IftariyLa, sahuruyLa... <<<On bir ayin SULTANI >>>

Bendeee tarhana çorbası sebzeli makarna ama yemeği bulamadım daha ne ola kii

bende soğuk çorba yapmaya karar verdimde gerisini getiremedim..
sizden kopya çekicem..

günaydııın güzel bi topic miş....menüleri yzayımben akşam sahurda kahvaltılık vardı özellikle omleti bol yaptım tok tutar diye bol bol yoğurt yedim..eşimde istemişti önceden yapıp derin dondurucuya attığım gözlemeleri yedi..yalnız ben uykudan ölmek üzereydim ne yediğimi hatırlamyorum ..iftarada hafif şeyler yapıcam taze fasulye şehriye çorbası mantı bide salata..ama eminim sadece karpuz ve suya gömülücez:)

canıııııııııııııııııımmmmmmmmm

topiğin en küçük evliçömezi sensiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn

ikinci çömez kendini biliyorrr

Beni kastediyorsun anladım ama ben üçüncü çömez oluyorum çünkü bu arkadaş birinci değil birinci sanıyor sadece

Bu ikinci , ower birinci , ben üçe çıktım..

Kıdeme bak be

Kızlar birşey sorucam.. Şöyle hem ramazanı hem cumayı içeren bir mesaj var mı bildiğiniz. Kısa olabilir. Şuan kafam çalışmıyor da

Kızlar biz iki kişi olduğumuzdan herşeyi hemen bitiremiyoruz..

Bayat ekmeklerimiz vardı mesela..

Sahurda onu dilimleyip üzerine hafif yağ sürdük ve kaşar ekleyip fırına sürdük.. Sahurda yedik..

Hem ekmeklerimiz ziyan olmadı hemde tadı güzel oluyor.. tavsiye ederim

Çorba?

Bende ali nazik, pirinç pilavı ve domates çorbası yapsam aceba yetiştirebilir miyim?

ayyyyyyyyyyyyyy domates çorbası bekarlığımın çorbası ne özledim yaww

bende yapabilirim ama şimdi asit var ya onda ilk yemek olduğu için ülser var bende belki dokunur :26:

ama sen kıtı kıtına yetişirirsin belki..

haaaaaaa pardon ben 7 de işten çıkıyosun diye hatırladım ama 7 de evde oluyosun galibaa

o zaman yetişir üzülme

evet herşeyin bir zamanı var bende bekliyorum hayırlısı ne zaman ise o aman gelir bebiş..

7de evde oluyorum yarım saat oğlumla ilgilensem patlıcanlarda közlenir o sırada fırında yada hafta sonu mu yapsam ali nazik çok oyalıyor beni:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…