aa noldu kızlar?
bir soru sordum topik dağıldı
berree mesaj kutun dolu olduğundan sana cevap yazamadım
Bu da zaten buraya yazdığım son yorumum
Kimseyi rahatsız etmek istemezdim kusura bakmayın
Muhabbet etmek, iftara kadar vakit geçirmek ve belki de yardımcı olmak için ilk kez bi topikte bu kadar çok yorum yaptım
Ve sanırım bu son olacak, eskisi gibi her topiğe 1 yorum yapıp geçeceğim..
Allah' a emanet olun
arkadaşlığınız için teşekkür ederim kızlar..
benimde bu konuya son yorumumdur..
esen kalın..
bu gun iftarda bir yemek yaptim tadi superdi. bildiyimiz tavugu bildigimiz usulle once yumurtaya daha sonra da una batirip kizarttim. isin puf noktasi ne biliyonuzmu, normalde 15 dakikada kizaran tavugu tam bir saatte kizarttim. atesin altini bi kere cok kismaniz gerekir. orta atesden bir az da zayif. ilk yarim saatte kapagiyla pisiriyoruz. ama daha sonra kitir olsun diye kapagini koymuyoruz. cevire cevire guzelce kizartiyoruz. tadi tam KFC tdi veriyordu. agizda dagiliyordu eti. gercekten ben bu tavuk isini cozdum masaALLAH
Selam, hayir ben daha oyle bir sorunla karsilasmadim. cok gecmis olsun canim :44:bir şey soracağım..
oruç tutarken mideniz bulanıyor mu?
ben sabahları mide bulantısıyla uyanıyorum, akşama kadar da öyle gidiyor. çok zor oluyor o yüzden bugün tutamadım çok suçlu hissediyorum kendimi :26:
ben patlicanin sadece ince ince dilimlenip yagda kizartilmis halini seviyorum. baska turlu hic bir zaman yemem. dolmasini da yapa bilirsinevde çok patlıcan var kötü olmadan bana tarif verebilcek olan var mı bu iftara değerlendireyim etli tavuklu yemeklerden de bıktım ama patlıcan başka türlü de olmucak sanırım
ne oldu ki ?????????arkadaşlığınız için teşekkür ederim kızlar..
benimde bu konuya son yorumumdur..
esen kalın..
anammmm, basildim. geldim geldim :122:Gumralımmmmm Sen neden diğer topiğe uğramıyorsun??
Yeni bir hayata???
ne oldu ki? kalbinizi kiracak bir sey mi yaptik? israr etmiyorum tabi ki ama sizlerle vakit gecirmek cok guzeldi. arada bir ugrarsiniz. ALLAH'a emanet olun ...berree mesaj kutun dolu olduğundan sana cevap yazamadım
Bu da zaten buraya yazdığım son yorumum
Kimseyi rahatsız etmek istemezdim kusura bakmayın
Muhabbet etmek, iftara kadar vakit geçirmek ve belki de yardımcı olmak için ilk kez bi topikte bu kadar çok yorum yaptım
Ve sanırım bu son olacak, eskisi gibi her topiğe 1 yorum yapıp geçeceğim..
Allah' a emanet olun
anammmm, basildim. geldim geldim :122:
Selam, hayir ben daha oyle bir sorunla karsilasmadim. cok gecmis olsun canim :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?