- 15 Ocak 2010
- 1.908
- 924
- 248
dun yaptim revanini. kotu bir resim oldu ama bu Eki Görüntüle 486909 dondurmayla bir sunum yaptim, anem, babam, nisanlim coookkkk begendiler.bir daha cok tesekkur ederim Farmasi
Eki Görüntüle 486915 yaninda dondurmayla servis ederim artik aksama INSAALLAH.tesekkurler farmasi ve canim,bitanecik kiz kardesim AmoreTTa
bu bildiyimiz turk baklavasi mi? oruclu oruclu bunu nasil hazirladiniz? masaALLAH . biz bir defa annemle yaptik anamiz agladi. tabi sonra ogrendik isin taktigini. afiyet olsun, cok lezzetli gozukuyorkızlar bugün tatlı olarak puding iptal
onun yerine ev baklası var anneciğime bayram hazırlığı olarak baklava yaptık ,daha doğrusu o açtı ben döşedim.
hiç açmadım üzerine olsam yaparım eminim ama uğraşmadım
bugün yiyebilmek adına da küçük bir tepsi de bana döşedik
eve getirdim pişirdim , şerbetledim ...
işte görüntüsü
Eki Görüntüle 487048 Eki Görüntüle 487047
bu bildiyimiz turk baklavasi mi? oruclu oruclu bunu nasil hazirladiniz? masaALLAH . biz bir defa annemle yaptik anamiz agladi. tabi sonra ogrendik isin taktigini. afiyet olsun, cok lezzetli gozukuyor
bizde de annem aciyordu, ben dosuyordum tepsiye. sure ise 4-5 saatten fazlaevet canım ev baklavası
iki kişi olup da birimiz açıp diğeri tepsiye döşeyince
1 büyük tepsiyi bir de benim için yapılan bu resimdeki küçük tepsinin döşenme süresi 1- 1.5 saat sürdü
ben hazırladım iftarlık yemeklerimi,kocişimle müdavimi olup huzurla kafa dinlediğimiz bir yerde iftarımızı yapacağız.Gölbaşında..
yemeklerimi çok teferruatlı yapmadım çünkü saklama kaplarına koyucam öyle gidicez gölbaşına
çorba yapmadım arabada zor olucak çorba taşımak diye,onun yerine ayranla başlangıç yaparız :)
kabak salatası yaptım dereotlu
ciğer kavurdum,sade soteledim soğan sarmısak v.s. yok
nohutlu pilav yaptım ve dondurucumda haşlanmış nohut vardı onu kullandım
çoban salata yaptım
bol bol ayran ve limonlu soda soğuk su
tatlı olaraksa yakın zamanda yaptığım hazır baklava yufkasından cevizli baklava:)
merak edenlere yerimizin resmini ekliim harika bir yer,resimdekiler kocişimle kardeşimle gittiğimiz kahvaltımız
Eki Görüntüle 487151 Eki Görüntüle 487152 Eki Görüntüle 487153
çok güzel bir mekan hele orada tek ailelik bölmeler olması çok hoş kimse kimseyi rahatsız edemez , çok güzel düşünülmüş
çok şık çok beğendim canım afiyet olsun
Sağol canım. Misafirlerim memnun kaldı ben de çok sevindim ev sahibi olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?