IftariyLa, sahuruyLa... <<<On bir ayin SULTANI >>>

Amin canım inşaallah,Allah razı olsun

Hahaa ne garip kızmış

Bu arada allahım isteyen herkese bebek versin inşallah...

Aminn canımm

Arkadaşlar merhaba.. Direksiyon kursum vardı ona gittim geldim.. Bayıldm sıcaktan öffffffffff

Merhaba tatlım hoşgeldin

Kızlar ben çıkıyorum,akşama kadar birkaç cüz okuyayım Oruçlunun duası kabul olurmuş,ay bide bugün ilk gün,özel dua ederseniz sevinirim benim için

Oruç açmadan önce yani iftar anındaki dua da kabul olunurmuş,birbirimizi eksik etmeyelim

Görüşmek üzeree Allaha emanet olun

Sadece sahurda mı Gün boyunca da o vardı... Hatta bu sene face de geyik konusu olmuştu... Yaz geliyor tehlikenin farkında mısınız diye

Bana sadece sahurda denk geldi.

facem olmadığı için geyiği duymamıştım ama isabet olmuş çok iğrenç çünkü ama varya ona rağmen izleniyorda o da ayrı bir olay

Arkadaşlar merhaba.. Direksiyon kursum vardı ona gittim geldim.. Bayıldm sıcaktan öffffffffff

Hoşgeldin Bende istiyorum ehliyet

facem olmadığı için geyiği duymamıştım ama isabet olmuş çok iğrenç çünkü ama varya ona rağmen izleniyorda o da ayrı bir olay

Başka seçenek yok ki doğru düzgün ailecek izlenebilecek

Geçen sene ben evdeydim sabah kalkıyordum doktorlar.. Öğlen doktorlar.. Gece doktorlar.. Sabaha karşı doktorlar Ezberledim bütün bölümleri

Bende istiyorum ama hep birşeyler vesile oldu kaynadı..

Söz , nişan , düğün derken geçiştirdim..

Ama eşimle beraber gideceğiz bi süre sonra inşallah ehliyet için..

Aynı benim durum işte... Bu senede ev borcu çıktı gene kaldı gibi duruyor...

Geçen sene ben evdeydim sabah kalkıyordum doktorlar.. Öğlen doktorlar.. Gece doktorlar.. Sabaha karşı doktorlar Ezberledim bütün bölümleri

Bende izledim geçen sene tüm seanslarını... İşten ayrılmıştım bunalımdaydım sanırım

Anlat anlat ben de yurttayım

mesela benim her gün mutlaka yumurta yemem gerekiyordu yurtta da içi geçmiş yumurtaları çıkartıyorlardı bu 3-5 liralık kattlelar var ya plastik bende de ondan vardı yumurta kaynatıyordum onda sonra benden gören kattle almaya başlamıştı tuz karabiber de vardır yurtta yanına da domates salatalık ekmek alırsın hazır çay da yaptın mı al sana kahvaltı yani sahur :13: sonra kısır yapıyordum tabağın vardır elbet 1 bardak bulgura 1 bardak sıcak su dökersin bi süre bekle biraz acı biber salçası domates vs doğra yanına da meyve suyu iç kola fln içme rahatsız eder sahur al sana bi gün daha sonraaaaa yine kattle'da 1 bardak kadar makarna haşla hatta haşlanırken tuzunu da dök üzerine de peynir ufala yada ketçap da olur ama zararlı sen bilirsin yinede yanına da meyve suyu al sana 1 gün daha afiyet olsun

Sizde mi ev aldınız hayırlı olsun allah ödeme kolaylığı versin inşallah... Bizde ilk taksiti ödedik kaldı 95 taksit
Ne kadara aldınız siz...

Evet düğüne 2 ay kala çok şükür ufak ta olsa bir yuvamız oldu ( Resimlerini paylaşmıştım konumda ) Amin size de inşallah..

Sahibinden uyguna aldık biz geçen yıl 76 bin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…