IftariyLa, sahuruyLa... <<<On bir ayin SULTANI >>>

Selam smt, sen de hos geldin aramiza :)

Bir baska guzeldir, simdi simalar ,
Bir baska acilir, yuce semalar,
Bir baska yukselir, hamd-u senalar,
Hos geldin ey ON BIR AYIN SULTANI ...

Bir baska uzanir, yoksula eller
Sevkate ram olur, en kati diller...
Gecerlidir simdi butun dilekler,
Hos geldin ey ON BIR AYIN SULTANI...

.......................................................................Alintidir :)

hoşbulduk AmoreTTa :)) inşl. güzel paylaşımlar olur.
insaALLAH. bizimde amacimiz bu yonde. sizlerde hep aramizda olursaniz cok memnun oluruz :) biz yan topikden tasindik buraya. Turkan88"in diyet gunlugunden. insaALLAH 30 gun buradayiz ALLAH"in iznile :)

şekerparem tekrardan topiğin hayırlı olsun :) bakalım nasıl bir ramazan geçireceğiz :44: bu ramazan benim için çok zor olacak ama Allah sabrını verir inşallah

şekerparem tekrardan topiğin hayırlı olsun :) bakalım nasıl bir ramazan geçireceğiz :44: bu ramazan benim için çok zor olacak ama Allah sabrını verir inşallah
insaALLAH canim, tekrardan sagol. ben senin isini anlayamadim yav. ama butun gunu bi dakka bile oturmaya vaktinin olmadigini anladim ALLAH yardimcin olsun

ben PASTANE POGACAmin hamurunu yaptim,biraktim mayalansin...
bir de esime sorucam baska ne ister diye,ayyy cook heyecanliyimmm,....tuylerim diken diken.NE GUZEL AY,ALLAHIM sana sonsuz hamd olsun,
Çokk şukurler olsun bıtanem Allahı bu günleri gösterdi bıze:)

amın insallah canım amın:))

evet ya çok sevdik bırbırımızı :)

kız ben resim nerden bulacam kı gumralım

hoşgeldin güzelim nasılsın canım yenı nısanlı:))

bayanlar bugün çok yoruldum alışverişten geldim her seyı yerlestırdım,yarına kalmasın dıye utumu yaptım
çamasırlar yıkandı astım ,evı temızledim ,banyo yaptım,çocukları yıkadım,yemek yaptım ayyy öldüm ya sahura da su böreği,sucuklu yumurta yapacağım boreği kayınvalıdem yaptı esim az da olsa krep yap dıyor aasına çıkolata sureceğim diyor susarsın dıyorum laf dinlemeıyor neyse kendi bılır herkese hayırlı ramazanlar ve sahurlar yarın görüşmek uzere kızlarrrr acaba yarın bu kadar uzun uzun yazarmıyız merak ediyorum:)))susuzluktan ve halsizlikten neyse Allah kerimdir iiyii gecelerrrr:)))

merhaba arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar...
ben de ilk defa ailemden ayrı geçiriyorum ramazanı, yaz okuluna kalınca böyle oldu yurtta tek başıma geçireceğim sık sık buraya uğrarım ama
öğrenci olaraktan ilk sahurumda makarna yapıcam tabiki sonraki gecelerde menüyü değiştiririm

Cok mutluyum yahu icimde bir sevinc var
Bende herkese ozel yumurtalarını yapacagim ekmek kizartacagim ve tavada pizza yapacagim

selam kizlar, bizde sabah namazi girdi.ilk orucumu tutdum :) haydi hayirli ola :) kahvaltida sucuk yedim bir dilim. sonra balla tere yagi :) bunlarin da ne resmi dimi

Daha kirk dakika var ama ben doydum
3 dilim ekmek yedim 1.5 litrede su
Hala daha icebilirim
Umarim kolay gecer
Allahim calisanlarin yardimcisiolsun

ne guzel rumuzun var :) ALLAH kolaylik versin. yaz okulu derken?
davulcu geçiyor içimde bi heyecan var yaa
ne guzel yaaa, bizde niye davulcu yokkk kesin aksam top da patlar sizde :84: masaALLAH
Daha kirk dakika var ama ben doydum
3 dilim ekmek yedim 1.5 litrede su
Hala daha icebilirim
Umarim kolay gecer
Allahim calisanlarin yardimcisiolsun
bizde su bitmisdi damacanada. su icemedim. ama yarin insaALLAH o kadar icicem ki. bir de markette sut yoktu. onu da bu gun alicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…