IftariyLa, sahuruyLa... <<<On bir ayin SULTANI >>>

haklısın bende bekarken öyleydim kardeşim babam ben paylaşamazdık pc yi..evlenince tek bana kaldı eşim pek karışmıyor sağolsun...
sahimi o dahada kötü yaa ben olsam bende ağlardım...

biz de apartmanda oturunca hep soylerdik. hatta sayardik guya karsidaki binada kac kisi oruclu diye felan :) o da bir eglence. benim hic wc istegim olmadi. cunki su icemedim. cay ictim .

ne güzel gerçekten o da ayrı bir eğlence olmuş.

bende çayı sevmem zorla bir bardak içtim son 15 dk su içmekle geçirdim

haklısın bende bekarken öyleydim kardeşim babam ben paylaşamazdık pc yi..evlenince tek bana kaldı eşim pek karışmıyor sağolsun...
sahimi o dahada kötü yaa ben olsam bende ağlardım...
cok kotu bi gundu ya. iftarima kurabiye yapiyordum guya. o da bosa gitti. bi daha olsa bi daha aglarim

sabah sabah o kadar suyu nasil ictin

Psikopata bağladım

Hayır ben içiyorum birde annemle kardeşimi sıkıştırıyorum sizde için die onlara da içirdim sonra kardeşimle yarış yaptık wc için abla hadi çık altımı işicem diyordu en son Allahdan çalışmıyor kardeşim evde wc ona kaldı

Son düzenleme:
(Ramazan bereket ayıdır. Allah bu ayda, günahları bağışlar, duaları kabul eder. Bu ayın hakkını gözetin! Ancak Cehenneme gidecek olan, bu ayda rahmetten mahrum kalır.) [Taberani]

puhahahaa, benimde kardesim oyle canim, aksama iftara insaALLAH nisanlim gelicek, annem deminden beri kalk kalk kalk diyor. ev temizleyip yemek yapicaz insaALLAH. cooookkkkk opdum hepinizi gorusuruz insaALLAH. ALLAHa emanet olun

puhahahaa, benimde kardesim oyle canim, aksama iftara insaALLAH nisanlim gelicek, annem deminden beri kalk kalk kalk diyor. ev temizleyip yemek yapicaz insaALLAH. cooookkkkk opdum hepinizi gorusuruz insaALLAH. ALLAHa emanet olun

Kolay gelsin cnm.

Menüyü yaz bir bkalım nişanlına özel neler var

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hayırlı olsun orucumuz inş.

bende evliyim.geçen sene tembelliğimden bahaneler falan üreterek (sigara ) tutmamıştım.

bakalım bu sene bahane yok cansuyum dedim.neyse dün gece saati 3 e kurdum kızlar.

tam kalktım mutfağa gittim.dedimçay koyayım demlensin.hadi bi yandanda yumurta haşlıyayım derken kocam geldi mutfağa.gözü kapalı bir şekilde '' benim karnım çok aç dedi ''.(oruç tutmuyor)

neyse dedim dur madem öçnce seni doyurayım.yedirdim onu tam masaya oturucam içerden seslendi.

dedim noldu.''bebeğe mama yapda yedirelim dedi.tamam dedim.

neyse bebeğimide doyurdum ve sonunda büyük bir hasretle sahur soframa kavuştum.

yedim içtim şükür.
2 bardakda su içtim.hatta son bardağı içerken hoca ''zaman bitti'' dedi.

böyle oldu işte.şimdi topiği okuyayım biraz.

menülerimizi paylaşma konusunda çok sevindirik oldum ama hemen okumayacağım ve menü yazmayacağım.çünkü kötü oluyorum daha çok erken

işin o kısmına öğleden sonra katılacağım.işteyimzaten hadi öptüm

Son düzenleme:
eşim yine akşam tembih etmiş gece bizi kaldıran kaldıranaydı...

Hayırlı sabahlar kızlar,

Kaykılın ben geldim

Böyle bir konu açtığın için biz teşekkür ederiz öncelikle... Yurt dışı kadar olmasa da burada da artık her geçen gün oruç tutma sayısı azalmakta.. İnanç meselesi yurt dışındakiler inanmadıkları için tutmuyorlar ama bizim yurdumuzdakilere sorulduğunda ' hava sıcak , günler uzun , dayanamam , midem de sorun var ' vs. gibi bahaneler sıralıyorlar..

Her koyun kendi bacağından asılır elbette ama kendimizi kandırmaya da gerek yok.. Tutmuyorsan tutmuyorsundur kimseyi ilgilendirmez ama fetvalar uyduranlara da sinir oluyorum...

Kitabımızda serin havalarda şart sıcaklarda tercihe bağlı veya kısa günler de tutun uzun günler de tutmak size kalmış , kendi kendine teşhis koyabilirsin gibi şeyler yer almıyor ki.. Sağlık sorunu doktor tarafından belirlenir ve ' oruç tutman sakıncalı ' denildiğinde tutulmaz.. Onun yerine de gerekli miktarda 30 günlük yemek ödeneği verilir ihtiyaç sahiplerine..

eşim yine akşam tembih etmiş gece bizi kaldıran kaldıranaydı...

Aynen bizi de.. Ama biz kimseyi tembihlemedik.. İlk kez ailelerimizden ayrı Ramazan geçirdiğimiz için.. Arayanımız çok oldu Şöyle ki ...

- Annem
- Büyük ablam
- Ortancı ablam
- Küçük ablam
- Kayın pederim

Her akşam arayalım birbirimizi bizden çıt çıkmazsa sen ara , uykuda kalmışızdır dediler

Günaydınnnn.. Allah hepimize kolaylık versin.. Bu sabah içimden ne kadar büyüksün Allahım dedim. İzmirde yaşıyorum abartmıyorum 48 50 dereceye kadar çıkıyordu güneşte sabahtan itibaren. Bugün işe gelirken resmen üşüdüm. Öyle güzel esiyor ki hiç sıcak değil.. Allah yardım ediyor işte..

Gece de başıma geleni anlatıyorum. Kaynanama sordum ezan kaçta okunuyor diye 5te dedi. Bende 3 gibi kalktım hazırladım işte herşeyi. saat 4 olmak üzere. ( Aslında ezan 4te okunuyormuş) Tam oturduk yedik biraz ezan başladı. :) Ne yediysek kar dedik artık. Allah kabul etsin herkesin orucunu

Evet kesinlikle öyle Rabbim sabrını da kolaylığını da veriyor çok şükür

Puhahaaa bilerek yapmadı dimi kaynanan o halde kendi de aç kalmıştır

Süt içtin mi süt sen ondan haber ver

İlk bir iki günden sonra alışırsın daha kolay gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…