IftariyLa, sahuruyLa... <<<On bir ayin SULTANI >>>

arkadaşlığınız için teşekkür ederim kızlar..
benimde bu konuya son yorumumdur..

esen kalın..

bu iki arkadas ..................

cooook aciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

cooook aciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Gumralımmmmm Sen neden diğer topiğe uğramıyorsun??
Yeni bir hayata???

Selam, hayir ben daha oyle bir sorunla karsilasmadim. cok gecmis olsun canim :44:

evde çok patlıcan var kötü olmadan bana tarif verebilcek olan var mı bu iftara değerlendireyim etli tavuklu yemeklerden de bıktım ama patlıcan başka türlü de olmucak sanırım
ben patlicanin sadece ince ince dilimlenip yagda kizartilmis halini seviyorum. baska turlu hic bir zaman yemem. dolmasini da yapa bilirsin

ne oldu ki? kalbinizi kiracak bir sey mi yaptik? israr etmiyorum tabi ki ama sizlerle vakit gecirmek cok guzeldi. arada bir ugrarsiniz. ALLAH'a emanet olun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…