bunun tarıfını alabılrımıyım tatlım ya
evettt sahura az kaldı,kocişim uyuyor ve ben birazdan bişiler hazırlayacağım,nutellanın tarifini ekleyince canım krep istedi
1 saat sonra krep hazırlayıp pişireceğim,kocişte çok seviyor seve seve yiyeceğine hiç şüphem yok,uykumda yok hem:)
yanına söğüş domates biber salatalık doğrayıp,her zamanki vazgeçilmez yeşilliklerim maydanozum ve dereotumuda limon ve zeytinyağı ile harmanlıcam
kreplerin arasına beyaz peynir,kaşar peynir koyup yemeyi çok seviyoruz,ama ben bikaç tanede nutella sürüp götürmeyi düşünüyorum umarım gündüz çok susatmaz beni nutellaammm:)
içecek olarak çay demlicem epeydir sahurda çay demlemiyordum,bol bol soğuk su ve en son limonlu sodamıda içip cumburlopp yatağa...
Allah kabul etsin şimdiden,sofralarınız bereketli olsuunn
ellerine saglik cok nefis gozukuyor. canim revani yapmak kolaymi ? ben de yapsammi acaba :44:
Allahım ben çok üşengecim galiba, bu saatte krep yapmam sanırımbak krepi ben de özlemişim, bi ara anneme söyliyim, güzel yapıyor o, ben bal sürüp ceviz de serpiştiriyorum, ohh mis biraz bulaşıyor eline falan ama çok hoş oluyor bu şekilde. ben bu tarz şeyleri iftarda da yiyebilirim. hatta diyorum ki, bi gün iftara, krep, patates salatası, mercimek köfte yapmak, ekmek dilimlerinin üzerine biraz tereyağı ve yumurta-peynir karışımı sürüp fırında pişirmek istiyorum, ben böyle kuru şeylere bayılırım
Cnım farmasi de güzel bir tarif vermiş. Bir de forumda azerikızının verdiği tarif var. Tam tarif. Hiç şaşmaz. Çok güzel olur.ellerine saglik cok nefis gozukuyor. canim revani yapmak kolaymi ? ben de yapsammi acaba :44:
Kişniş tohumuyla tavuk nasıl oluyor :26: Azeri salatası falan ilginç. Tarifini verir misin?bu gun yine iftara misafir agirladik. menu
pilav
kiymali borek
kisnis tohumuyla annemin ellerinden harika tavuk
2 tur azeri salatasi. ismi paytaxt salati ve perperen salati (turkce bilmmiyorum isimlerin )
İlginç yemeklerin tarifinide verip resmini de koysanız kızlar ne iyi olur. Bu domatesli yumurta nasıl bir şey?bugün sag tarafima giren kramp hala geçmedi sahura kadar uyuyamam herhalde
biraz düzelirsem sahur için :
firinda domatesli yumurta yaparim
birde kahvaltiliklar + çay..
kişniş tohumlu tavuk tarifini alabiliriyim
Annemden aldim tarifi. cok kolaymis. once tavugu suda pisene kadar hasliyoruz, bir az kovuruyoruz. ayri bir tavada da sogani bu sekilde dograyipKişniş tohumuyla tavuk nasıl oluyor :26: Azeri salatası falan ilginç. Tarifini verir misin?
cok basitmis yahuuu. yaparim insaALLAH . cok sagol canim tarif icinhiçbir zorluğu yok canım aynı kek pişirir gibi pişirip hazırladığımız şerbetle ıslatmaktan başka birşey değil
4 adet yumurta
1 su bardağı yoğurt
1 su bardağı sıvı yağ
2 su bardağı un
1 su bardağı irmik
1 su bardağı toz şeker
Kabartma tozu
vanilya
1-2 tatlı kaşığı Limon suyu
1 fiske tuz
Şerbeti İçin
5 su bardağı su
4 su bardağı toz şeker
1 yemek kaşığı limon suyu
tüm malzeme karıştırılır ,fırında 30 -40 dk kadar sürede pişirilir
İstenilen şekilde kesilerek yapılan şerbet ılık olarak hamurun üzerine dökülür.
İlginç yemeklerin tarifinide verip resmini de koysanız kızlar ne iyi olur. Bu domatesli yumurta nasıl bir şey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?