IftariyLa, sahuruyLa... <<<On bir ayin SULTANI >>>

peynir(beyaz,kasar)
zeytin
bal
yag
domates
smetan
haslanmis yumurta
pogaca
ekmek
cay

Eki Görüntüle 468545
enfes gozukuyo. ellerine saglik bunun tarifini yazayim da belki yarin sahura bisirmek isteyen olur.

GERCEK PASTANE POGACASI
Malzemeler:
2.5 bardak beyaz un
1 yumurta,
yarim tatli kasigi tuz
1 corba kasigi seker
15gm yas maya ve ya 1 dolu tatli kasigi kuru maya
150gm erimis yag
1/4 bardak soguk su.
yapilisi:
tum malzemeleri guzelce yogurub kulak memesi yumusakligindan bir az daha sert bir hamur elde ediyoruz. 1 saatden de fazla ilik bir yerde bekletiyoruz. sonra bezeleri tezgah uzerinde duzgun yuvarlaklar haline getiriyoruz. isterseniz ic malzemesi olarak peynir koya bilirsiniz. ama ablamla benim tercihim icinin bos kalmasi. biz oyle daha cok seviyoruz. yuvarlaklarimizi 15, 20 dk tekrar mayalandirib 180 dereceli firinda hafif kizarana kadar pisiriyoruz :) AFIYET OLSUN. ben bu gun yapicam bunu insaALLAH .

kızlarr esim geldiğinde gidip alışveriş yapacağız kayınvalıdem de sahur için bize su böreği yapmıs eşim çok sever en azından sahurluğum çıktı bu günlük yupppıııı:))

günaydın kızlar
napıyosunuz bakalım
hepimize hayırlı ramazanlar hayırlı cumalar inşallah

teşekkür ederim senin güzelliğin...
nasıl gidiyo oruçlar...
daha erken ama olsun anlatın bakiimmm..
tesekkur. daha erken, o yuzden ne acim ne de su istiyorum. ama ilk oruc gunu oldugu icin aksama kadar acliktan basim agriycak, bir de boyle ben ac kalinca her kese bagiririm evde

Son düzenleme:
gunaydin canim benim hos geldin :) oruc nasil gidiyor

hoşbulduk canım ..
biz akşam geldik muhabbet ettik bile..
sen yoktun..
güzel gidiyordu ama sabah kalktım sanırım regl oluyorum bugün..
halbuki ne güzel yemiştim gece..
senin nasıl gidiyor..

Günaydın herkese...

Hayırlı Cumalar.

Gece kalktık sahura, yedik içtik güzel de birde şu wc muhabbetti olmasa yattım her 10 dk bir wc gittim delircem ya sizde de öyle oldu mu varmı bnm gibi uykusunu bölüp bölüp giden

Yine komşular balkondan birbirlerine sesleniyor o uyanmamış ışığı yanmıyor vs die güzeldi inş. hep böyle gider kazasız belasız.....

bende oldu çok su içmişim galiba tam beş altı defa kalktım
uykum çok bölündü yha

biz de apartmanda oturunca hep soylerdik. hatta sayardik guya karsidaki binada kac kisi oruclu diye felan :) o da bir eglence. benim hic wc istegim olmadi. cunki su icemedim. cay ictim .
hoşbulduk canım ..
biz akşam geldik muhabbet ettik bile..
sen yoktun..
güzel gidiyordu ama sabah kalktım sanırım regl oluyorum bugün..
halbuki ne güzel yemiştim gece..
senin nasıl gidiyor..
gelemiyorum ki , kardesim bilgisayarin basindan kalkmiyor. tam kalkmisdim oh super geliyordum babam oturdu 2 saat satranc oynadi. bende bu gun yarin regl olucam, aslinda bu gun zamanimdi. gecen yil iftara 1 saat kala regl oldum. tutdugum oruc bosa gitti deyip ne kadar agladim inanirmisin

tesekkur. daha erken, o yuzden ne acim ne de su istiyorum. ama ilk oruc gunu oldugu icin aksama kadar acliktan basim agriycak, bir de boyle ben ac kalinca her kese bagiririm evde

aman kırma kimsenin kalbini oruçlu halinle....
takıl burda hemen geçer zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…