biz de apartmanda oturunca hep soylerdik. hatta sayardik guya karsidaki binada kac kisi oruclu diye felan :) o da bir eglence. benim hic wc istegim olmadi. cunki su icemedim. cay ictim .
gelemiyorum ki , kardesim bilgisayarin basindan kalkmiyor. tam kalkmisdim oh super geliyordum babam oturdu 2 saat satranc oynadi. bende bu gun yarin regl olucam, aslinda bu gun zamanimdi. gecen yil iftara 1 saat kala regl oldum. tutdugum oruc bosa gitti deyip ne kadar agladim inanirmisin
biz de apartmanda oturunca hep soylerdik. hatta sayardik guya karsidaki binada kac kisi oruclu diye felan :) o da bir eglence. benim hic wc istegim olmadi. cunki su icemedim. cay ictim .
cok kotu bi gundu ya. iftarima kurabiye yapiyordum guya. o da bosa gitti. bi daha olsa bi daha aglarimhaklısın bende bekarken öyleydim kardeşim babam ben paylaşamazdık pc yi..evlenince tek bana kaldı eşim pek karışmıyor sağolsun...
sahimi o dahada kötü yaa ben olsam bende ağlardım...
cok kotu bi gundu ya. iftarima kurabiye yapiyordum guya. o da bosa gitti. bi daha olsa bi daha aglarim
sabah sabah o kadar suyu nasil ictinne güzel gerçekten o da ayrı bir eğlence olmuş.
bende çayı sevmem zorla bir bardak içtim son 15 dk su içmekle geçirdim
o sinirle kurabiye mi gorur gozler yahu. hic bir sey agzima atmadan su bile icmeden gidip uyudumhemen yaptığın kurabiyeden ağzına atsaydın bi tane
sabah sabah o kadar suyu nasil ictin
puhahahaa, benimde kardesim oylePsikopata bağladım
Hayır ben içiyorum birde annemle kardeşimi sıkıştırıyorum sizde için die onlara da içirdim sonra kardeşimle yarış yaptıl wc için abla hadi çık altımı işicem diyordu en son Allahdan çalışmıyor kardeşim evde wc ona kaldı
o sinirle kurabiye mi gorur gozler yahu. hic bir sey agzima atmadan su bile icmeden gidip uyudum
puhahahaa, benimde kardesim oylecanim, aksama iftara insaALLAH nisanlim gelicek, annem deminden beri kalk kalk kalk diyor. ev temizleyip yemek yapicaz insaALLAH. cooookkkkk opdum hepinizi gorusuruz insaALLAH. ALLAHa emanet olun
bir seyi acikca soylemeliyim ... Sizlerle oruc cok guzel olucak. buralarda ramazan Turkiyedeki gibi degil. 10 kisiden toplasan 2si anca oruc tutar. o da son zamanlarda. bizde en cok nevruz bayramina onem verilir. 2, 3 ay onceden hazirliklara hatta tvde reklamlara baslanir. ne bileyim, bu benim gorusum. insaALLAH bizde de ramazan ayi layigiyle karsilanir.
eşim yine akşam tembih etmiş gece bizi kaldıran kaldıranaydı...
Günaydınnnn.. Allah hepimize kolaylık versin.. Bu sabah içimden ne kadar büyüksün Allahım dedim. İzmirde yaşıyorum abartmıyorum 48 50 dereceye kadar çıkıyordu güneşte sabahtan itibaren. Bugün işe gelirken resmen üşüdüm. Öyle güzel esiyor ki hiç sıcak değil.. Allah yardım ediyor işte..
Gece de başıma geleni anlatıyorum. Kaynanama sordum ezan kaçta okunuyor diye 5te dedi. Bende 3 gibi kalktım hazırladım işte herşeyi. saat 4 olmak üzere. ( Aslında ezan 4te okunuyormuş) Tam oturduk yedik biraz ezan başladı. :) Ne yediysek kar dedik artık. Allah kabul etsin herkesin orucunu
aynen bende yedim içtim yattım bir msj sesiiyle kalktım ezan okundumu die msj geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?