Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla 6 ay gibi bir süre hatırlıyorum ama tam doğrusunu işin bileninden öğrenin sizSüre hakkında bir bilginiz var mı
Şu olacak iş mi?Benim anladığım böyle yapılsa iki telefon yanyana olur msjlar atılıp silinir. Ama yanyana mıydı yoksa dediğiniz gibi biri birine atsa diğeri nasıl görmez görünce söylemez mi ne oluyor diye
Şu olacak iş mi?
İki telefonu aynı anda ele geçirecek.
Mesajlar döşeyecek.
Sonra da silecek.
Bu arada Ayşe de adam da "telefonumu elime alayım,birini arıyım,sosyal medyaya gireyim,birine mesaj atayım" demiyor.
Hadi her iki telefon da şifresiz,nasıl aynı anda yanyana bulunuyor acaba?
Ayşe'ye inanan tek kişi sizsiniz galiba.
Teşekkür ederimValla 6 ay gibi bir süre hatırlıyorum ama tam doğrusunu işin bileninden öğrenin siz
Derken?
ne geldi kim geldi
Kayın annesi.Derken?
Ne söylediğinizi anlamıyorum? Yeni üye oldum Ve fikir alışverişi yapmak istedim yazdım. İsteyen istediğine inanmakta özgür. Kendimi açıklama gereği duymuyorum açıkçası.Kayın annesi.
Kayın babası.
Kayın eltisi.
Kayın görümcesi size yeterince bir şeyler ifade etti mi ?
Bir daha görüşürsem ki sanmıyorum kendisine ileteceğim düşüncelerimi. Şunu başkasına yapan yarın birgün bana da yapmayacağını bilemem bu tarz birşey.Ayşe ablaya söyleyin fazla kasmasın. Olacak iş var olmayacak iş var. Türk filminde yaşamıyoruz. Kimseyi inandıramaz.
Bu bahaneyi nasıl buldunuz gerçekten?Dikkat ederseniz ben hiçbir msjımda inanıyorum asla yapmamıştır demedim demem de sadece yakın gördüğüm bir insandı konduramıyorum diyorum.
Telefonlar şarjda idi belki de bunu bende bilemem kimse bilemez. Zaten bana da mantıklı gelmiyor hikaye. Elle tutulur birşey arıyorum.
Bahane bulmuyorum 100 tane olasılık varsa olasılıklardan bir tanesi aklıma geldiğinde söylüyorum. Daha bir sürü olasılık olabilir her durum için bu böyledir.Bu bahaneyi nasıl buldunuz gerçekten?
Çok şaşırdım,ciddiyim.
Ben babama böyle bir ithamda bulunsalar "acaba yapmış mıdır"der sorgularım da aklıma onu savunmak ya da bahane bulmak gelmezdi.
Vallahi isteyen istediğine inanır. Bilmem kaç kişi fake hesaptan yazmış olabilir ama yazan şahsın yaptığı gibidamdan düşer gibi insanlara hemen fake denilmesi acayip saçma. Bu tarz insanlar normal hayatta da böyledir diye düşünüyorum ki o yüzden insan ilişkileri de zayıf artık yurdum insanının. Ben düşünceleriniz için teşekkür ediyprumfazlasıyla yararı oldu.Yine mi keklendik yahuuu![]()
Asıl ayşe ablanızın dediği olay saçma nasıl telefonunu alabilir bir başkası.Valla ummadık taş baş yarar hiç ummadığımız kişilerden neler neler duyduk.Merhaba kızlar. Ablam gibi gördüğüm (diyelim Ayşe abla olsun) bir insanın yaşadığı sıkıntıyı anlatıp fikir almak istiyorum sizlerden.
Ayşe abla başından beri sıkıntılı bir evlilik yaşamış ancak sorun kayın ailesiymişti. Sonra bir şekilde düzelmişler olduğu kadarı ile ama eşi de ailesinden pek farklı değilmiş halen daha eziyet edermiş kadına sözle hareketlerle. Mesela çocuğunun yanında Ayşe ablayı sürekli ezermiş çocukta anneye onun gibi davranıyormuş yeri geldiğinde. Neyse bu bir kesiti gelelim asıl konumuza.
Ayşe abla hastanede çalışıyor ve doğal olarak çalışma ortamında kadın erkek karışık. Öncelikle Ayşe abla bir adamla işi gereği sürekli aynı yerdeler ve eşi bunu kıskanıyor. Ayşe ablanın eşi Ayşe ablanın telefonunda bu adamla karısının birlikte olduğuna dair şehvetli sözler yazan msjlar yakalamış. Ayşe ablanın ailesine gitmiş direkt. Ayşe ablanın ailesi de kızının arkasında kızına inanıyor, gidip konuşalım adamla demişler. Ve Ayşe abla da adam da biz öyle birşey yapmadık bir kadın vardı fitne fesatlık yapıyordu bir kötülük yapacaktı belliydi o telefonları bir şekilde alıp yapmıştır diyor yeminler ediyor ama ispat edilemiyor çünkü kamera falan yok. Ayşe ablanın telefonu olduğu için de kendisini aklayamıyor. Eşi de zaten inanmıyor.
Ayşe abla boşanmak istiyor ama annesi kızının adını bu şekilde damgalatıp ayrılmasını istemiyormuş. O yüzden kanıt arayışına girdiler ve vakti gelince makmeye verecekler.
Benim anlamadığım bu olay nasıl olmuştur. Ki Ayşe ablanın böyle birşey yapacağını da zannetmiyorum evden işe işten eve bir insan.
Ya telefon dökümünden ne çıkacak, bütün tavsiyeler bu yönde.
Zaten adamın telefonu alıp Ayşe'ye Ayşe den adama mesaj atmış bu 3. kişi.
Hakkaten saçma, 2 telefona el koyacak, mesajlaşacak , ne alınan telefonlardan ne gelen mesajlardan kimsenin haberi olmayacak.