açıkcası ben onun tüy sorununa iyi geldigini bilmiyordum canim taze naneyi çok sevdigim için yiyorum ve suanda hamilelikten dolayi azalma oldu bende normaldede tüy sorunum yoktu :)tüylerin ne alemde ?
Allah Allah ben de nanenin iştah kestiğini duymuştum :44: hatta kilo vermek istiyorsanız, şu minicik naneli şekerlerden bi iki tane yiyin yemekten önce diyorlardı.
iftar menüm
kaşarlı domates çorbası
hamsi tava
yeşil salata
birde bunun yaninda hafif tatlı yapcm ama karar vermedim henüz
bizde de annem aciyordu, ben dosuyordum tepsiye. Sure ise 4-5 saatten fazla
enfes gozukuyor canim, tarifi yazarmisin. annem elmali kurabiyeleri cok sever :)elmali kurabiyem cok guzel oldu biz yemekten sonra yedigimiz icin tabak dagildi fotografi alinti yapiyorum denerseniz eger
Eki Görüntüle 487345
topiginin linkini atsana, bi bakayimben de önceden öyleydim
nasılsa 2 yıl önce doğru beslenmeyi öğrendim ve de hayata geçirdim
topiğim bile var öykümü anlatan
hatta resimlerim var
bilmeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmm, sana sormali. ne yapiyodun o sirada haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn,ben napıyordum acaba???????????????????????????
Bu gun her zamanki gibi aksama misafir varoruclu insana yemek hazirlamak dokunmuyo da aileden hic kimsenin oruc tutmadan sana misafir gelmesi baya bi moral bozuyor adamda
menu : tatli pilav, kiymali pogaca, etli bir yemek, adin bilmiyorum, 2 tana farkli salata, cocostar kurabiye:117::117::117:
topiginin linkini atsana, bi bakayim
Bence yeterli olur. Gayet yerinde bir menü. Çok fazla yapıp da israf olmasın yemekler. Zaten çok yenmiyor, suyu çorbayı içince tıkanıyor insanKadir Gecemiz mübarek olsun :) Allah dualarımızı kabul eder inşallah.
Bugün iftara ne yapıcağımı bilmiyorum, birşeyde yapasım yok:S Yarın iftara misafirlerim var 10 kişi ve yapmayı düşündüğüm menü sizce yeterli olurmu ki ??
-Mercimek Çorbası
-Tas Kebabı
-Pirinç Pilavı
-Yaprak Sarma
-Peynirli Börek
-Karışık Kızartma
-Salata
-Kayısı Kompostosu
Kadir Gecemiz mübarek olsun :) Allah dualarımızı kabul eder inşallah.
Bugün iftara ne yapıcağımı bilmiyorum, birşeyde yapasım yok:S Yarın iftara misafirlerim var 10 kişi ve yapmayı düşündüğüm menü sizce yeterli olurmu ki ??
-Mercimek Çorbası
-Tas Kebabı
-Pirinç Pilavı
-Yaprak Sarma
-Peynirli Börek
-Karışık Kızartma
-Salata
-Kayısı Kompostosu
sahur menüm
4 kayısı ve 5-6 erik
zeytin
pide ve su
dün annemin kolu çok şişmişti, bugün de daha fazla yorup şişirmesin diye bize gelmelerini söyledim, iftar menümü de bi ara yazarım, şimdiden yazınca öğlenden sonraya doğru değişiklikler falan oluyor
Bence yeterli olur. Gayet yerinde bir menü. Çok fazla yapıp da israf olmasın yemekler. Zaten çok yenmiyor, suyu çorbayı içince tıkanıyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?