İftarda eşimim bana hazırladIğı hakaretleri yedim

Şu millet ne der lafına öyle gıcık kapıyorum ki. Ne derse desin ya! Konuşur konuşur susarlar hayat sizin. Kısa ve tek bir hayat. Bu evlilik biter zaten. Şimdi olmasa da sonra. Çünkü çocuk büyürken 'Çocuğumu cahil yetiştireceksin okumamış karı' diye yüklenecek. Bak buraya yazıyorum.

Okuyanları da görüyoruz de sende ona. Okumak eşekliği almaz.

Allah akıl fikir versin bunun için yuva yıkılır es kalbi kırılır mi? Heleki gebesin . Eşinde başka bir inlik cinlik var bence bunu bahane ediyor. Seni bile isteye almış, kendi NASA da görevli felan herhalde seni böyle yerlerde görüyor. Senin adına ben oturduğum yerde sinirlendim valla.

Liseden sonra askeriyeye girip astby olmuş simdide subay olcak . Dışarıdan 2 yıllık üniversite bitirmiş . İki tamd bnden beklentşsi Sadece diploma başka bi beklentisi yok çalışmama izin vermezmiş
ALLAH ALLH
bu subay ve polisler niye evlenince degişiyor
evlenirken biliyordu sizle evlenmeseydi
benimde polisdi eski karsı komsum eşi kadın kendini parcalıyordu dısardan sınavlara giriyor
sunu yapacam bunu yapacam diye cırpınıyordu ve sizin gibide hamile kalmıstı en son su an dogmustur sonra biz tasındık ne oldu bilmiyorm gerisi bir hava bir hava

Okumanizi istemesi kotu bir sey degil ki.
Ben de evlendikten sonra esimin ve kayinpederimin destekleriyle universite okudum.
Hem de aciktan degil orgun. Her seye yetismeye calistim.
Okumaniza destek olmasi cok guzel. Ama saygisizliklari affedilemez boyuta ulasmis.

Tek sorununuz bu ise evliliğinizde;eşiniz sizden kötü bir şey istemiyor,kendini eğit diyor,bu güzel birşey ama hakaretle olmamalı tabi.Size bu imkanları sunuyor,değerlendirin derim.Şuan hayat şartlarım imkan verse ben bir üniversite daha okumak isterim :)

Okumanızı desteklemesi gayet güzel ama bu şekilde değil. Hakaretle,kötü uslupla olmamalı bu.
Oruç tutuyorsa ondan asabidir diyeceğim ama sadece aç susuz gün geçirip,insanların kalbini kırmak ne kadar doğru bilemedim. Dilinede hakim olmalı,olabilmeli insan. Oruca bağlayıp hoş görülecek birşey değil bu yani.
Hakkınızda hayırlısı. Dilerim hatasını anlar eşiniz.

Liseden sonra askeriyeye girip astby olmuş simdide subay olcak . Dışarıdan 2 yıllık üniversite bitirmiş . İki tamd bnden beklentşsi Sadece diploma başka bi beklentisi yok çalışmama izin vermezmiş

4 yıllığa mı tamamlıyor o da üniversiteyi? 2 yıllık mezuniyetiyle astsubay olur subay olamaz çünkü..

ben bugün arkadaşlarıyla arasında böyle bir konuşma geçtiğini en azından arkadaşlarından birinin eşiyle ilgili bir şry anlattığını falan düşünüyorum, orucun da etkisiyle gelip size çatmış.. mazur görülür bir tarafı yok tabi ki halaret etmesinin, ilk defa mı böyle kırıcı konuştu?

senin okumanı istemesi güzel bir şey, okuman senin için daha da güzel bir şey.. ama hiçbir şey bu kadar hakareti haklı çıkaramaz.. bu hakaretlere karşı susmanın sebebi de elinde bir mesleğin olmaması, çalışmıyor olsan bile ayrıldığında ona ihtiyacın olmayacağını bilsen o hakaretlere susup kalmazdın emin ol.. kısır döngü gibi olmuş bu konu hayatınızda.. şunu düşün eşin istediği için değil kendin için oku bitir liseyi en azından.. hamilelik de buna engel değil unutma, hamilelik döneminde master tezimi hazırlamaya çalıştım kızım ayağımda tez yazdım yeri geldi, evet kolay değil ama yapılamayacak bir şey de değil..

malesef kendini geliştirmek denilen şey mektep bitirmekle olmuyor.
bakın kocanız mektep bitirmişte nolmuş ? kaba saba saygısızın teki. okullarda malesef saygıyı öğretmiyorlar.

adam ezik , karısından utanıyor ,kendince bir vasıf yüklemeye çalışıyor ,subay astsubaylar genelde çalışan kadınlarla evli olduğu için,ama böyle bir adam için değmez,ben olsam çocuğumun gelecekte mutlu olması için bu adamı bırakırım.Bıraktıktan sonra da okurum.

Sizde oturun ders çalışın. Ev işlerini ihmal edin. Deyinki ikisi aynı anda olmuyor.
Sonuçta ders çalışmak zor bir iş.

okumak sadece bi araç sanırım onun için. sen işe girip para kazanmaya başla bu da yeter ona. Ahhhh ahhh ev geçindirmek, karısına bakmak bazı adamlara yük geliyor işte.

Bence sen cevap vermedigin icin bu kadar tepene cikmis.Ofkeni dizginleme beni aldigin zaman boyleydim biliyordun bastan almasaydin madem simdi ne degisti de.Okumadigi icin bosamak neymis ya bosarsa bosasin kapiyi oba goster maden memnun olmayan o mutlu olmayan o

Bu adamdan kurtulma umudun okuyup bi meslek edinmekte sakli farkinda misim? Bence okumani istiyorsa ne yap et oku. Bebek dogunca da ders calisicam de bebege de baktir.
Bence sukret ki okumani istiyor. Ne adamlar goruyoruz burda hem kadini magdur ediyor hem okuyamazsin asarim keserim... bu yolla kendine muhtac ediyor.

Bu adama muhtac kalmak istemiyorsaniz simdi alin kitabi defteri calisin.

Siz değerli ona inat çalışıp bitirin üniversitesi de okuyun sonra onu kapı önüne .

Karı koca ikiniz de çok cahilsiniz. Biriniz "karım okumuş olsun millete hava atayım ama çalıştırmayayım evde beni beklesin otursun" diyor, biri de daha evlenmeden "okumam ama" diye pazarlık yapıyor nasıl olsa çalışan kocayı buldum bana baksın ne okuyacağım evde yan gelir yatarım diyor. Al birini vur ötekine.

Anladigim kadariyla sizi yetersiz buluyor.Is ortaminda vs. calisan kadinlari gorunce ozeniyordur.Evlenince okur diye dusunup sizle evlenmis herhalde.

Okumamis ama kendinizi gelistirmis olsaydiniz sorun etmezdi bence.Eksik buldugu biseyler var sizde..
Ne olursa olsun hakaret ettirmeyin kendinize

Çalıştırmam demiş. Bence toplum içinde benim de eşim şu mezunu demek için. Subay olacakmış ya yanında tasidigi hanımın etiketi de iyi olmalı. Çünkü kadın onun mali.
Kadin onun mali diye dusunmemek gerek.Herkes yanindaki kisi ile gurur duymak ister.
Tabi konu sahibinin eşinin yaptigi terbiyesizlik

Kesinlikle, baştan beri yazacaktım çok tepki çekerim diye yazmadım. Ancak öyle. Adam muhtemelen karısının mezuniyetini sorduklarında utaniyor, kadının evde olup bütün gün ders çalışmamasına kiziyor, kadın da rahatimi bozmayayim, kocam getirsin ben yiyeyim modunda.

Burada herkes ee evlenmeden bilmiyor muydu demiş. Allah aşkına kacimiz cok bilinçli olarak evlilik yaptık? Aynı evin içine girince,birazda çalışıp farklı insanlar gördükçe hepimiz değişiyoruz. Bu devirde değişmeye direnmek saçmalık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…