IftariyLa, sahuruyLa... <<<On bir ayin SULTANI >>>

Sen hamileyken mi tutuyorsun???
Dok danıştın mı
sağlıklı olmaz senin için

doktorumla konuşucam evet ama sanırım yarından itibaren tutamayacağım susuzluk çok zorrr ve çalışıyorum iş yerinde zaman geçmiyor saat 5 olsun diye iple çekiyorum eve gidip dinlenmek istiyorum canım.......

bizim iftar yemeklerimiz hazir. bir tek sigara boreyini kizartmak kaldi. onu da iftara yakin kizarticam ki sicak sicak olsun. butun enerjim tukenmis durumda. ellerim titriyor. pc'e bile bakamiyorum

Hadi bakalım şimdiden neşeli bir iftar sofrası sizi beklyor ne güzel

Galiba bende acıktım biraz yaa

Benim menümde kesinleşti :)

Tarhana çorbası
Türlü
Makarna
Cacık
Kadayıf tatlısı

Evet yumurta da öyleymiş.. Pek sevmem ama madem ihtiyacım var tek sarısını da olsa yiyeyim

Yumurtanın beyazı saf protein kadercim beyazını yemen daha iyi olur... Sarısı yağ olan kısmı

Bizimde menüde
Tel şehriye çorbası,
Fırında tavuk,
Pilav,
Tatlı,
Kavun olacak

Bende aradım şimdi annemleri, taze fasulye mi kuru mu dedielr bende kuru dedim:)

Bizde de;

Kuru fasulye
Pilav
Turşu
Salata ya da cacık
kavun / karpuzz

Allah bereket versinn

hayırlı ramazanlar herkese benimde akşam iftar menümde :
TOYGA çorbası ( YOGURTLU NOHUTLU dögmeli ÇORBA)
karnı yarık
pirinç pilavı
salata ayran
tatlı yapmadım henüz

kızlar ben çıkıyorum şükür mesaim bitti herkese hayırlı iftarlar.....yarın görüşürüz.....

Bende iftar hazırlık yapacaktım ama kayınvalidem ilk günü hep birlikte geçirelim dedi oraya gidicez. Herkese hayırlı iftarlar.

Canım sende hamilemişsin tutmuyorsun değilmi oruç....
yok canım malesef tutamıyorum ama kociş tutuyo onuniçin hazırlık yapıyorum bende :) tutmak isterdim ama hem hamilegim hemde kızım VAR 21 aylık çok zor olurdu tutmak sizinkini allah kabul etsin inş...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…