IftariyLa, sahuruyLa... <<<On bir ayin SULTANI >>>

Aranızda en çömez benim herhalde bu ay 25.ince 4.ayım olacak :)

uzunzamandır forma üyeyim konuları yorumları hep okuyorum ama yazmayı denememiştim :)

Herkese hayırlı ramazanlar Hazır böyle bir topik varken ben de bir soru sorayım mı??

Kızlar ben yurtta kalıyorum da şimdi tek başıma her gün Kur'an-ı Kerim'den ne okuyabilirsem okumaya çalışcam ama çok da iyi değilim okuma konusunda arada yanlış okuyabiliyorum. İnternetten hocayı da takip edemiyorum çok hızlılar yetişemiyorum Ne önerirsiniz bana acebaaa¿ Böyle en azından her gün bir kere Yasin-i Şerif okusam hiç fena olmaz :26:

kızlaaaar bide ben p.tesi yıllık izne ayrılıyorummmm, sonunda kafamı dinleyebilceğim ve ramazanı evde daha rahat geçirceğim için çok mutluyum tabi ama kk sız kalacammmm , hep işdeyken işlerden fırsat kaldığında giriyodum o kadar alıştım ve o kadar seviyorum ki kk yı , evde giremicemm 14 gün çok zor olcak sanırım ayrı kalmakkkk :2:

bende 24 yaşında
2 yıllık evliyim...
bir bebeğim olsun çok istiyorum...
bursa'da oturuyorum..

canım benim. ancak zamanı gelmiş zaten bence. bir de şunu hiç unutma sen ne kadar istersen iste ne kadar üzülsende belki senin beklediğinden önce yada sonra gelecek.rabbim seni görüyor.izliyor.ve şüphesizki bebeğinin olacağı zamanı biliyor.o yüzden içini ferah tut ve ona sığın

RAMAZANI ŞERİFLERİNİZ HAYROLSUN KIZLAR...
bugün annemle karnıyarık , tavuk çorbası pirinç plavı ve cacık yapmayı düşünüyoruz..:)
şimdiden acıktım beenn:)

Aranızda en çömez benim herhalde bu ay 25.ince 4.ayım olacak :)

uzunzamandır forma üyeyim konuları yorumları hep okuyorum ama yazmayı denememiştim :)

canıııııııııııııııııımmmmmmmmm

topiğin en küçük evliçömezi sensiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn

ikinci çömez kendini biliyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…