IftariyLa, sahuruyLa... <<<On bir ayin SULTANI >>>

yaşıtım birini buldum galiba

Dostlarım ben çıkıyorum artık evime gidiyorum.. Hepinize hayırlı iftarlar.. Allah kabul etsin.. Yarın tekrar görüşürüz inşallah hoşçakalın. Güzel güzel doyurun karınlarınızı

Son düzenleme:
Dostlarım ben çıkıyorum artık evime gidiyorum.. Hepinize hayırlı iftarlar.. Allah kabul etsin.. Yarın tekrar görüşürüz inşallah hoşçakalın. Güzel güzel doyurun karınlarınızı

O zaman bende bulmuş oluyorum ve en minik ünvanımı kaybediyorum

haha neredeyse 3 senedir üyeyim hala her topicte en küçük benim anlamadım bu işi
tanıtayım bari kendimi 19 yaşında bi üniversite öğrenciyim 4 yıllık bi ilişkim var biz evlenene kadar 10 olacak ama neyse
bursada yaşıyorum ve bu kadar

Iftara tam 5 saat var...allah yardim etsin....aciktimmmm....halsizim......cok sukur hic susamadim....ilk defa ramazanin ilk gunu....

kızlarrrr takip edemiyorum vallahi
ne kadar çok konuşmuşsunuz :))
herkese hayırlı iftarlar bende gidiyorum güzeller

Iftara tam 5 saat var...allah yardim etsin....aciktimmmm....halsizim......cok sukur hic susamadim....ilk defa ramazanin ilk gunu....

nerdensin canim acaba cünkü fransada'da (dogu tarafinda) 4 buçuk saat var daha Türkiye'ye iftara gitsek gelsek orda daha erken oluyorrrrrrr

Kızlar mesaim bitti , çıkıyorum..

Metrobüse binecem bana dua edin , sağ çıkayım Metrobüs bir işkence adeta

Herkese hayırlı iftarlar ve hayırlı sahurlar diliyorum

Yarın görüşmek üzere inşallah , hoşça kalın

Son düzenleme:
eve gidip yemek yapicam..
ne de güzeldi anacigimin evi, hersey hazir geliyordu

neyse;

ilk iftar menümüz:

yayla corbasi (yogurtlu corba)
pilav
firinda tavuk-patates
çoban salatasi

kazasiz belasiz Rabbime emanet herkes hadi hayirli iftarlar

nerdensin canim acaba cünkü fransada'da (dogu tarafinda) 4 buçuk saat var daha Türkiye'ye iftara gitsek gelsek orda daha erken oluyorrrrrrr

Fransada yasiyorum.... Havalar guzel ama sure cok uzun birde yanlizlik....turkiyedeki ramazanlari ozledim....heleki o iftar zamaninda okunan ezani....

Fransada yasiyorum.... Havalar guzel ama sure cok uzun birde yanlizlik....turkiyedeki ramazanlari ozledim....heleki o iftar zamaninda okunan ezani....

evet süre gerçekten acayip uzun :26:
neden yalnizsin okumak için mi geldin ?
türkiyede'ki ramazanlar bambaska..
biliyosunki herkes tutuyor..
derdini anliyorlar..
sahuru bi baska güzel iftari bi baska..
Rabbim bize güç versin insallah burda dayanmak için

eve gidip yemek yapicam..
ne de güzeldi anacigimin evi, hersey hazir geliyordu

neyse;

ilk iftar menümüz:

yayla corbasi (yogurtlu corba)
pilav
firinda tavuk-patates
çoban salatasi

fırında tavuk patatesi nasıl yapıosunuz. tavuğun göğsünden olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…