Normal pideden koysam altına olur mu peki?
sekerpare.... sik sik yaparim, bir de onu gul tatlisi gibi yap. harika bir gorunum oluyor
insaALLAH canim, onumuzdeki yillarda dusunuyorum nasipse. hep birlikte yapariz pastalarimizi pogacalarimiziaaaaaaa poğaça mıııı bayılırım ben de poğaça yapmaya şuana kadar ama 3 tane beğendiğim ve tutturabildiğim oldu iki tane fos çıktıbakalım bundan sonrası nasıl olursa değişik güzel tarifin varsa paylaşırsan sevinirim
ayyyy cidden mi inşallah açarsın yaaaçarsan ben de sana yaptığım ve herkes tarafından beğenilen pasta tarifleri söylerim faydamız dokunsun ama dimi
[h=3]Malzemeler[/h]Hamurunu nasil hazirliyosun canim sana zahmet tarifini verebilirmisin
benimde sahurda hic bir sey yiyesim yoktu. zaten yalnizdim sahurda. bir az sizde nasil diyorlar seftali receli gibi bir sey yedim. bir bardakta su ictimsahur menüm
sahurda hiçbirşey yiyesim yoktu gene
1parça pidenin içerisine peynir ve vişne reçeli koydum
1 fincan çay
ve de bol su
benimde sahurda hic bir sey yiyesim yoktu. zaten yalnizdim sahurda. bir az sizde nasil diyorlar seftali receli gibi bir sey yedim. bir bardakta su ictim
benim sahurlarım hep yalnız geçer
çünkü eşim sahursuz oruç tutar 1 bardak su içer ,yatar bu yıllardır böyle yiyince daha çok acıkıyormuş öyle diyor
kızlar bende manyak bi kül kurbiyesi tarifi var akıllara zarar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?