- 13 Eylül 2016
- 834
- 405
- 23
- 37
ben evlendim.olayi da esime anlattim.hic ustunde durmadi sormadi bile ayrintili..cok sukur sorun olmadi ...uns seninde soruj olmucak canim ailesinij duymasi kotu olmus sadeceAllah bin beterlerini yaşatsın. Ben şanslıyım ki harika biri girdi hayatıma. İnşallah onu bu iğrençlikler yüzünden mutsuz etmem. Sen evlendin mi veya biri var mı hayatında?
İnsallah canim. Ailesi de çok irdelememiş gibi duruyor ama belli de olmaz. Şans dile bana. Sende olduğu gibi yine olsun iyilik kazansın..ben evlendim.olayi da esime anlattim.hic ustunde durmadi sormadi bile ayrintili..cok sukur sorun olmadi ...uns seninde soruj olmucak canim ailesinij duymasi kotu olmus sadece
amin insalah asla.sorun olmaz ..dunyanin en kotu seyi iftira sen sadeve dua et ben dua ile bu olayda cok.mucozeler yasadim hic aklimdan cikmiyor..ailesinden biri sana bunu acarsa adam gibi gec karislarina iftira oldugunj acikla yukarda allah var umarim siz de ayni seyden sinanmazsiniz falan yapİnsallah canim. Ailesi de çok irdelememiş gibi duruyor ama belli de olmaz. Şans dile bana. Sende olduğu gibi yine olsun iyilik kazansın..
Tamam kuzum aklımda olacak. Bana açmazlar da konusu bir şekilde gündeme gelirse dediğini yapacağım. Çok teşekkür ediyorum yorumların için...amin insalah asla.sorun olmaz ..dunyanin en kotu seyi iftira sen sadeve dua et ben dua ile bu olayda cok.mucozeler yasadim hic aklimdan cikmiyor..ailesinden biri sana bunu acarsa adam gibi gec karislarina iftira oldugunj acikla yukarda allah var umarim siz de ayni seyden sinanmazsiniz falan yap
bid3 bi onerim.daha var...bole mevzular yuze soylenmez hep arkadan konusulur mutlaka onlarda konusuyodur...sosyal.medyanda ekliyse herangibiri sen orda paylasimlarda bulun icini dok.o kisiler okur anca kendiinj ole ifade edersin allah yarfimcin.olsun..Tamam kuzum aklımda olacak. Bana açmazlar da konusu bir şekilde gündeme gelirse dediğini yapacağım. Çok teşekkür ediyorum yorumların için...
Amin canım tüm iyilerin yardımcısı olsun. Sosyal medya hesabımda ekli değiller. Zaten kapatacağım onları da. İyi görmek isteyen hee türlü iyi görür. Kötü görmek isteyen ise güzel bir paylaşımdan bile kötü anlamlar çıkarır.bid3 bi onerim.daha var...bole mevzular yuze soylenmez hep arkadan konusulur mutlaka onlarda konusuyodur...sosyal.medyanda ekliyse herangibiri sen orda paylasimlarda bulun icini dok.o kisiler okur anca kendiinj ole ifade edersin allah yarfimcin.olsun..
Benim arkadaşımın başına da geldi tabi ailelerin kulağına gitmemisti sadece sevgilisiyle arası bozulmuştu. Arkadaşım bir buluşma ayarlayıp sıkıştırmıştı eski sevgilisini ses kaydına almıştı. Tabi o savcılığa vermedi ama tehdit etti yani. Şu an evli zaten sende öyle birşey yapabilirsin bu da elindeki en büyük belge olur savcılığa verirsin sonra. Sakın korkma canım bir hadsizin hayatının en güzel çağlarını zehir etmesine izin verme.Çok tesekkur ediyorum nazik yorumun için. Savcılığa vermek için geç kaldım sanıyorum. En iyisi beklemek ve işin içinden çıkılmaz hale geldiğinde itiraf etmeye zorlamak...
Sağol Canım işte aklımda hep belki isteyerek yapmadı belki mecbur kaldi yinede çok üzüldüm.Ne desem bilemedim. Tek dileğim şu ki herkes hakettiğini yaşasın. Kuzenin için yine de üzüldüm. Allah affetsin...
Canımmmm çok geçmiş olsun. Allah kötülerle karşılaştırmasın. Ne mutlu ki sana ailenden ve eşinden hep destek görmüşsün. Allah böyle pisliklere hakettiğini yaşatsın. Senin de yuvana huzur mutluluk dolsun inşallah. Ve fark ettim ki o kadar çok bayan yaşamış ki bu ve benzeri durumu. Böyle iki yüzlü bir ahlak anlayışı olan bir toplumda kadınların ezilmesine şaşırmamak gerek. Lanet olsun hepsine..Eski erkek arkadaşım da bu adiliği yaşatmıştı bana...
Erkek milletinin geneli şerefsizdir öpüştüyse seviştim der seviştiyse yattık der bu kadar karaktersizler malesef...
Nasıl mesajlar nasıl mailler akıllara zarar, babamın mailine ayrı attı abimin mailine ayrı attı anlattığı hikayeyi ben okudum bu anlattığı şeyleri onunla yaşayan benmiymişim diye kendimi sorguladım...
Es kaza doğulu falan olsak töre cinayetine kurban gitmiştim şu anda...
Eşimle tanıştığımızda geçmişime dair gerçekten ne varsa döktüm birbir ortaya cinsel anlamda zaten bir şey yaşamamıştık ama söyledikleri tamamen şüphe uyandıracak cinsten, havlayan köpek ısırmaz misali havladı havladı en son sustu...
Eşim onu kaile almadı, "ben sana güveniyorum geçmişin beni ilgilendirmez" dediği anda emin adımlarla ilerledik...
Seninde yapacağın şey kulaklarını tıkayıp vicdanın rahat ilerleyeceksin, erkek arkadsının ailesine gerekirse bir açıklama yap bir araya gelin ve konuşun senin ne kadar ciddi olduğunu anlayacaklardır...
Bu arada kendime iyi bir avukat ayarlayıp dava açmıştım, 5 yıl uzaklaştırma kararı çıktı bu sürede 2 defa da karakola şikayette bulundum tehditler devam ediyor diye sanırım uyarıldı bilemiyorum bir anda elini eteğini tamamen çekti...
Aslında iyi bir avukat bulsan yönlendirir seni...
Canım tüylerim ürperdi okurken. Allah bin belasını versin böyle adamların. Ölürken bir bardak su verenleri olmasın. Ne isterler gencecik kızlardan bilmiyorum. Ruh hastası işte. Ailenin de ellerinden öpüyorum seni harcatmadıkları sahip çıktıkları için. İnşallah yaşadığın tüm kötü şeylerin karşılığını misli misli iyilik ve güzellikle alırsın. Evrenin bir dengesi bir adaleti var inan bana. Hersey her zaman kötü gitmez. Çok uzun sürmüş seninki çok uzun mutluluklar yaşayacağın günler yakındır. Ben mahkeme vs uğraşmak istemiyorum. Çok mecbur kalırsam yüzleşme yapacağım. Battık bir çamura sonum hayrolsun.Canım ınan daha beter şeyler yaşadım anlatsam dudağın ucuklar bunu yapan da yengemin yeğeni. Bi kaç örnek veriyorum sana çünkü hepsini yazsam yazamam o kadar ...bana tuzak kurdu , sonra video alıp ailem e gönderdi Fotoğrafları fotomantajlip gönderdi .bütün aileye yani sulaleye gönderdi .kızınız öldürün na musunuz temizleyin dedi ..internet sitelerinde ailem ve benim numaran eskort kadın diye dagilti pesime silahlar adamlar taktı ( randevu eviyle anlaşmış beni satmış benden habersiz ) ..polise bin defa ailemle gittim ...4 yıldır mahkeme mahkeme geziyoruz oyunlarına akrabaları arkadaşları ekleyip duruyordu çoğu alet oluyordu ..iftira iftira .. adam benim ve ailemin adına sahte delil bile yapıp kendisi haklıymış gibi mahkemeyde veriyor defalarca kendimizi mahkemede savunmak zorunda kaldık hakli olmamiza rağmen .en son reziligide beni öldürüp kız kardeşim le evlenmek bu icin girisimleri oldu ...diyeceksin devlet yaptı adam öyle üç kağıtçı görsen cami gibi adam dersin ..herşeyi gizli saklı yapıyor herşeyi bana yıkıyor 1 hafta once bir kuzenim onun yüzünde n kalp krizi geçirip öldü bu b... adam kıza ne dedi ne yaptıysa kaldıramadı kız . ..ama adalet yok 4 yılda yaşamadığı m şey kalmadı ama halen bile karşında dimdik duruyorum ..çünkü bana sen ya dayanamayıp intihar edeceksin ya delireceksin yada hapse gireceksin diyen bir ruh hastası var ...sana tavsiyem karşısinda sağlam dur seni yildiramasin
Sen de kız kardeşini uzak tut o pislikten. Böyleleri herşeyi yapar. Ruh hastası pislik. Tez zamanda belasını bulsun inşallah...Tehtit şantaj iftira mesajlari topla ver mahkemeye netice alırsın benim gibi hepsi gizli saklı olduğu için ilk mahkemede ceza aldı sonrası hep şaibeli olduğu için ispat edemedik ... kim gelip sana senin hakkında bunu söylüyor diyorsa sende onlara benim hayatim kime ne diye ters le ..
Çok zor şeyler yaşamışsın bu süre zarfında psikolojik destek aldın mı? Ben ihtiyaç duyuyorum çünkü.Tehtit şantaj iftira mesajlari topla ver mahkemeye netice alırsın benim gibi hepsi gizli saklı olduğu için ilk mahkemede ceza aldı sonrası hep şaibeli olduğu için ispat edemedik ... kim gelip sana senin hakkında bunu söylüyor diyorsa sende onlara benim hayatim kime ne diye ters le ..
Böylelerinin direk ölmesi gerek. İnsan değil bunlar. Allah herkese hakettiğini versin..Yazıklar olsun ya.Allah bir daha fırsat vermesin inşallah.İnsanlığa sığarmı bu.Sonra böylesinin ağzını burnunu kırınca kabahatli olunuyor.
Çok tesekkur ediyorum. hiç yanaşmıyorlar yakından tanımaya. Erkek arkadaşım istemeye gelmeye zorlayacak bakalım. Onlar gelmezse de ben tek gelirim diyor :'(Allah yardımcın olsun konu sahibi . Bence de erkek arkadaşının ailesi ile daha yakından tanışman gerekiyor .
1 yıl ilaç kullandım...sonra ilaçları bırakınca ya etki yaptı 3 ayda onunla uğraştım 1 aya yakında hastanede yattım yan etkilerden kurtulmak için ..şimdi çok pişmanım keske o beş kuruş etmeyen adamı kafama takmasaydim en başından havlaya havlaya susardi .bak sana tavsiyem böyle durumlarda kah kaha at kedi ulaşmadığı ciğer e pis der takma ..Çok zor şeyler yaşamışsın bu süre zarfında psikolojik destek aldın mı? Ben ihtiyaç duyuyorum çünkü.
sağol canım boşver öyle adamlar gözünün içine bakıp yalan söyler mutap alma aldıkça daha cok azar umursamaz davran ...Canım tüylerim ürperdi okurken. Allah bin belasını versin böyle adamların. Ölürken bir bardak su verenleri olmasın. Ne isterler gencecik kızlardan bilmiyorum. Ruh hastası işte. Ailenin de ellerinden öpüyorum seni harcatmadıkları sahip çıktıkları için. İnşallah yaşadığın tüm kötü şeylerin karşılığını misli misli iyilik ve güzellikle alırsın. Evrenin bir dengesi bir adaleti var inan bana. Hersey her zaman kötü gitmez. Çok uzun sürmüş seninki çok uzun mutluluklar yaşayacağın günler yakındır. Ben mahkeme vs uğraşmak istemiyorum. Çok mecbur kalırsam yüzleşme yapacağım. Battık bir çamura sonum hayrolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?