Yoğurdun üstüne tavuk yakışır mı ki?
Bende yarın akşam yapıcam cnm kürdan kebabını
Resimde eklerim hatta
afiyet olsun, dun ne yaptiniz :)evet üzerinde sos gibi duruyo bütünlük kazanınca çok güzel oluyo
evet yaa dün nerde ne yazdımsa hepsi uçmuş :44: neden olduysa artık
caaaniiimmmmmmmmGumralımmmmmmm
gercekten, sen cok tatli bir kizsin, tam tanimasamda seni gercekten cok seviyorumNe kadar su içtiysem yine tuvaletin olunu yol ettim
burasi da cok sicakdi dun ama bu gun sukurler olsun bir az iyi, yine fantakızlar bugün burası 42 derce yanıyoruz yanı çokk susamısım neyse hemen menumu yazayım:erişte pilavı,ızgara kofte,ayran çorbası,bıber ve patates kızartması,fıstıklı irmik helvası,fanta,karpuz
Slm kızlar,
Dün sitede yaşanılan aksilikten dolayı silinmiş mesajlarımız.
Ben bu akşam,
Hazır kremalı tavuk çorbası,
Yoğurtlu Makarna,
Kısır,
Birde pizza söylicem eşime.
Karpuz ve içecek.
ben her seyle yogurt yerim, her seyle. afiyet olsun
Resimde eklerim hatta
Merhabalaaar...ben bugun regll oldumm..
Merhabalaaar...ben bugun regll oldumm..
Resimde eklerim hatta
valla teyzem çok yakıştığını söyledi onuda denicem deneyince söylerim ben de onun fotosunu eklerim
dün kavurmalı halinin fotosunu ekleseydim bende keşke ama karnım doyduktan sonra aklım başıma geliyo sonrada geç oluyo
benim menüme gelince kuskus çorbası, yoğurtlu ve salça soslu misket köfte, kavun, el emeği meyve suyum veee bolca suuuuuuuuuuuuuuu
afiyet olsun, dun ne yaptiniz :)
oohhh kuzuma eline sağlık tavukla nasıl yapıldığını da öğrendik eline sağlık kuzum benimdün yaptım ben, zaten daha önceden de yaptığım bir yemekti "çökertme kebabı" olarak da biliniyor. tavuk göğsünü ince seritler halinde doğradım ve yağsız tanada sarımsak doğrayıp, suyunu salıp çekene kadar pişirdim. sonra tereyağı-z.yağı karışımında soteledim. sotelerken şerit halinde doğranmış biber de ekledim. almadan önce de kimyon kekik ve pulbiber. enfes oldu, yoğrt tavukla olur mu diye hiç endişe etmeyin, mutlaka deneyin.
bu akşama yemeğim yok, çorbam var dünden o kadar. bakalım canım ne isteyecek. 7de evde oluyorum, iftara kadar dün çorba, çökertme ve salata yaptım. bugün çorbam olduğu için sadece yemek ve salata yapıcam...
soguk bir corba yapmak istiyorum bugun, icimiz yandi resmen gunlerdir Allahim tum oruclulara yardim etsin
sanirim sehriyeli yogurtlu sarimsakli corbadan yapicam
menemen
karpuz yeriz gibime geliyor
dün yaptım ben, zaten daha önceden de yaptığım bir yemekti "çökertme kebabı" olarak da biliniyor. tavuk göğsünü ince seritler halinde doğradım ve yağsız tanada sarımsak doğrayıp, suyunu salıp çekene kadar pişirdim. sonra tereyağı-z.yağı karışımında soteledim. sotelerken şerit halinde doğranmış biber de ekledim. almadan önce de kimyon kekik ve pulbiber. enfes oldu, yoğrt tavukla olur mu diye hiç endişe etmeyin, mutlaka deneyin.
bu akşama yemeğim yok, çorbam var dünden o kadar. bakalım canım ne isteyecek. 7de evde oluyorum, iftara kadar dün çorba, çökertme ve salata yaptım. bugün çorbam olduğu için sadece yemek ve salata yapıcam...
Dün ki menümdü canım bu kuskus çorbası, yoğurtlu ve salça soslu misket köfte, kavun, el emeği meyve suyum veee bolca suamaa bugün ne etcem henüz karar vermedim kuskus çorbam var o kesinde sonrası mechul burdan eccik kopya çekebilirim belkim
oohhh kuzuma eline sağlık tavukla nasıl yapıldığını da öğrendik eline sağlık kuzum benim
dün bir yere davetliydik, bugünkü menüm
mercimek çorbası
etli kuru fasulye (yaz günü pek gitmez gibi görünse de bizim erkekler severler her mevsim)
pirinç pilavı
turşu
cacık
benim pirinç ve kuru fasulye ile pek aram yok, kendime de taze fasulye kavurcam yumurtayla
Mercimek Çorbası
Fırında çıtır tavuk
Pilav
salata ve cacık
Tavuğun tarifini de ekleyeyim çok basit, yumuşacık oluyor.
Kalça alıyorum, 4 parça (2 kişiyiz biz)
Bir kase süt, sütün içine biraz zeytinyağı ve baharat ekliyorum. Başka bir kaba da galeta unu koyuyorum, süte batırdığım eti galetaya bulayıp, yağlı kağıt serdiğim borcama diziyorum. 180 C de tam 1 saat pişiriyorum. Dışı çıtır çıtır, içi yumuşacık oluyor.
Eşim yemeklerin yanında pilavdan başka birşey yemediği için mecburen pilav yapıyorum ben, patates püresi de çok leziz olur.
kızlarr çok acıktım ya biraz da rahatsızım bugün zaman hiç geçmiyor Allahım yardım etsin hepimize.
Bizde de bugün;
Arabaşı Çorbası
Patlıcan yemeği
Cacık (bol domatesli ve fesleğenli ve sarımsaklı)
Soğuk ayran aşı var (sarımsaklı)
ayyyy sofrayı kurmadan hemencik yazam menümü
tel şehriyeli tavuk çorbacı (hazırından)
pirinç pilavı
fırında mantar
karpuz
su vee meyve suyu bugünlük bu kaddem yarında davetliyim oohhhh mis gibim
herkese hayırlı iftarlar
Afiyet olsun hepinize arkadaslar. ALLAH sofranizi bol ve bereketli yapsin her zaman insaALLAH :) cok guzel menuler paylasmisiniz. ben regl oldum, o yuzden iftar sofrasi paylasamiyorum, ama netten sizler icin yemekler paylasicam. belki sevib yaparsiniz :)Pideli kofte yaptik cok yedim dev bir tabak yedim itiraz etmeden
Pisman degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?