İftara yarım saat kala sevap gitti elden...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gıybet olması için kaynanamı tanıyor olmanız gerekir yarım yamalak bilgilerinizle konuşmayın lütfen ben saf mıyım onu günahından edeyim

Gıybet olması için kaynanamı tanıyor olmanız gerekir yarım yamalak bilgilerinizle konuşmayın lütfen ben saf mıyım onu günahından edeyim
Allah hakikaten akıl mantık versin.
Sanalda dedikodu giybetten sayılmıyor demek.
Himm peki.
Ne deseniz boş hanımlar.

Evet çünkü bize hep basit şeyler büyük şeyler hep kızına kör değiliz çocuk değiliz görüyoruz.

Iyide pideyi kızına yapmış diyorsunuz . Demek ki sizin deyiminizle büyük bir şey ve sizinle de paylaşmak istemiş .

Eşinizi bu kadar ailesine karşı işlemeyin. Sizinde çocuğunuz olacak nasipse ve gelinleriniz , damadiniz olacak.

Gecelerinizi, Doğum sancilarinizi, o çocuğunuzu büyütürken harcadiginiz zamanı hiçe sayarsa o zaman geç kalırsınız.

İslediğim yok artık aksine artık ben susuyorum eşim konuşuyor dün ve bugün annesini savundum ara helallik al bile dedim

İlginç.Eşiniz de farkındaymış teşekkür edip geçin krize çevrilecek durum ne cidden anlamadım .
Ayrımcılık yapıyorsa mesafeniz olur o kadar oturup ne konuşacaksınız ki kadınla .
Eşiniz gibi bi oğlum da olmaz inşallah yani okuyunca konunuzu öyle bi dua geçti içimden kendime .
Dün yaptırdığı etli pidelere bayat diyorsunuz oruç tutup hem rızası konusunda vurgu yapmışsınız başlığa felan..Bilmem ben ısıtır yerim yani bayat demek aklıma gelmez dünün pidesine .

Tereliyeee kız o kadar laf yiyorsun burada hala gelip yazıyorsun ya eşin nasıl taş gibi ekmek seçiyor anlamadım ayrıca illa bir gün önceden demesine gerek yok aynı günde oğlunu iftara çağırabilir yani kızına yaptırmış da ondan gitmemiş ne alaka çağırmış işte gelmediği içinde bu akşam yesin istemiş ısıtılır ne var yani ama bence yüzde binbeşyüz bunlar sizin uydurmalarınız. Sal bi artık şu kaynanayı ya kadın seni artık tınlamıyor bile. Sen evde oturup kaynanaya saydıracağına çalışta onların evinde oturma yaa..

Kızlar dikkatimi çeken nokta şu. Siz ne kadar açıklama yapsanız da konu sahibi konu açmaya devam ediyor
Bu platformda da en doğal hakkı. Biraz salsak mı yakasını? Her konusu ban ile bitiyor çünkü

Dün eşimi aramış iftara bir saat kala ama eşim gitmek istememiş.Davet eden birgün önce söyler dedi kardeşim için yaptırmış beni çağırıyor dedi kim için yaptırdıysa ona versin dedi.
Herkes sana esini doldurma demis de basbaya esin seni dolduruyor...nasil kiskancliktir bu.. pideyi kendileri mi yapmis da 1 gun onceden arayacaklarmis? Hem pide bayatlamaz hic dusunmeyebilirdi de. kadinin icine sinmemis ogluna da yesin demis davetini geri cevirmesine ragmen.....

Eşim artık susamıyor diyelim eskiden ben derdim şimdi o diyor o savunurdu şimdi ben hayat garip

Hala bana yazacak yüzün var mı senin ya hahahahhaahahahah attım ya sana link aç aç onu oku nasıl insan olduğunu gör çalışmıyorum çatla orta yerinden OoohBen uydurmam herkesi kendin sanma buda sana son yanıtım

Kızlar dikkatimi çeken nokta şu. Siz ne kadar açıklama yapsanız da konu sahibi konu açmaya devam ediyor
Bu platformda da en doğal hakkı. Biraz salsak mı yakasını? Her konusu ban ile bitiyor çünkü

Cogumuz kendisini goz ardi ediyoruz (engelliyoruz yani) ama zirt pirt profilini guncelledigi icin midir nedir tekrar karsimiza cikiyor,
Actigi konular genellikle kiskirtici, insanlari tahrik etmeye ve polemik yaratmaya yonelik konular. Yine de sazan gibi dusuyoruz iste (ben de dahil)
Neyse ben yine engelleyip uzayayim, cunku internet alemindeki mottom:
"don't feed the troll"

Çalışmamakla mı övünüyorsunuz?
Ay neden çalışmadığın için biz çalıştığımız için çatlayalım? Paramızı kazanıp ekonomik özgürlüğümüzü elimize aldık diye mi?
Ayrıca sen bu kadına takmışsın. Sürekli sürekli onlar hakkında konular açıp duruyorsun. Ayrıca tam olarak ne bekliyordun? Mesela ne vermesini? Pide verdiler yookkk. Haklısın pide dükkanını üzerinize yapmaları gerekirdi.
Ben senin kayınvalidene çok üzülüyorum, kadının bu dünyadaki sınavı çok büyük.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ahahahahhaha profil güncellemesi ne bunuda yeni duydum ne uyduracağınızı şaşırdınız artık ama hala anlayamadınız ben yılmam...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…