İftarda eşimim bana hazırladIğı hakaretleri yedim

Ya alt tarafı açıktan lise okuyucan harvardda yüksek lisans yapmican sonuçta.
Sirf onun o sözlerine katlanmak için okur bir an önce bitirirdim.
Konu sahibine ben bile sinir oldum.Gercekten kendini gelistirmeye hic niyeti yok

Eşinin yaptığı bir işe yaramaz devamlımı böyle yapıyor ? Belkide birisi dolduryşa getiriyor sen onun evladını taşuyosun karnında yaptıpı doğru değil hiçbirşeyi umursama al elyalarını ailenin yanına git kafasına dank edip gelincede iyice süründür

Konu sahibi eşin takıntı yapmış. Seni küçük görüyor karısının lise mezunu olmasını istiyor işte.
Evliliginizdeki tek mesele buysa iyi bi kocaysa bu isteği için cabala derim.
Adam kötü bir şey istemiyor sonuçta.
Eğer hiç ders calismiyorsan ben de sana sinir olurdum açıkçası.
Günde en fazla 1 saat calissan halledersin yani.
Ha yok kötü bi koca sürekli böyle tek mesele bu değil diyorsan da bosanmalisin elbette.

bende dışardan bitirdim evlenince 3 yılda.
eşim hep destek oldu.kayıtlarımi o yeniledi kitapalarimin peşinde o koştu.
bende hep yüksek krediler alarak onu sasirttim ve saha çok guvenmesine neden oldum.
k9nu sahibi eşiniz sizin için iyi bişey istiyor sadece motive şekli çok yanlış.aceba sizde hiç emek göstermiyor gibi mi görünüyorsunuz.ona mi sinirleniyor.
kendinizi geliştirme imkanınız varken ve eşiniz bunu desteklerken kıymetini bilin ve çalışın okuyun.
herşeyden önce kendiniz için yapın bunu.
başarılar dilerim.çok da zor değil inanın sadece kafanızı toplayıp anlayarak okuyun.zaten kitaplar çok kalın değil.
çıkmış sorulara ağırlık verin.
bebeginizide saglikla büyütün:)

Ya benim açık üniv. Bitiren arkadaşlarım sınavlardan 1 hafta önce eski sorulara bakıp geçiyorlar,lisede hemen hemen aynıdır heralde.

konu sahibini eşi hizmetlisi sanıyor sadist erkek karar ver benim dediğim dio doyumsuz biri gibi keşke baştan karar verip o rest çekeceğine sen çekeydin neyse çocuk doğana dek doğunca dayanamaz san düşün okumakla ilgisz oğlum sensin diye yüceltilerek büyütülen aileden geliyordur psikolojk bu kişilik hep yüceltilmekten hoşlanır

Acık liseyi bıle okumakta zorlanıyorsanız ....
Ohooo
Esınız kendınızı gelıstırmenızı ısteyebılır
Bu gayet guzel ve normal bir ıstek

Nıye kendınızı gelıstırmemek için bukadar dırenıyorsunuz
Esınızden bırsey ıstesenız yapmasa dırense kızmanıza ragmen aynı sekılde devam etse sız ne dusunurdunuz ?

Cocugunuzun okumus bı annesı olmasını neden ıstemıyorsunuz
Aılenızın egıtım sevıyesını yukseltmek ıstemesı neden bukadar olay olmuş anlamadım

Tabi ki okuman gerek hem bir evlat yetistireceksin sen ama bunun kararini sen vermelisin.

Anladim o ki sen istemiyorsun sadece eşin istiyor ve siz o ufaktan calis vs gibi söylenmeleri geçtiniz. Esiniz hakaret kismina gelmis.

Valla evet yerinizde kim olsa girs yapar ama istemiyorsaniz ne sizi eleştirme hakkina sahibiz ne de eşiniz zorkama hakkina sahio.

Bence bu mesele tamamen ınada donüsmus
Esler arası benım dedıgım olacak boyutuna geldıgınden hakarete dönmüş

Hakaretler kabul edılemez ama egıtımsızlık de kendınıze yaptıgınız en buyuk hakaret
Bence okuyun ne olursa olsun okuyun
Ya eşinize bırsey olsa ya ayrılsanız dıplomasız mesleksız ve cocukla napıcaksınız

Büyük ihtimalle sizinle eğitimleriniz denk değilken evlendi, şimdi de arkadaşlarının okumuş, meslek sahibi, toplumda sözü dinlenen eşlerini görüp sizin durumunuzdan rahatsız oluyordur . İçten içe kıyaslayıp iyice kuruluyordur.

Hep diyorum herkes dengiyle bir şeyler yasamalı, evlenmeli. Sonrasında cok göze batıyor. İki taraf İçin de zor durumlar ortaya çıkıyor.

Eşiniz okumanıza destekken okumuyorsanız bu zaten kendinize ettiğiniz bir hakarettir. Kendini bu şekilde değersiz gören insanı da kimse el üstünde tutmuyor maalesef.

İki yıllık bitirdi başka okumadı . Subay olmak için askeriyenin haZırladıgı sınava girip kazandı

Konu sahibi bak konu acmissin insanlara cevap ver bence.
Sadece esinin meslegini soranlara cevap veriyorsun.
O kadar konunu okuyup yorum yaziyor insanlar.

Yorumları okuyamadım,senin eşin asker mıydı, daha once de böyle sorun olmuştu sanki,yanlış mı hatırladım
Konuya gelince eşin tavrında hatalı ama konusunda haklı.
6 yıl ara vermişsin haklısın zor ama yemek yerken bile çiğneyip yutuyoruz, emeksiz ekmek olmuyor.
Bak ben üniversiteyi bitirelim 10 yıl oldu.bu eylül de ikinci üni ye başlayacağım aynı anda yüksek lisans da yapabilir miyim diye araştırıyorum.sana ne engel varki şu an.adam için değil kendin için hırs yap oku
Benim kuzenim yaptı başardı orta ve liseyi açıktan okudu sonra üni yıl kazandı tarih okudu ve su an öğretmen.senin eksiğin ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…