- 23 Şubat 2012
- 1.874
- 15
- 358
afiyet olsun bıtanem benım çok kötüyüm canım inan yazamıyorummerhaba bitanem,sabah geldigimde 18 .sayfadaydi 55 olmus.okuyamadim
benim aksam menum;
koy corbasi
islim kebapi
pirinc piavi
coban salata
komposyo
haklısın canım ama benım esimin öyle bır huyu yok boşver gecer ramazandan dolayı bılıyorsun be yazamıyorum artıkbenim eşimde sinir krizinde....
başına vurdu oruç...
sabah telefonda bana bağırdı hayvan gibi....
sonra işte izin alıp çıkmış etrafına saldırıyo diye...
sadece aç kaldı beyinsiz tuttuğu oruç neye yaradıki etrafındakileri üzdükten sonra...
benım de beterimselamlar kızlar saat 5 olsun ve işten çıkayım hamileyim ve bu oruç benim özellikle öğleden sonra bütün enerjimi aldı götürdü.............
ben mı yoksa Elazığdayım 8 e 5 kala okunuyor ama Azeriler de var unutmayalımÖnce kim açıyorr en doğuda kim varr :))
afiyet olsun bıtanembizim iftar yemeklerimiz hazir. bir tek sigara boreyini kizartmak kaldi. onu da iftara yakin kizarticam ki sicak sicak olsun. butun enerjim tukenmis durumda. ellerim titriyor. pc'e bile bakamiyorum
mıdem bulanıyor aclıktan turkanımaciiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm.oluyorummmmmmmmmmm.ders de calisamiyoruuuuummmm....
1.5 saten bıraz fazla kaldı buradaMenüler sıralanmaya başladı.
Sanırım herkes acıkmaya başladı 3,5 saat oldu dayanın kızlarrr
amın bebeğim amınya ben ki aylardir diyetteyim,niye dayanamiyorum ki.sinavim da TUS ve zooorrr.yiginla kitap beni bekliyooooorrrr.ALLAHim bana yardim et,AMIN,
Türkanım bılıyorsun foto çalındı tatılde ramazandan sonra alacağız kızmayın banaKızlar resımler de cekın paylasalım tamammı??
karnım ağrıyorrrçok açıııııııııımmmmmmmm çoookkkkk..
kızlarrrr takip edemiyorum vallahi
ne kadar çok konuşmuşsunuz :))
herkese hayırlı iftarlar bende gidiyorum güzeller
nurgülüm özledim senı yaa
ee iş basa düştü tabı canım hadı afiyet olsuneve gidip yemek yapicam..
ne de güzeldi anacigimin evi, hersey hazir geliyordu
neyse;
ilk iftar menümüz:
yayla corbasi (yogurtlu corba)
pilav
firinda tavuk-patates
çoban salatasi