amin, insaALLAH, canim, msj kutunu temizledin mi? bu gunlerde pek giremiyorum, yeni bir hayata da ugrayamadim :26:aminnnnnnnnnnnnnnnn inş. cnm.
Zaten önemli olan öteki dünya Rabbim utandırmasın hiçbirimizi
evet, ramazanin ilk gunleri her kesde farkli bir heyecan oluyor, gunler gectikce bir de insan alisinca boyle oluyor galiba. tabi ilk gunki gibi degil her sey. bir de cogu kisinin regl donemine dustu. bunun da etkisi var galiba:44:bu topik baya sessizleşti. nerdesiniz hatunlar yahu :26:
Afiyet olsun canim, menun yine cok guzelhafta sonu kimse yok galibaben de bari bugünki menümü yazayım
şehriye çorbası
adıyaman köftesi
pirinç pilavı
üzüm
karpuz
bugün de bu kadarı yeter sanırımiki kişiye çok bilem tatlı olarakda çıtır kurabiyelerim var çayın yanına oohh mis gibim
sekerpare.... sik sik yaparim, bir de onu gul tatlisi gibi yap. harika bir gorunum oluyorTavuk Suyuna Şehriye Çorbası
Mantı
Salata, Şekerpare
sekerpare.... sik sik yaparim, bir de onu gul tatlisi gibi yap. harika bir gorunum oluyor
tesekkur ederim canim ama bunlar bir dergiden alinti, sizler icin paylasiyorum. ama ben sik sik pogaca fln yaparimAmoretta kuzum yapılacak şimi bu şimdi tam acıkmışım ımmm enfes paylaşımlarla karşılaşıyom ama uzanıyom tutamuyom
eline sağlık kuzum paylaşımlar güzel şleker pare çok güzel görünüyo
boyle yapiliyor canim, beni takip ethımmm cok leziz ve şık duruyor, nasıl yaptığını anlatır mısın mutlaka deneyeceğim.
boyle yapiliyor canim, beni takip et
hamurumuzu guzelce aciyoruz, bardak yardimiyla boyle boyle kesiyoruz
sonra bu sekilde ust uste koyuyoruz
sonra boyle en alttan uste dogru sariyoruz
ve tam ortadan ikiye boluyoruz
afiyet olsun canim :)
tesekkur ederim canim ama bunlar bir dergiden alinti, sizler icin paylasiyorum. ama ben sik sik pogaca fln yapariminsaALLAH pastane acmayi dusunuyorum amin
afiyet olsun kuzummiftar
domatesli şehriye çorbası
etli biber dolması
cacık
kakaolu ıslak kurabiye (dünden-ama sanırım iyi pişiremedim ya, daha önce başklarında yediklerim daha güzeldi)
sahur
bilmiyorum yaaaazeytinli çörekotlu ekmek yapmıştım, dün gece bitti. 1-2 dilim kaldı. yine poğaça mı yapsam acaba... ya da tuzlu kek mi yapsam ki? dereotlu peynirli falan?
afiyet olsun kuzummsahura ben de krep yapmayı düşünüyorum sen de tuzlu kek yap kuzum sanki daha pratik gibi geldi bana
bugün ki menüm yine amorettanın verdiği bir tarifi denicemtavuk kızartma, pilav, çorba olarak sanırım kesma yoğurt çorbası yaparım ve üzüm ohh yeter de atar bilem
hayırlı ramazanlar,
yarın iftara iki arkadaş gelecek, menümde domates çorbası, zeytinyağlı yaprak sarması, mantarlı et sote, pilav , salata, semizotu salatası, karpuz, tatlı olarak da haşhaşlı irmik tatlısı ve dondurma olacak.. menüm yeterli mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?