IftariyLa, sahuruyLa... <<<On bir ayin SULTANI >>>

[sıze=3]
nasıl birşey o?[/sıze]

canım 1 paket margarini 1 su bardağı çekilmiş fındıkla unla yoğur bütün mzleme bu ama ikulak memesi yumuşak olunca ceviz kadar şekil ver fırına at ama burda en öenmli konu çok pişmicek pembe pembe olunca hafif hemen çıkar
o pişerken 2 yemek kaşığı nişasta 1 su bardağı pudra şeker 3 yemek kaşığı akako bir kavanozd karıştır

çıkar kurabişleri sıcak sıcak alır almaz içine at allahım yok böle bir kurabiyeeeeeeeeee

Ama hafif pembe olunca hamurumsu olmuyor mu ki? Tadı güzel mi çok basitmiş

Tskr ederim Bu tatli ilk deneyimim olcak.. ins acemi sansim tutar

tatlım onu ayarlıcaksın işteeee çok ama çoooook lezzzetliii nettenden bakabilirsin şekline kül kurabiş yaz

çok basit bir tarif bu aralar yeni ne görsem yapıyorum hemen bunuda yapam bari tarif için teşekkürler birde bu tarifde kabartma tozu yokmu :26:

Ama hafif pembe olunca hamurumsu olmuyor mu ki? Tadı güzel mi çok basitmiş
çiğ olacağını pek sanmıyorum canım benim öyle yaptığım kurabiyeler var çiğ olmuyo durdukça içini çekiyo

kayınvalidemin dünkü menüsü
mercimek çorbası
fırında tavuk ve patates
patlıcan salatası (benim için yapıyor özellikle, hamile kaldığımdan beri sürekli bunu canım istiyor)
mevsim salata
ilk defa zevk alarak yedim ve midem rahatsızlanmadı, karnım doydu. başkası pişirince sanki daha güzel oluyor, acaba ben yemek yaparken kokular beni alıyor da o yüzden mi iştahsız oluyorum, yaptığım yemeklere tiksinti duyuyorum, halbuki pişirirken bi problem yaşamıyorum :26:

yok friedman harika bir tadı oluyorrr mutlaka dene derim kabartma tozu yok sadece yazdığım malzemeler
inetrnetteki tarfilerde var ben koymadım arkadşa koyma dedi o manyak gurmedir muhteşem oldu kızım bayılıyor

yok friedman harika bir tadı oluyorrr mutlaka dene derim kabartma tozu yok sadece yazdığım malzemeler
inetrnetteki tarfilerde var ben koymadım arkadşa koyma dedi o manyak gurmedir muhteşem oldu kızım bayılıyor

hadi yaa çok merak ettim valla ben de deniyem bari bir kaç güne denerim yapınca ben de yorum yaparım bir de yağı eritmiyosun değil mi

hadi yaa çok merak ettim valla ben de deniyem bari bir kaç güne denerim yapınca ben de yorum yaparım bir de yağı eritmiyosun değil mi

hayır zaten hava yaz hemen erir dışarda erimzese azıcık eritiver sonra yoğur çok süper bir tarif dene

iftar menüm

etli nohut yemeği
biber dolması
cacık
soğuk içecekler
supangle

iftarda;
kıymalı pide(kendim yaptım)
ayran içecekler(kola limonata)
karpuz kavun
dondurmalı irmik kavurması

şöyle enfes bir kahvaltıyı özlediğim için (sahurda yapmaya eriniyomda ) bugün kahvaltı türü hazırlicam
patates ve patlıcan kızartması
yumurta haşlaması
krep
semizotu salatası
zeytin, peynir
domates
kavun karpuz sanırım bu kadar yeter

selam arkadaslar, nasilsiniz. ALLAH kabul etsin insaALLAH orucumuzu. bu gunki iftar menum de fasulye yogurt, salata vardi. tatli olarak da tiramisu yapmisdim, harika bir tatli, cok da basit. isteyenlere tarifi seve seve vere bilirim :)

selam arkadaslar, nasilsiniz. ALLAH kabul etsin insaALLAH orucumuzu. bu gunki iftar menum de fasulye yogurt, salata vardi. tatli olarak da tiramisu yapmisdim, harika bir tatli, cok da basit. isteyenlere tarifi seve seve vere bilirim :)

valla ben yok demem hani pasta konusunda hiç gözüm doymuyo benimde ayol aç gözlümüyüm niy bu senin yaptığın tiramüsünün fotosu mu :26: eğer öyleyse gayet güzel görünüyo değilse tarifin yanına fotoda isteyebilirmiyiizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…