kızlarr esim geldiğinde gidip alışveriş yapacağız kayınvalıdem de sahur için bize su böreği yapmıs eşim çok sever en azından sahurluğum çıktı bu günlük yupppıııı:))
eşimde bende ilk kez oruç tutacağız..
o yüzden farklı bi ruh hali içindeyim sahura hazırlık fln..
güzel olacak eminim...
sahura gözleme yapmayı düşünüyorum...
bi de haşlanmış yumurta tok tutarmış onu yapıcam..
salata fln yaparım....
kızartma fln düşünüyorum aslındada ağır olmazmı ki..
çok ağır şeyler yapma canım bol bol su için çünkü havalar çok sıcak emin ol yemekten çok su ister canın gün içinde
Yazın tutulan oruç daha sevaptır cnm. Yeterki tutalım Rabbim kabul eder
İlkler çok güzeldir her zaman.İnşaallah çok güzel geçer sizinki de
Bizim eşimle ilk Ramazanda,ev sahibimiz sağolsun ışığımıza bakarmış hep,kalkamadığımız zamanlar kaldırırdı,annemde arardı her gece
Öyle öyle alıştıkBakalım bu sene nasıl geçecek,kalkamama gibi sorunumuz olmaz sanıyorum
Kızartma ağır olur cnm. Daha hafif şeyler yap bence. Gözleme yumurta peynir süt. komposto öneriyorlar. Bizde ilk kez tutucaz çok heyecanlıyım başarbilcem mi diye
aslında haklısınız gözzümüz ac lduğu için her seyı yapıyoruz bol bol ama ezandan sonra sadece su içiyoruz yemekler de olduğu gibi kalıyor 2/3 kasık alıyorsun doyuyorsun
tesekkur ederim canım çok sağol:))Ayy çok severimEllerine sağlık kayınvalideciğinin
Size de afiyet olsun
Sevindim ikinizin adına da..
Kızartma ağır diyorlar ama ben patates kızartmasını çoook sevdiğimden sahurlarda sipariş verirdim annemebazen de kendim hazırlardım.. Ama çalışıyorum diye annem kıyamazdı bana.. ( Kocam kıyar şimdi ) Neysem..
İlk gün diye düşünmüyorum henüz kızartmayı ama bünye ile de alakalı , sonraki günlerde bi denersin.. ağır gelmezse arada yapabilirsin..
Bu arada şu süt işini tuttum ben , uyku ağır mı bastı son dakikamı kalktım dik sütü kafaya ezan okunmadan5 saat tok tutuyor madem.. Ben 2 bardakta içerim sorun değil ( 2 x 5 = 10 saat toksun yani )
valla benimde aklım sürekli patates kızartmasında...
fırına atsak yağsız olmamı yavvv...
Sevindim ikinizin adına da..
Kızartma ağır diyorlar ama ben patates kızartmasını çoook sevdiğimden sahurlarda sipariş verirdim annemebazen de kendim hazırlardım.. Ama çalışıyorum diye annem kıyamazdı bana.. ( Kocam kıyar şimdi ) Neysem..
İlk gün diye düşünmüyorum henüz kızartmayı ama bünye ile de alakalı , sonraki günlerde bi denersin.. ağır gelmezse arada yapabilirsin..
Bu arada şu süt işini tuttum ben , uyku ağır mı bastı son dakikamı kalktım dik sütü kafaya ezan okunmadan5 saat tok tutuyor madem.. Ben 2 bardakta içerim sorun değil ( 2 x 5 = 10 saat toksun yani )
valla benimde aklım sürekli patates kızartmasında...
fırına atsak yağsız olmamı yavvv...
Oluyor.. Ben patatesin her haline bayılırım zaten
Ama kızartmalık değil de biraz daha iri elma dilim gibi doğrayıp yağsız bi şekilde fırına verince daha güzel oluyor..
Başarırsın arkadaşım hiç merak etme.. Başaranlardan neyin eksik
Şaka bir yana Allah sabrını da huzurunu da öyle bir veriyor ki..
Uykuya bayılan biri olarak uykularım bölünse de Ramazan ayını çoook seviyorum.. İftar sofralarının bereketini , insanı duyguların daha ön plana çıktığı, feshane şenliklerini.. Herşeyi çok seviyorum
Valla ben 1 litre sütü bir dikişte içebilirim :)) Yani 5 bardak süt içerim. Bu da beni akşama kadar tok tutarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?