acıkmadım ama susadım bide acayip sigara krizindeyim.......
kızlarrrr ebn akşam iftar için :güllaç,etlınyesil fasulye,bulgur pilavı,cacık,macar saatası,olacak insallah sızler neler yapacaksınız ???
Denızciğim eşimde aynen senın gıbı krizde suan ben de mıgren ağrısı çekıyorum sahur yapamadım ya zaten ramazan da bılfııl ağrır malesef14:
benim eşimde sinir krizinde....
başına vurdu oruç...
sabah telefonda bana bağırdı hayvan gibi....
sonra işte izin alıp çıkmış etrafına saldırıyo diye...
sadece aç kaldı beyinsiz tuttuğu oruç neye yaradıki etrafındakileri üzdükten sonra...
selamlar kızlar saat 5 olsun ve işten çıkayım hamileyim ve bu oruç benim özellikle öğleden sonra bütün enerjimi aldı götürdü.............
nur 0993 canım aslında bende tutup tutmamakta kararsız kaldım bugün denemek istedim doktorumla konuşacağım eğer bebeğim için sakıncalı ise tutamayacağım şimdilik iyiyim ama sadece biraz yorgunluk ve susuzluk işte.....
selamlar kızlar saat 5 olsun ve işten çıkayım hamileyim ve bu oruç benim özellikle öğleden sonra bütün enerjimi aldı götürdü.............
aç ve susuz kaldı bebeğim bu gün o da öğrendi sabrı daha minicikken...hakikaten zormuş yaz sıcağında hamile kalmak ve ramazana denk gelmesi hamileliğin napalım tutamazsam kaza yaparım bebeğimin sağlığı herşeyden önemli benim için......
Canım kesinlikle oruç tutmanı tavsiye etmiyorum
Eşin nasıl müsade eder
Lütfen yarın tutma
Bebeğin için çok zararlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?