Günaydınn.. Bende bugün eşlik edemiyorum size.. Bende adetliyim çünkü :) Oruçluymuşuz gibi davranırız biz hiç rahatsız etmeyiz
Günaydın herkese,
Şimdiye kadar etkilenmedim oruçdan bakalım bugün nasıl geçecek.
Herkese iyi haftalar .....
ben daha başlayamadım yaa 3-4 gün daha sürer...
bende hamile olduğum için tutmuyorum tutmayanlar burda peki tutanlar nerde forum çok sakin bugün kimsecikler yokkkkkk
Günaydın, inşallah bugün de iyi geçer..
Sana da iyi haftalar
inş. cnm ya.
Sabah + öğlen biraz açlık hissi oluyor ama oda normal artık.
rabbim sabır versin hepimize ve kabul etsin inş.. oruçlarımızı
evde çok patlıcan var kötü olmadan bana tarif verebilcek olan var mı bu iftara değerlendireyim etli tavuklu yemeklerden de bıktım ama patlıcan başka türlü de olmucak sanırım
evde çok patlıcan var kötü olmadan bana tarif verebilcek olan var mı bu iftara değerlendireyim etli tavuklu yemeklerden de bıktım ama patlıcan başka türlü de olmucak sanırım
canım bende 1 gün oruç tuttum ama son saatlerde çok kötü oldum ondan sonra tutmuyorum bebeğimiz için bu sene böyle geçecek sağlıkla doğsunlar inşallah....
Benim ablamda hamile 1 gün tuttu biz artık tutma dedik , çünkü son ayı.. Doktoruna sordu, doktor da bizimle hemfikirdi, şu an tutmuyor o yüzden..
Allah herkesin bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip eylesin
berree mesaj kutun dolu olduğundan sana cevap yazamadım
Bu da zaten buraya yazdığım son yorumum
Kimseyi rahatsız etmek istemezdim kusura bakmayın
Muhabbet etmek, iftara kadar vakit geçirmek ve belki de yardımcı olmak için ilk kez bi topikte bu kadar çok yorum yaptım
Ve sanırım bu son olacak, eskisi gibi her topiğe 1 yorum yapıp geçeceğim..
Allah' a emanet olun
arkadaşlığınız için teşekkür ederim kızlar..
Benimde bu konuya son yorumumdur..
Esen kalın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?