IftariyLa, sahuruyLa... <<<On bir ayin SULTANI >>>

slm hatunlar
iki sorum var
1. akşama iftara menemen yaptım yanına hiçbi şeyi yakıştıramıyorum sizce ne gider
2. sahura kalabalık bi arkadaş grubu gelecek neler yapabilirim
kahvaltı tarzı koyacam zeytin peynir domates sigara böreği patates böregi başka neler olabilir?

makarna ve cacık olabilir bence

benm de aklıma gelmişti ama makarna yasak die caymıştım cacık yapam bari.

sahur için fikirlernzi bekliorummmm

Annem şöyle bir şey yapıyor. Hazır aldığımız pidenin üzerine kaşar rendeliyor, salam kesiyor.
Fırına veriyor. Tabii fırından çıktığında kaşar erimiş, salamlar hafif kızarmış olur. İnan nefis oluyor:)

Merhaba Kelebek.

Menemenin yanına ya soğuk soğuk bol karpuz veya güzel bir buz gibi komposto yakıştırırım ben yapsam.

Tuzlu kek yapabilirsin sahur için. Peynirli zeytinli gibi.
Çiğ kıyma ile yapılan gözleme de enfes oluyor. Yanında ayran ile birlikte.

slm arkadaşlarr ben de takılabilirmiyim size ramaza boyunca
ayyyy hayali bile beni heyecanlandırdı kesin denicem ellerin dert görmesin

ben de menümü sizlerle paylaşayım
ayran çorbası
pizza
karpuz
meyve suyu (elcağızlarımla yaptım )

tatlı olarakda hurmalı kurabiyem var

bende hamile olduğum için tutmuyorum tutmayanlar burda peki tutanlar nerde forum çok sakin bugün kimsecikler yokkkkkk
enerji dıye bır sey kalmadı da ondandır bugün bırası 42 derece yanıyoruzz(

inş. cnm ya.

Sabah + öğlen biraz açlık hissi oluyor ama oda normal artık.

rabbim sabır versin hepimize ve kabul etsin inş.. oruçlarımızı
amın ya bugün çok fenayım hava sıcaklığı 42 derece ağzımı acamıyorum

benım mıdemde gastrıt var süreklı ağrı,bulantı var kotüyümmm

Kızlar maşşallah sayfalar su gibi akmış yine
işyerinden yetişemiyorum ben size
bende durumlar gayet iyi
bu saat oldu bi zorluk çekmedim şükürler olsun
ramazanda vakit daha çabuk geçiyo sanki
çok özledim nurgülüm canım arkadasım benım ınsallah ramazandan sonra türkanımın topiğinde bulusacağız bıtanem

evde çok patlıcan var kötü olmadan bana tarif verebilcek olan var mı bu iftara değerlendireyim etli tavuklu yemeklerden de bıktım ama patlıcan başka türlü de olmucak sanırım
ay aklıma fazla bır sey gelmiyor mesela:karnıyarık,güveç,şakşuka,türlu,patlıcan köfte...

Türkanım ağzım kupkuru ve çokk acımmm burası bugün yanıyorr42 derece

hadi ya süpermiş bende deneyeyım bılgı için sağol tatlım:))

hoşgeldin canım bu arada menun iştah kabartıyor afiyet ola:))

menumu yazayım hemen:mercimek çorbası,etlı bıber dolması,cacık,fırın sütlaç,kavun,karpuz,fanta

Bizimkilerden farkli yemek yaptim kendime bugun
Soya soslu korili tavugum. Asigim sanirim buna
3ten beri sosta duruyor izgarada pisirecegim birazdan

Allah tuttugumuz oruclari kabul etsin insallah, iyi iftarlar herkese simdiden

sevinirim canım ilk defa duydum pratik bir tarifse sana zahmet yazıver yeni şeyler denemeyi seviyorum
yazayim canim. malzemelerimiz:, bir az kemikli et, bir az sert beyaz lahana, 2,3 havuc, 1 adet pancar, 2 tane patates, biber, domates, maydanoz, defne yapragi.
once lahanamizin yarisini , havucumuzu, pancari domatesi ayri ayri kaplarda rendeliyoruz. tencerede yagi isittiktan sonra lahanayi bir azcik olduruyoruz, sonra havucu, pancari, domatesimizi dokuyoruz icine, patatesleri de dograyib ekliyoruz. eti unuttum. eti onceden ayri bir tencerede bisene kadar kaynatiyoruz. eveettt, tum malzemelerimizi kavurduktan sonra etimizi suyuyla birlikte dokuyoruz malzemelerimizin uzerine. suyu azsa sicak su da doke bilirsin. sonra icine defne yapragi ve maydanozu koyuyoruz. 1,2 tasim kaynattiktan sonra ocagin altini kapatiyoruz. aciyla cok guzel yenilir. yogurtda cabasi. ama 1 gun sonraki tadi daha guzel, hafif soguk

ne demek cnim, aramiza her kes katila bilir. pizzayi cok severim ben, afiyet olsun canim.
benm de aklıma gelmişti ama makarna yasak die caymıştım cacık yapam bari.

sahur için fikirlernzi bekliorummmm
canim makarna niye yasak ki?

bizim evin yanindada firin var. ama bu firin yerden. kuyu gibi. oraya versem boyle seyler yaparlarmi acaba :44:

ben menemene en guzel aci sivri biberi yakisdiriyorum.

Bizimkilerden farkli yemek yaptim kendime bugun
Soya soslu korili tavugum. Asigim sanirim buna
3ten beri sosta duruyor izgarada pisirecegim birazdan

Allah tuttugumuz oruclari kabul etsin insallah, iyi iftarlar herkese simdiden
korili tavuk ne canim? soya sosu guzel oluyormu yemekte gercekten? bizim marketlerde de satiyorlar ama daha cesaret edemedim. icinde sarap yok dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…