IftariyLa, sahuruyLa... <<<On bir ayin SULTANI >>>

ben daha başlayamadım yaa 3-4 gün daha sürer...

bende hamile olduğum için tutmuyorum tutmayanlar burda peki tutanlar nerde forum çok sakin bugün kimsecikler yokkkkkk

ben daha başlayamadım yaa 3-4 gün daha sürer...

Ben 2 gün tuttum sonra adet oldum.. Benimde 4 gün daha sürer.. Ama oruçlu kişilerden bir farkım olmuyo.. Dün pazar ve evde olmama rağmen yine iftardan önce hiç birşey yemedim.. Ben tek yemek yiyemem , eşimi bekledim.. İftara eşlik ettim..

Eşim kendi susadıkça bana derdi sen oruç değilsin su içsene diye

Bugün de zaten işyerindeyim..

bende hamile olduğum için tutmuyorum tutmayanlar burda peki tutanlar nerde forum çok sakin bugün kimsecikler yokkkkkk

Benim ablamda hamile 1 gün tuttu biz artık tutma dedik , çünkü son ayı.. Doktoruna sordu, doktor da bizimle hemfikirdi, şu an tutmuyor o yüzden..

Allah herkesin bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip eylesin

inş. cnm ya.

Sabah + öğlen biraz açlık hissi oluyor ama oda normal artık.

rabbim sabır versin hepimize ve kabul etsin inş.. oruçlarımızı

Normal tabi..

Herhangi bir gün 1 saat geciksek öğle yemeği yemekte.. Başımız ağrır halsizlik çöker vs.. Ama Ramazanda saatlerce aç kalıyoruz ve ona rağmen çok şükür iyiyiz..

Bu Rabbimizin yardımından başka birşey olamaz

bir şey soracağım..
oruç tutarken mideniz bulanıyor mu?
ben sabahları mide bulantısıyla uyanıyorum, akşama kadar da öyle gidiyor. çok zor oluyor o yüzden bugün tutamadım çok suçlu hissediyorum kendimi :26:

Kızlar maşşallah sayfalar su gibi akmış yine
işyerinden yetişemiyorum ben size
bende durumlar gayet iyi
bu saat oldu bi zorluk çekmedim şükürler olsun
ramazanda vakit daha çabuk geçiyo sanki

evde çok patlıcan var kötü olmadan bana tarif verebilcek olan var mı bu iftara değerlendireyim etli tavuklu yemeklerden de bıktım ama patlıcan başka türlü de olmucak sanırım

bizi ilk gün annem, ikinci gün kayınvalidem davet etti, dün de hafif bir şeyler yaptım.
bugünkü iftar menüm
aşotulu ayran çorbası
tavuk haşlama
pirinç pilavı
salata
karpuz, üzüm
revani
normalde bu ramazan eşimle az yemeğe karar verdik, fazla çeşit olmayacaktı, ama kayınvalidem köye gitti, eşimin kardeşleri birkaç gün iftarda bizde olcak, onların hatrına yapcam bir şeyler. ben zaten fazla yiyemiyorum, iştahım yok, hele et türü şeyler hiç canım çekmiyor, tatlı da aramam pek.
sahurda da kahvaltılık şeyler yeriz, pek özel bir şey yapmam.

evde çok patlıcan var kötü olmadan bana tarif verebilcek olan var mı bu iftara değerlendireyim etli tavuklu yemeklerden de bıktım ama patlıcan başka türlü de olmucak sanırım

ben patlıcanın en çok salatasını seviyorum, fırında közleyip salata yapıyorum, çok hafif oluyor, hatta onu salata olarak görmüyorum, nefis bir yemek olarak görüyorum, yoğurtsuz yapıyorum ben. onu yaptığım zaman yanına da cacık yapıyorum, yetiyor bize, ama ramazan farklı tabi

canım ana yemek olarak patlıcanlı birşeyler düşünüyorsan karnıyarık yap ama etsiz yap. normal bildiğimiz şekilde ama et koymadan yap patlıcanları da kızartmadan once tuzlu suda beklet kurula öyle kızart bu sayede fazla yağ çekmiyolar hafif oluyo tavsiye ederim

berree mesaj kutun dolu olduğundan sana cevap yazamadım

Bu da zaten buraya yazdığım son yorumum
Kimseyi rahatsız etmek istemezdim kusura bakmayın
Muhabbet etmek, iftara kadar vakit geçirmek ve belki de yardımcı olmak için ilk kez bi topikte bu kadar çok yorum yaptım
Ve sanırım bu son olacak, eskisi gibi her topiğe 1 yorum yapıp geçeceğim..
Allah' a emanet olun

canım bende 1 gün oruç tuttum ama son saatlerde çok kötü oldum ondan sonra tutmuyorum bebeğimiz için bu sene böyle geçecek sağlıkla doğsunlar inşallah....

hayırdır cnm bi problemmi var
ne oldu ben anlamadım

arkadaşlığınız için teşekkür ederim kızlar..
benimde bu konuya son yorumumdur..

esen kalın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…