IftariyLa, sahuruyLa... <<<On bir ayin SULTANI >>>

kızlarr esim geldiğinde gidip alışveriş yapacağız kayınvalıdem de sahur için bize su böreği yapmıs eşim çok sever en azından sahurluğum çıktı bu günlük yupppıııı:))

Ayy çok severim Ellerine sağlık kayınvalideciğinin

Size de afiyet olsun

kızlarr esim geldiğinde gidip alışveriş yapacağız kayınvalıdem de sahur için bize su böreği yapmıs eşim çok sever en azından sahurluğum çıktı bu günlük yupppıııı:))

Sevindim ikinizin adına da..

Kızartma ağır diyorlar ama ben patates kızartmasını çoook sevdiğimden sahurlarda sipariş verirdim anneme bazen de kendim hazırlardım.. Ama çalışıyorum diye annem kıyamazdı bana.. ( Kocam kıyar şimdi ) Neysem..

İlk gün diye düşünmüyorum henüz kızartmayı ama bünye ile de alakalı , sonraki günlerde bi denersin.. ağır gelmezse arada yapabilirsin..

Bu arada şu süt işini tuttum ben , uyku ağır mı bastı son dakikamı kalktım dik sütü kafaya ezan okunmadan 5 saat tok tutuyor madem.. Ben 2 bardakta içerim sorun değil ( 2 x 5 = 10 saat toksun yani )

çok ağır şeyler yapma canım bol bol su için çünkü havalar çok sıcak emin ol yemekten çok su ister canın gün içinde

aslında haklısınız gözzümüz ac lduğu için her seyı yapıyoruz bol bol ama ezandan sonra sadece su içiyoruz yemekler de olduğu gibi kalıyor 2/3 kasık alıyorsun doyuyorsun

allah kabul etsin şimdiden...
benim kalkma sorunum yok çok şükür hemen zıplarım hayatta ertelemem...

Kızartma ağır olur cnm. Daha hafif şeyler yap bence. Gözleme yumurta peynir süt. komposto öneriyorlar. Bizde ilk kez tutucaz çok heyecanlıyım başarbilcem mi diye

Başarırsın arkadaşım hiç merak etme.. Başaranlardan neyin eksik

Şaka bir yana Allah sabrını da huzurunu da öyle bir veriyor ki..

Uykuya bayılan biri olarak uykularım bölünse de Ramazan ayını çoook seviyorum.. İftar sofralarının bereketini , insanı duyguların daha ön plana çıktığı, feshane şenliklerini.. Herşeyi çok seviyorum

aslında haklısınız gözzümüz ac lduğu için her seyı yapıyoruz bol bol ama ezandan sonra sadece su içiyoruz yemekler de olduğu gibi kalıyor 2/3 kasık alıyorsun doyuyorsun

öyle zaten ben sahura kalkmıyorum yiyince daha çabuk acıkıyormuşum gibi geliyor ama tabi sizin tariflerinize bağlı kalkabilirim deeee

valla benimde aklım sürekli patates kızartmasında...
fırına atsak yağsız olmamı yavvv...

valla benimde aklım sürekli patates kızartmasında...
fırına atsak yağsız olmamı yavvv...

Oluyor.. Ben patatesin her haline bayılırım zaten

Ama kızartmalık değil de biraz daha iri elma dilim gibi doğrayıp yağsız bi şekilde fırına verince daha güzel oluyor..

Valla ben 1 litre sütü bir dikişte içebilirim :)) Yani 5 bardak süt içerim. Bu da beni akşama kadar tok tutarrr

Oluyor.. Ben patatesin her haline bayılırım zaten

Ama kızartmalık değil de biraz daha iri elma dilim gibi doğrayıp yağsız bi şekilde fırına verince daha güzel oluyor..

o zamaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...
patates forevııııııııııııııııırrrrrrrrrrr......

İnşallah bende seviyorum ramazan ayını ama oruç tutamıyordum bu sene güzel olur inşallah

kızlarrrr Allahım hepimize,herkese kolaylıklar versin haa bu arada sadece oruçla yetinmeyelım elimizden geldiği kadar yoksullara yardım edelim rabbım kabul eder insallah değerlendirelım bu ayları çok sevap gerçi yardım her zaman sevapta ama bu rahmet ayı bır baska sevaptır değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…