İftira...

Ayşe ablanız evliliginde eksik kalan mutlulugu hatalı yollardan telafi etmeye çalışmış.
Zaten mahkemede her sey ortaya çıkar.
Bence siz Ayşe ablanizi haklı görüp destek çıkmayı bırakın sonunda pişman olacaksınız gibi geliyor

Ayşe ablanıza bu kadar büyük kötülüğü neden yapsınlar saçmamalayın diyesim geliyor. Ama bir yanda da bu mesajlaşmayı yapmış olsa mutlaka silerdi diye düşünüyorum. Garip bir durum.

Ya telefon dökümünden ne çıkacak, bütün tavsiyeler bu yönde.

Zaten adamın telefonu alıp Ayşe'ye Ayşe den adama mesaj atmış bu 3. kişi.

Hakkaten saçma, 2 telefona el koyacak, mesajlaşacak , ne alınan telefonlardan ne gelen mesajlardan kimsenin haberi olmayacak.
Hayir bir de bi 3. Kisi msjlasip siliyor. Madem amac bunlara iftira atmak ne diye siliyor mesajlari?
Ayse abla kendini fazla akilli saniyor ama malesef degil... Gunahini almayim da gorunen su; basbayagi boynuzlamis kocayi. Bir de uste cikmaya calisiyor.

Hanımlar fikirleriniz için çok teşekkür ederim.
Bu tarz bir insan çok yakınım dahi olsa savunacak bir tarafı yok ne savunuyorum ne de başka şahsiyet için bahane üretiyorum kendi kişiliğime hakaret etmiş olurum çünkü. Bende bundan sonra kendisine ona göre tavır almaya karar verdim. Tekrar teşekkürler.

Sanırım öyle olmuş Ayşe abla zaten teknolojiyle ilgisi yok diye biliyorum ha şu olaydan sonra kimseye de inanmıyorum 🤔 bana da saçma geldi olay ama gözle görmeyince insan kalıyor öyle.
Hiiiiç inanma. Benim eski eş de teknolojiye ilgim yok diyordu. Meğer her b.ku o kadar iyi biliyormuş ki. Sahte hesaplar, gecelerce skype dan boynuzlamalar... bilmem diyenden kork. Ayrıca Ayşe abla bence de aldatmış. Mesajları adam görmese kadın, kadın görmese adam görür. İkisinden de silindi ise bu işi yapan adam neden silsin. Görünmesini ister . Üstelik öyle mesajlaşacak kadar kim ortada bırakıyor telefonunu? Bahaneleri kuzenim yazmış bahanesi gibi

Back
X