Selam smt, sen de hos geldin aramiza :)selam kızlar. çok güzel düşünülmüş bu topik tam ihtiyacımız olan bi konu. bütün ramazan boyunca ne yapalım diye düşünüyoruz. zaten hava çok sıcak bişiler bulmak çok zor oluyor. hadi bakalım hayırlı olsun topigimiz.
hoşgeldin onbir ayın sultanı hoşgeldin...
herkesin ramazan'ı şerifi mübarek olsun...
insaALLAH. bizimde amacimiz bu yonde. sizlerde hep aramizda olursaniz cok memnun oluruz :) biz yan topikden tasindik buraya. Turkan88"in diyet gunlugunden. insaALLAH 30 gun buradayiz ALLAH"in iznile :)hoşbulduk AmoreTTa :)) inşl. güzel paylaşımlar olur.
insaALLAH canim, tekrardan sagol. ben senin isini anlayamadim yav. ama butun gunu bi dakka bile oturmaya vaktinin olmadigini anladimşekerparem tekrardan topiğin hayırlı olsun :) bakalım nasıl bir ramazan geçireceğiz :44: bu ramazan benim için çok zor olacak ama Allah sabrını verir inşallah
insaALLAH canim, tekrardan sagol. ben senin isini anlayamadim yav. ama butun gunu bi dakka bile oturmaya vaktinin olmadigini anladimALLAH yardimcin olsun
Çokk şukurler olsun bıtanem Allahı bu günleri gösterdi bıze:)ben PASTANE POGACAmin hamurunu yaptim,biraktim mayalansin...
bir de esime sorucam baska ne ister diye,ayyy cook heyecanliyimmm,....tuylerim diken diken.NE GUZEL AY,ALLAHIM sana sonsuz hamd olsun,
amın insallah canım amın:))Bu ramazan baska olcak benim için cünkü esimle ilk ramazanimiz
Hosgeldi sefalar getirdi on birin ayin sultani...
Her ne kadar zor olsada yurtdisinda, ramazan havasina girildi burda da, sahurdu iftardi.. cokkkkkkkkkk seviyorum Ramazan ayini!
Rabbim hepimizede hayirli Ramazanlar yasatsin insallah.
evet ya çok sevdik bırbırımızı :)Selam kizlar, marifetli hanimlar. cok ozur dilerim, bu gun gec geldim. tam bilgisayarin basina gecmisdim ki babam geldi ve kendi oturdu. tam 2 saat satranc oynadi. tanimadigim yeni yuzler var ama sohbetlerinizi okudum. masaALLAH hemen kurmussunuz guzel samimi sohbet ortamini
kız ben resim nerden bulacam kı gumralımcok heyecanliyim yarin icin. benim sahur ortagin annemdir. simdiden sabahlari nasil yiyecegini dusunuyor.
sahur menum : ya sucuk ya sosis(sahurdaki istahima bakicam)
peynir... kaymak, ekmek tabi.yumurta fln yemicem. sabah sabah midem kaldirmaz. canlarim, bu arada. topigimiz resimlidir. her kes menusunun resmini koysun lutfen. sahur muhum degil ama iftar olursa memnun oluruz. oyle olunca insan iftara daha bi guzel menu cikarir. yemegini insanlarin huzuruna cikarma heyecani bi baskadir bence
şekerparem tekrardan topiğin hayırlı olsun :) bakalım nasıl bir ramazan geçireceğiz :44: bu ramazan benim için çok zor olacak ama Allah sabrını verir inşallah
tavada pizaaaa. cok severim. afiyet olsun canim :) ben exit....Cok mutluyum yahu icimde bir sevinc var
Bende herkese ozel yumurtalarını yapacagim ekmek kizartacagim ve tavada pizza yapacagim
ne guzel rumuzun var :) ALLAH kolaylik versin. yaz okulu derken?merhaba arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar...
ben de ilk defa ailemden ayrı geçiriyorum ramazanı, yaz okuluna kalınca böyle oldu yurtta tek başıma geçireceğim sık sık buraya uğrarım ama
öğrenci olaraktan ilk sahurumda makarna yapıcam tabiki sonraki gecelerde menüyü değiştiririm
ne guzel yaaa, bizde niye davulcu yokkkdavulcu geçiyor içimde bi heyecan var yaa
bizde su bitmisdi damacanada. su icemedim. ama yarin insaALLAH o kadar icicem ki. bir de markette sut yoktu. onu da bu gun alicam.Daha kirk dakika var ama ben doydum
3 dilim ekmek yedim 1.5 litrede su
Hala daha icebilirim
Umarim kolay gecer
Allahim calisanlarin yardimcisiolsun
yazdim canim ablam :) sabahlari da bir uyutsanqumral ilk sayfayi duzenle,resimlidir yaz ki herkes bilsin,resim ekliycez falan yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?