorum bunu bile bile gel al diyor vereceğide bir tane falandır sahurda ısıtıp yersiniz diyor eşime sinirlenip yüzüne kapadı birde...Ne yapmalı ne etmeli gerçekten karşımda kaynanam değilde başka bir insan varmış gibi konuşmak istiyorum bu kadar yaptığın şeyi anlıyoruz biz çocuk değiliz o evladınsa buda evladın demek istiyorum.Bu zamanda çaldırıyor telefonu deli oluyorum gören der beş kuruşu yok...
Değil . Tanıdığımız bildiğimiz üye dir kendisikonuları fake mi o yüzden mi böyle diyorsunuz
Herkes sana esini doldurma demis de basbaya esin seni dolduruyor...nasil kiskancliktir bu.. pideyi kendileri mi yapmis da 1 gun onceden arayacaklarmis? Hem pide bayatlamaz hic dusunmeyebilirdi de. kadinin icine sinmemis ogluna da yesin demis davetini geri cevirmesine ragmen.....Dün eşimi aramış iftara bir saat kala ama eşim gitmek istememiş.Davet eden birgün önce söyler dedi kardeşim için yaptırmış beni çağırıyor dedi kim için yaptırdıysa ona versin dedi.
Helal beni salınKızlar dikkatimi çeken nokta şu. Siz ne kadar açıklama yapsanız da konu sahibi konu açmaya devam ediyor
Bu platformda da en doğal hakkı. Biraz salsak mı yakasını? Her konusu ban ile bitiyor çünkü
Eşim artık susamıyor diyelim eskiden ben derdim şimdi o diyor o savunurdu şimdi ben hayat garipHerkes sana esini doldurma demis de basbaya esin seni dolduruyor...nasil kiskancliktir bu.. pideyi kendileri mi yapmis da 1 gun onceden arayacaklarmis? Hem pide bayatlamaz hic dusunmeyebilirdi de. kadinin icine sinmemis ogluna da yesin demis davetini geri cevirmesine ragmen.....
Hala bana yazacak yüzün var mı senin ya hahahahhaahahahah attım ya sana link aç aç onu oku nasıl insan olduğunu gör çalışmıyorum çatla orta yerinden OoohTereliyeee kız o kadar laf yiyorsun burada hala gelip yazıyorsun ya eşin nasıl taş gibi ekmek seçiyor anlamadım ayrıca illa bir gün önceden demesine gerek yok aynı günde oğlunu iftara çağırabilir yani kızına yaptırmış da ondan gitmemiş ne alaka çağırmış işte gelmediği içinde bu akşam yesin istemiş ısıtılır ne var yani ama bence yüzde binbeşyüz bunlar sizin uydurmalarınız. Sal bi artık şu kaynanayı ya kadın seni artık tınlamıyor bile. Sen evde oturup kaynanaya saydıracağına çalışta onların evinde oturma yaa..
Kızlar dikkatimi çeken nokta şu. Siz ne kadar açıklama yapsanız da konu sahibi konu açmaya devam ediyor
Bu platformda da en doğal hakkı. Biraz salsak mı yakasını? Her konusu ban ile bitiyor çünkü
Çalışmamakla mı övünüyorsunuz?Hala bana yazacak yüzün var mı senin ya hahahahhaahahahah attım ya sana link aç aç onu oku nasıl insan olduğunu gör çalışmıyorum çatla orta yerinden OoohBen uydurmam herkesi kendin sanma buda sana son yanıtım
İslediğim yok artık aksine artık ben susuyorum eşim konuşuyor dün ve bugün annesini savundum ara helallik al bile dedim
Ahahahahhaha profil güncellemesi ne bunuda yeni duydum ne uyduracağınızı şaşırdınız artık ama hala anlayamadınız ben yılmam...Cogumuz kendisini goz ardi ediyoruz (engelliyoruz yani) ama zirt pirt profilini guncelledigi icin midir nedir tekrar karsimiza cikiyor,
Actigi konular genellikle kiskirtici, insanlari tahrik etmeye ve polemik yaratmaya yonelik konular. Yine de sazan gibi dusuyoruz iste (ben de dahil)
Neyse ben yine engelleyip uzayayim, cunku internet alemindeki mottom:
"don't feed the troll"
Ne rolü ya film mi çeviriyoruz benim göbek adım samimiyet herkesi kendiniz gibi bilmeyi bırakın artık,Doldurmuş , taşırmışsınız.
Artık oğlu atağa geçti. Şimdi iyi polisi oynamaya çalışıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?