İftira...

O mesajlar gelince adam Ayşe'ye gelip de "hoooop Ayşe bunlar ne iş?" diye göstermemiş mi?
Benim anladığım böyle yapılsa iki telefon yanyana olur msjlar atılıp silinir. Ama yanyana mıydı yoksa dediğiniz gibi biri birine atsa diğeri nasıl görmez görünce söylemez mi ne oluyor diye

GSM şirketini arayıp geçen ayın tel dökümünü istesin. Adamla konuşup konuşmadığı çıkar. Ne yalan söyleyim bana pek inandırıcı gelmedi. Kadın yazsa niye silsin mesajı. Çok sallamasyon bahaneler gibi

Maalesef Yokmuş şifre. Ayşe ablanın üzerine sürekli oynayan bir insanmış bu da zaten. Adamla konuşmuşlar eşi de ailesi de. Adam " öyle birşey yapsa idim alırdım ayşeyi kendime iki gün şehvetli msjlaşıp üçüncü gün bırakmazdım" demiş en son baskıya dayanamayıp
Günahı ayşe ablanın boynuna ama inanmadım

GSM şirketini arayıp geçen ayın tel dökümünü istesin. Adamla konuşup konuşmadığı çıkar. Ne yalan söyleyim bana pek inandırıcı gelmedi. Kadın yazsa niye silsin mesajı. Çok sallamasyon bahaneler gibi
Banada öyle geliyor ama konduramıyor insan. İftira atacak insan msjlar silmez dursun görsünler der değil mi

Valla haklısınız sonuna kadar bende şok oldum bunları duyunca ne söyleyeceğimi bilemedim.

Ben şahsen bunu bana iftira atıyorlar diye anlatan Ayşe ablayla "sen benim zekamla dalga mı geçiyorsun?" deyip bir daha görüşmezdim.

Günahı boynuna ikisinin de ama bana pek mümkün gelmedi anlattıkları hikaye..
Madem mutsuz boşansın bitsin..

Ayşe Abla'ya söyleyin bu iftira atıyorlar hikayesi olmamış, insanların aklıyla dalga geçmesinler.

Bir halt yemişler, susup usulünce boşansın ,iftira diyerek kendini komik durumda düşürmesin .

Ben şahsen bunu bana iftira atıyorlar diye anlatan Ayşe ablayla "sen benim zekamla dalga mı geçiyorsun?" deyip bir daha görüşmezdim.

Günahı boynuna ikisinin de ama bana pek mümkün gelmedi anlattıkları hikaye..
Madem mutsuz boşansın bitsin..
Eşi çocuğunu göstermeyeceğini ve alıp gitmekle tehdit ediyormuş o yüzden çocuğu küçük olunca boşanmamış daha önce ama şu an yapmadığım şey için suçlanıyor zoruma gidiyor boşanacağım dedi

Aynı şeyi bir erkek yapsa kimse inanmaz aldatıyor derdik . Tarafsız olalım şimdi ben de inanmadım kumpas olduğuna ama kimsenin de günahını almam. Kadın kendinden eminse ispatlamaya çalışmasın evliliği temelinden sarsılmış bir daha toparlanamaz diye düşünüyorum .

Allah aşkına hangi insan kötülük yapacak olsa bu kadar uğraşır?! Gider kocasına mesaj atar bunlar beraber diye. Hem ikisininde telefonunu eline geçirecek falan bayağı Ferhunde işleri bunlar. Ayşe abla çok sizin tanıdığınız gibi değil bence.

O da şöyle olmuş. Tlfda msjlar yokmuştu. Msjlar atılıp silinmiş ve Silinse de bir şekilde bir yerde kalmış belki yedekleniyordu eşi tarafından bir bilgim yok o konuda.
Madem mesaj atıp silecek ne diye bu kadar oyun oynamış ki o kişi? Ayşe ablanız yalan söylüyor

Aynı şeyi bir erkek yapsa kimse inanmaz aldatıyor derdik . Tarafsız olalım şimdi ben de inanmadım kumpas olduğuna ama kimsenin de günahını almam. Kadın kendinden eminse ispatlamaya çalışmasın evliliği temelinden sarsılmış bir daha toparlanamaz diye düşünüyorum .
Bana anlattığında bende öyle söyledim ama ne yapacak bir fikrim yok anlattığı gibi kaldı olay.

Böyle olayları üzerinden dava açabilmek için belli bir süre var, o süreyi geçirirseniz anlamı olmaz...

Allah aşkına hangi insan kötülük yapacak olsa bu kadar uğraşır?! Gider kocasına mesaj atar bunlar beraber diye. Hem ikisininde telefonunu eline geçirecek falan bayağı Ferhunde işleri bunlar. Ayşe abla çok sizin tanıdığınız gibi değil bence.
Öyle görünüyor dışı başka içi başka idi belki de.

Ya telefon dökümünden ne çıkacak, bütün tavsiyeler bu yönde.

Zaten adamın telefonu alıp Ayşe'ye Ayşe den adama mesaj atmış bu 3. kişi.

Hakkaten saçma, 2 telefona el koyacak, mesajlaşacak , ne alınan telefonlardan ne gelen mesajlardan kimsenin haberi olmayacak.

Bence de katılıyorum hayatın gidişatına ters bu olay
Msjları silmezdi diye düşünüyorum bende kalırdı telde görürdü görecek olan. Kendisi yaptıysa da eşi telefona program kurmuş diye düşünüyorum yoksa silinen msj nasılgörünecek ki

Back
X